- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #132.441
ayyyy kımsseee bana cevap vermıyoooo bugunnn yahuuu çokk kırılıyorummm
acıı degıll basınc hıssı canım ya bıraz alıyorm sonrasıı gtmyoo jelsız denemıltm onu şmıd jelle denıcmemm bakalımtecrübeliler yok forumda şuan ondan cevap veren yok sanırım bende çok dertliyim arkadaşım vajimin tahrişini giderecek bişey bulamadım kendi halime gülüyorum şuan da
bu gece ne hayallerim vardı dün 11 cm alınca gaza gelmiştim ama 11 cm de tahriş etti beni yaa zorlayınca
sanırım sen penisi alabiliyordun emla kullanıyorsan ve kayganlaştırıcıyı bolca sürüyorsan çok kolay olmalı senin için çünkü orayı uyuşturuyorsun hiç bişey hissetmemen lazım öyle değil mi?
emlaya rağmen acı hissediyor musun?
ya evde prez.. yok şimdi bu akşam yapmam lazım.ya birde başaran biri nasıl başardığını anlatabilirmi.bu akşam için lütfen nasıl yaptı nasıl oluyo yardııııııııııııııııııııııııııııım
kırılma canım ben cevap verrm sana :)
ayyy sonundaaa bırı benıı grduuu :) çırpınıyorum burdaaa
hahah :) naber canım
çokk kötuu ya dun o kadr cesarett geldııııkı bana eşimle denıcem tmam oluckk dedmm eve gldıı çok yrgnm maçç varr dedııı vee yattııı umursamadıı bgn söyledım hayl kırklgna ugramak ıstemyrmm lmazz dedııı çok agladımmmmmmmmmmm
çokk kötuu ya dun o kadr cesarett geldııııkı bana eşimle denıcem tmam oluckk dedmm eve gldıı çok yrgnm maçç varr dedııı vee yattııı umursamadıı bgn söyledım hayl kırklgna ugramak ıstemyrmm lmazz dedııı çok agladımmmmmmmmmmm
üzülme aklınca seni cezalandırıyor
sen onu bekletiyorsun diye oda seni oyalıyor işte
canım benim üzülme hiç olur öyle şeyler eşler bu olaydan daha çok etkileniyo belki belli etmiyorlar ama inan daha çok üzülüyorlar .. sen fazla üstüne gitme bence ahhh benim ne ağlamalarım oluyodu öyle biliyormusun ? kaç gece eşim uyurken sabahlara kadar ağladığımı biliyorum.. deneyelim diye deneme ozaman eşler yine olmycak diye motive olamıyorlar bu sefer sertleşme sorunu yaşıyorlar ön sevişme yapın öyle deneyinn
sonraaa dıyıpp duruyooo çok aglıyorumm bennn hergunnn hergnn hiçç insanınn gözyaşıı durmazmıı bnm durmuyo iştee
desteklrın için çok tşkr edrm cnm benımm morl oldun bana jelıı ol kulnym dımıı ve kndmı hıç kasmayımbelkide senin kendini tam olarak hazır hissetmeni bekliyordur seninde sonunda hayal krıklıgına ugramandan korkuyordur üzülmenden korkuyordur ben her denememde olmayınca çok ağlıyordum ozaman eşim daha çok üzülüyordu beni mi teselli etsin kendinemi baksın :) jelle dene ama acıyacak hissini at aklından çünkü hiç acımıyor denerken acıyacak diye düşünme ve kendini kasma popo kaslarını kasmadığında bak gör olacak :) kendini serbest bırak eşinle olmanın tadını çıkar sonrasını düşün herşey cok güzel olacak herşeyin vakti saati vardır sende bir gün yeneceksin bu hastalıgı umarım en yakında olur bu canım
desteklrın için çok tşkr edrm cnm benımm morl oldun bana jelıı ol kulnym dımıı ve kndmı hıç kasmayım
evet jelle dene ama jel kullanmasanda olur ön sevişmeden sonra yeteri kadar ıslaklığın olursa zaten öyle giriyor :) biyerden sonra duvar gibi bir şeye değdiğini hissedeceksin ondan sonrası kolay oraya kadar ilerleyebiliyormusunuz kiiiii :)
evet orda bırakıyrumm cnnm
Kızlar biriniz bana yardım edin eşime bapanthen krem almasını istemiştim bugün almış eczaneden ama bepanthen plus uyarılar-önlemler kısmını okuduğumda " göz, ağız boşluğu veya vajina gibi hassas dokular ile temasından kaçınınız" yazıyor.
Napıcam ben bu kremi elimde patladı( o kadar araştırdım sordum ettim size ama yine elimde kullanamayacağım bi krem mi var yaaa offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?