Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

açıkçası iki parmak girince mum çok önemli değil diye düşünmüştüm ama acaba farklı bişeyi hissetmem mi gerekiyo diye düşündüm.biri yardım edebilirmi

ya ben okeyin jelini aldım ama pek bişey olmadı.bebe yağıyla yapıyodum mantar olur dediler.şimdi vazelinle yapıyorum bende.acaba az kullandığım içinmi etkisi olmadı

canım ben bebe yağı kullandım bol bol sürdüm ama maalesef ki tavsiye edemiyorum çünkü mantar olanlar var doktorların vermesine rağmen tavsiye etmiyorum..ben kısa sürede yendim belkide ondan olmadım mantar..o yüzden sağlığıda tehlikeye atmamak lazım ultrason jelini çok duydum temin etmeye çalışın yada okeyin jelini bol bol sürün...vazelin için bi bilgim yok eskiler kullanırmış hep yataklarının başında vardır:))ama problem oldumu bilemem...ben yinede okeyin jelini bolca kullanmanızı tavsiye edebilirim...

canımm çok sıkkın sabahtan berıı başım agrıyo sinirdennn daha şmdi kendıme geldmm eşim benı delıı edıyor tam hazrm dyorum yok ben hazr deglm hayal krklgna tekrar ugrmak ıstemyrum braz ara verdm ben kendmce dyooo offfffffffff offffffffffffffffff

sen nasıl yenmiştin anlatabilirmisin ben bu akşam düşünüyorum inş biter...yani üstten falan nasıl oldu ben çok zorlandım dün akşam yarısı ancak oldu
beni cesaretlendirirmisin bu akşam için lütfeeeeeeeeeeeen

canım krem konusunda kimse net biirşey söyleyemiyoki... emin olamıyorsan kullanma en garantisi ultrasyon jeli suz bazlı,medikalleden 1 lt 5 tl ye alabılirsınn ben kullanıyorum memnunu tavsiye ediyorum

ben kayganlaştırıcı jel zaten kullanıyorum okeyin çilek kokulu jelini amacım tahrişi önleyici ve iyileştirici medikal bişey kullanmak.

tebrik ederim harikasın.. darısı bizim başımıza

canım bana mesaj atmışsın özelden yazamıyorum mesajlarım gitmiyor henüz :) doktora gittiğimde bana parmak egzersinize benzer bi egzersiz verdi yani burdaki arkadaşların yaptıgı gibi mum a benzer bir aparat onla alıştırma yaptım ve birazda kafada bitiyor tabi aslında doktora verdiğin paranın belkide boşa gitmesini istemediğin için oluyodur hemen o an ki ruh halimi bilmiyorum :) ben yeneli 3 hafta olacak nerdeyse bende yeni yendim . evde alıştırma yap kendi kendine maddi durmun yoksa ki zaten gerçekten o kadar kolay bişeyki hiç anlamıyosun bile kendini kastığın için sadece acı duyuyorsun ben kendimi kasmadım ilk denememdede oldu hatta anlamadım bile :) şu an gözümün önüne geliyor gülüyorum eski hallerime .. :) evet yaşamayan kimse bilemez doktorlarda bu durumu fırsat bilip para koparmaya çalışıyor doktora gitmeden önce emla kremide denemiştim hiç bir işe yaramamıştı sanırım 60 tl civarındaydı o kremde yani düşün okadar para tuzağı :) ben diyorum hiç acımıyor diye ama tabi sana zor geliyordur şimdi banda ben başarmadan önce aynen öyle diyorlardı bende herkes yapıyor ben neden başaramıyorum diyordum oysa korkulacak gerçekten hiç birşey yok buna inan sadece kendini kasmaman gerek başkada birşey yok yaptıktan sonra bumuydu bukadar sene beklediğim diyeceksin bende herkes gibi bu cümleyi kurmuştum çünkü :) allahım yardımcın olsun ..

ayyyy kımsseee bana cevap vermıyoooo bugunnn yahuuu çokk kırılıyorummm

tecrübeliler yok forumda şuan ondan cevap veren yok sanırım bende çok dertliyim arkadaşım vajimin tahrişini giderecek bişey bulamadım kendi halime gülüyorum şuan da

bu gece ne hayallerim vardı dün 11 cm alınca gaza gelmiştim ama 11 cm de tahriş etti beni yaa zorlayınca

sanırım sen penisi alabiliyordun emla kullanıyorsan ve kayganlaştırıcıyı bolca sürüyorsan çok kolay olmalı senin için çünkü orayı uyuşturuyorsun hiç bişey hissetmemen lazım öyle değil mi?
emlaya rağmen acı hissediyor musun?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…