Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

acıı degıll basınc hıssı canım ya bıraz alıyorm sonrasıı gtmyoo jelsız denemıltm onu şmıd jelle denıcmemm bakalım

bence prezervatif yoksa parmak ile dane önce 1 parmak sonra 2 parmak yanyana gerçi hangi aşamadasın bilmiyorum ama sonra 3 parmağı birleştirip denemelisin aşama aşama bunları yaptıktan sonra aparata geçebilirsin o arada prezervatif alırsın yarın mesela yarın aparatla denersin... kendini kasmaz sıkmazsan bunları yapabilirsin bol bol jelle ama kıyacaksın jele

Son düzenleme:

üzülme aklınca seni cezalandırıyor
sen onu bekletiyorsun diye oda seni oyalıyor işte

canım benim üzülme hiç olur öyle şeyler eşler bu olaydan daha çok etkileniyo belki belli etmiyorlar ama inan daha çok üzülüyorlar .. sen fazla üstüne gitme bence ahhh benim ne ağlamalarım oluyodu öyle biliyormusun ? kaç gece eşim uyurken sabahlara kadar ağladığımı biliyorum.. deneyelim diye deneme ozaman eşler yine olmycak diye motive olamıyorlar bu sefer sertleşme sorunu yaşıyorlar ön sevişme yapın öyle deneyinn

sonraaa dıyıpp duruyooo çok aglıyorumm bennn hergunnn hergnn hiçç insanınn gözyaşıı durmazmıı bnm durmuyo iştee

sonraaa dıyıpp duruyooo çok aglıyorumm bennn hergunnn hergnn hiçç insanınn gözyaşıı durmazmıı bnm durmuyo iştee

belkide senin kendini tam olarak hazır hissetmeni bekliyordur seninde sonunda hayal krıklıgına ugramandan korkuyordur üzülmenden korkuyordur ben her denememde olmayınca çok ağlıyordum ozaman eşim daha çok üzülüyordu beni mi teselli etsin kendinemi baksın :) jelle dene ama acıyacak hissini at aklından çünkü hiç acımıyor denerken acıyacak diye düşünme ve kendini kasma popo kaslarını kasmadığında bak gör olacak :) kendini serbest bırak eşinle olmanın tadını çıkar sonrasını düşün herşey cok güzel olacak herşeyin vakti saati vardır sende bir gün yeneceksin bu hastalıgı umarım en yakında olur bu canım

desteklrın için çok tşkr edrm cnm benımm morl oldun bana jelıı ol kulnym dımıı ve kndmı hıç kasmayım

desteklrın için çok tşkr edrm cnm benımm morl oldun bana jelıı ol kulnym dımıı ve kndmı hıç kasmayım

evet jelle dene ama jel kullanmasanda olur ön sevişmeden sonra yeteri kadar ıslaklığın olursa zaten öyle giriyor :) biyerden sonra duvar gibi bir şeye değdiğini hissedeceksin ondan sonrası kolay oraya kadar ilerleyebiliyormusunuz kiiiii :)

evet orda bırakıyrumm cnnm

işte orda bırakma :) o duvar dediğin şey senin popo kaslarından kaynaklanan bir durum kendini kastığın için kasılıyor ve içeri giremiyor halbuki bıraksan hemen loop diye giriverecek :) ben olduğunu anlamadım bile bir ses geldi pat diye sanki balon patladı hahah sonra bir baktımki çok minik kan geldi sonra bitti bütün dertlerim okadar yük kalktıki üstümden ohhhhhhhhh :) inşallah sende yenersin canım

arkadaşlar o takılan yeri hep söylüyoruz yine söyleyelim....başı girdikten sonra düz ilerleyemezsiniz yapısı düz gitmio vajina...başı girince eğer altta siz varsanız popoya doğru aşağı doğru...eğer siz üstte denicekseniz ki en rahatı bu; pe...s eşinizin göbepine doğru ilerleyecek...baskı olması normal ama takıldığı noktayı dediğim yönde ilerlediğiniz takdirde acı felan yok cupppp diye kayıyo gidiyo...

13037. sayfaya gidin ve lütfen rica ediyorumm cadıkedinin paylaştığı resmi tıklayarak inceleyin yazıları okuyon.....daha iyi kavrarsınız görsel..

Canım Keşke sen alsaydın. Eşinde anlamaz böylee şeylerdenn

Neyse Fito Krem Al öyleyse Oda Tahrişi Önlüyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…