Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

doktorlar ön sevişmeyi 6-10 dk öneriyor.. kadının zevk alması açısından ön sevişmeyi kısa tutmamak gerek

6-10 dakika mı :S bizimki daha uzun sürüyor sanki. benimki okudu galiba bir yerlerde uzun tutun kadınlar geç uyarılır diye abartıp duruyor :)) içimden düşünüyorum ne zaman yapacak acaba diye. neden uzatıyor acaba aynı şeyi yaşayan var mı başka ???

bu arada henüz milli formayı giyememiş genç kardeşlerim sözüm size: sorunuz varsa buyrun çekinmeyin, sorum yok zaten biliyorum diyenler uygulayın ne duruyorsunuz, egzersiz yapmam lazım diyenler oturmayın o zaman haydi çalışın... :))) gelin olmayan kalmasın, 2012de evlenenler 2013e bakire girmeyin hadi göreyim sizi halayınızı çekelim hadi

benim sorunum var'da kimse yardimci olmak istemiyor 2,3 soru sormusdum. Bu arada egzersiz hakinda ilk sayfada bir seyler okumusdum, ama anlamadim

3 ay nerdeyse evliyiz.
- hic bir sey hisetmiyorum, baski disinda.
- birde karnim sisiyor, ve bu yuzden agriyor.
- egzersiz nasil yapmam gerekdigini bilmedigim icin, hic yapmadim

-ilk etapta hiçbir şey hissetmemen normal. hemen zevkten ölmüyorsun yani zaman ver kendine bu normal bir durum.
-bunu ilk defa senden duyuyorum.
-idrar yaparken tut. işte o kastığın kaslar çalışması gerekenelr. gün içinde aklına geldikçe çişini durduruyor gibi kas orayı, 5e kadar say, gevşet, 5e kadar say ve tekrar kas. böyle kasıp gevşet.
sen ilişkiye girdiğine göre egzersize gerek yok. acıyor mu yani birleşmene engel durum var mı?

- zaten zamana burakdim

- cok ciddiyim, her severinde karnim sisiyor baya ve bu beni rahatsiz ediyor.

- evet iliskiye giriyoruz ve herseverinde nasil desem, delik sanki ilk haftada oldugu gibi kapaniyor, biraz ugrasdikdan sonra iliskiye giriyoruz.

kızlar zaman bulup yazmak için içim içime sığmıyodu en sonunda bi vakit bulabildim kızlarrr ben cuma aksamı geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin oldummmmmmmmmmmmmmm gelinnnnnnnnnnnnnnnnnn:) ALLAHA BİNLERCE ŞÜKÜR BURDA BANA YARDIMCI OLAN ARKADAŞALRIMDAN ALLAH BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN:):) şimdi cıkmam lazım ayrıntıları yarın uzun uzun anlatırımm:)

Ohhh Canım Benim Çook tebrik ederim seniii. Halaylar sanaa gelsinnn... Haydeeeeeeeeeee

canım tebriklerrr haydi halaya herkes

ayyy bu ne güzel haber içim cıvıl cıvıl olduuuu gözün aydın canıımm ben duramıyorum halay çekicem

Canim gözün aydın tebrik edrm tecrübelerini bizimle paylaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…