- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #132.481
kıyamam ben sana ben varım merak etme
doktorlar ön sevişmeyi 6-10 dk öneriyor.. kadının zevk alması açısından ön sevişmeyi kısa tutmamak gerek
sor bacım tek tek sor yardımcı olayım. egzersiz yaptın mı, ne zamandır evlisin...
sanada merhaba arkadasimherkeslere merhabaaaa
3 ay nerdeyse evliyiz.
- hic bir sey hisetmiyorum, baski disinda.
- birde karnim sisiyor, ve bu yuzden agriyor.
- egzersiz nasil yapmam gerekdigini bilmedigim icin, hic yapmadim
iyidir sağolasın senden naber...nasılsınız bugün :)
tskler sizlerde iyisinizdir insallah!nasılsınız bugün :)
-ilk etapta hiçbir şey hissetmemen normal. hemen zevkten ölmüyorsun yani zaman ver kendine bu normal bir durum.
-bunu ilk defa senden duyuyorum.
-idrar yaparken tut. işte o kastığın kaslar çalışması gerekenelr. gün içinde aklına geldikçe çişini durduruyor gibi kas orayı, 5e kadar say, gevşet, 5e kadar say ve tekrar kas. böyle kasıp gevşet.
sen ilişkiye girdiğine göre egzersize gerek yok. acıyor mu yani birleşmene engel durum var mı?
kızlar zaman bulup yazmak için içim içime sığmıyodu en sonunda bi vakit bulabildim kızlarrr ben cuma aksamı geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin oldummmmmmmmmmmmmmm gelinnnnnnnnnnnnnnnnnn:) ALLAHA BİNLERCE ŞÜKÜR BURDA BANA YARDIMCI OLAN ARKADAŞALRIMDAN ALLAH BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN:):) şimdi cıkmam lazım ayrıntıları yarın uzun uzun anlatırımm:)
kızlar zaman bulup yazmak için içim içime sığmıyodu en sonunda bi vakit bulabildim kızlarrr ben cuma aksamı geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin oldummmmmmmmmmmmmmm gelinnnnnnnnnnnnnnnnnn:) ALLAHA BİNLERCE ŞÜKÜR BURDA BANA YARDIMCI OLAN ARKADAŞALRIMDAN ALLAH BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN:):) şimdi cıkmam lazım ayrıntıları yarın uzun uzun anlatırımm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?