- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #132.421
ben muma peçete sarıp streç film takayım diyodum nasıl yapıyosunuz
aynen peçete sararak kalınlaştır sonra streç film le sabitle ve prezer. geçir bol jel sür ve devam et canımm..
ya ben okeyin jelini aldım ama pek bişey olmadı.bebe yağıyla yapıyodum mantar olur dediler.şimdi vazelinle yapıyorum bende.acaba az kullandığım içinmi etkisi olmadı
canım ben bebe yağı kullandım bol bol sürdüm ama maalesef ki tavsiye edemiyorum çünkü mantar olanlar var doktorların vermesine rağmen tavsiye etmiyorum..ben kısa sürede yendim belkide ondan olmadım mantar..o yüzden sağlığıda tehlikeye atmamak lazım ultrason jelini çok duydum temin etmeye çalışın yada okeyin jelini bol bol sürün...vazelin için bi bilgim yok eskiler kullanırmış hep yataklarının başında vardır:))ama problem oldumu bilemem...ben yinede okeyin jelini bolca kullanmanızı tavsiye edebilirim...
bu arada muma prezervatif takarsan daha iyi olur.. hem içi kayganlaşır hemde daha hijyenik olur
canım krem konusunda kimse net biirşey söyleyemiyoki... emin olamıyorsan kullanma en garantisi ultrasyon jeli suz bazlı,medikalleden 1 lt 5 tl ye alabılirsınn ben kullanıyorum memnunu tavsiye ediyorum
arkadaşlar eşimin dediğine göre dörtte üçünü alabilmişim içime, bana kalsa sanki hepsi girdi.. şuanda da bazen koltukta dimdik oturunca içerde bişey batıyo gibi oluyo normal mi? bir de neden tamamı girmemiş olabilir, kan da olmadı sanki, zar o kadar geride mi acaba.. gerçi okuduklarıma göre aslında zar denen şey yanlardan küçük yırtılmalar.. yarısına kadar alabilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?? bu arada sıcak suda gevşeme, emla ve jel kulalndım
kızlar ultrason jeli çok güzel acayip kaygan kendiliğinden giriyo zaten :) evet bebe yağı mantar yapıyor
ben muma peçete sarıp streç film takayım diyodum nasıl yapıyosunuz
Kızlar vaji nedeniyle arastırmadıgım yazmadıgım yer kalmadı doktorum sitesindede sürekli bu konuda soru sorarken bir dr bana maddi imkanım olmadıgından ve uygun bir dr arayısı içinde oldugumdan 153 ücretsiz hattı önerdi kadınlara yönelik hizmet alabilceğimi yazmıs ufak caplı arastırma yaptım henüz aramadım ama bir dr randevum var ordanda çözüm alamazsam arayacagım.sizlerede belirteyim dedim en azından ben gibi sıkıntı ceken kızlara belki faydası olur. acıklamaya baktıgımda
İstanbul Büyükşehir Belediyesinin tüm semtlerde kurduğu ücretsiz merkezler.
(kadın doğum muay,smear testi vss)
-meme muayene,ultrason
-kemik ölçümü muayenesi
-+meme kanseri eğitimi
-psikolog
153 den randevu alınıp gidiliyor
denmiş...
amaa cok yer arastırdım doktorda olsalar cidden rant sağlamak amaclı duygularımızla oynanıyor kac drun ücret almak amaclı attıgı yalanlara sahit oldum ne üzücü bizlerin acı cektiği bir dertten rant saglamak isteyenleri dalga geçip oralı olmayanlara bişey diyemiyorum.Yaşamayan bilemez.Ben bu dertten ne yediğimden tat alıyorum ne gezdiğimden resmen asosyal oldum sanki ekiğim yarımım gibi geliyor öyle değil ama cok sorun verdi bu sorun bana devletin dr una gidicem bakalım çözüm elde edicekmiyim orasıda olmassa allah kerim.Rabbim yardımcımız olsun.
hepinize iyi geceler.Kendinize iyi bakın.Hepinizden allah razı olsun
ayyyy kımsseee bana cevap vermıyoooo bugunnn yahuuu çokk kırılıyorummm
en son aparatın üzerine prezervatif geçir ki mikrop kapmayasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?