Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Konu komşuda yok mu isteyebileceğin? Bepanthene yanıklara iyi geliyor. Yanık için bir komşudan isteyebilirsin ya da nöbetçi eczane sordur eşine gelirken alsın:44:

Canim evde vazelin varsa bugunluk vazelin kullan madem cok egzersiz yapmak istiyosun.vazelin hem tahrisi onler hemde kayganlastirir.

selam kızlar :))
dün doktoruma gittim ve yamış olduğum ödev çizelgesinin ciddi bi ilerleme olduğunu söyledi:) hatta korkularım azaldı ama yinede kendimden daha emin olmak için egzersizlere bi süre daha devam edicem herkese sevgiler :)

merhaba kızlar bugün yazmıştım yine bu akşam denemeyi düşünüyorumya bazıları denemeden bi kaç saat önce apatrla deneyim onu orda bırakıyomuş o nasıl oluyo içeri kaçmıyomu yürürken otururken falan.ben mumla düşünüyorum bu arada.yardımcı olabilirmisiniz.

yani aparatı tabi ucundan tutabileceğin şekilde biraz uzun yap. ayrıca korkma içeri falan kaçmaz. orada bırakıyorlarmış derken vajinaya atıyorlar sanma :)) yani hemen sokup çıkarmıyoruz da içinde bekletiyoruz işte.

ben içimde aparat varken kalkmadım, öyle burada okuduğum şekilde iş falan yapmadım. bir kere denemiştim sadece seri hareket edemediğim için devam etmedim :)) uzun tut aparatı, üstüne kıyafetini çek olmaz bir şey. biraz cesaret yahu :))

aparat içine kaçmaz aksine dışa doğru kayıyor; ancak çok fazla tutarsan vajina içinde ağrı oluşabilir.. geçen gün hızımı alamayıp 1 saat egzersiz yaptım ve sonrasında vajinamda acıma oldu ertesi gün gecti ama ..kolay gelsin ..umarım güzel haberlerini yarın bize verirsin arkadaşım :)

bu arada muma prezervatif takarsan daha iyi olur.. hem içi kayganlaşır hemde daha hijyenik olur

canım krem konusunda kimse net biirşey söyleyemiyoki... emin olamıyorsan kullanma en garantisi ultrasyon jeli suz bazlı,medikalleden 1 lt 5 tl ye alabılirsınn ben kullanıyorum memnunu tavsiye ediyorum

arkadaşlar eşimin dediğine göre dörtte üçünü alabilmişim içime, bana kalsa sanki hepsi girdi.. şuanda da bazen koltukta dimdik oturunca içerde bişey batıyo gibi oluyo normal mi? bir de neden tamamı girmemiş olabilir, kan da olmadı sanki, zar o kadar geride mi acaba.. gerçi okuduklarıma göre aslında zar denen şey yanlardan küçük yırtılmalar.. yarısına kadar alabilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?? bu arada sıcak suda gevşeme, emla ve jel kulalndım

canım ben egzersiz yapan bırı olarak zarın vajının girişinden 2-3 c içerde diye biliyorum sen baya almıssın penısı belkı esnektir kanama o yüzden olmayabilir.

canım ben egzersiz yapan bırı olarak zarın vajının girişinden 2-3 c içerde diye biliyorum sen baya almıssın penısı belkı esnektir kanama o yüzden olmayabilir.

inşallah mufim 1 yıllık evliyiz benim için mucize bi aşama, o kadar çok okudum araştırdım ki.. hala emin olamıyorum, bi sonrakinde de bu kadarını yapabilirim umarım..

inşallah mufim 1 yıllık evliyiz benim için mucize bi aşama, o kadar çok okudum araştırdım ki.. hala emin olamıyorum, bi sonrakinde de bu kadarını yapabilirim umarım..

yapabilirsin tabii ki devam et egzersize. bir de deneyin sık sık beraber olun. yaptıkça genişliyor kolaylaşıyor.

canım benim doktorum başka bişey önermior..nöbetçi eczanelerden her daim alabilirsin moralini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…