- 3 Ekim 2012
- 644
- 7
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #132.521
ben parmagi filan gec aynada bile bakmaya cekiniyodum sadece artk yeter dedim ve anestol+bebeyagi ile yaptik canim acidi ama pes etmedim 20 30 saniye araliklarla dinlenerek tamamen icime alaabildim biraz alistiktan sonra nerdeyae hic aci hissetmedim bir saat boyunca alismasi icin surekli denedk ve bitti. azicik aciycak ama ona aldrmayin
anestol ve bebeyagı demişsin onları nasıl uyguladın eşinin p.... mi sürdün yoksa vaji girişinemi anestol cok yakıyor ve pek uyusturmuyo 15 dk sonra birazcık hissizlk olmustu okadar ne kadar süre sonunda hissizleştiniz siz ?
kimse bana cesaret verip yardımcı olmadı bu akşam((
karamsar ne aşamadasın canım ? ben yardım edim sana ?
bi kaç akşam önce p... yarısını aldım ve öyle kaldı bu akşam tamamını alıp kurtulmak ve yarın sabah huzurlu uyanmak istiyorum.ama cesaretim yok hemde hiç.biraz cesaret ve taktik istiyorum
kızlar zaman bulup yazmak için içim içime sığmıyodu en sonunda bi vakit bulabildim kızlarrr ben cuma aksamı geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin oldummmmmmmmmmmmmmm gelinnnnnnnnnnnnnnnnnn:) ALLAHA BİNLERCE ŞÜKÜR BURDA BANA YARDIMCI OLAN ARKADAŞALRIMDAN ALLAH BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN:):) şimdi cıkmam lazım ayrıntıları yarın uzun uzun anlatırımm:)
CANLARIM Hadi Hepinize İyi uykularr.
Umarım Yarınınız Bugününüzden daha Güzel Olur
kizlar bende 2 yildir iliskiye girmedim ve esimin dün annesine söledigini ögrendim zaten süpheleniyodum dün emin oldum ve kafamdaki bazi muhhabbetleri hatirlayinca babasininda ve abisininde ve kücük eltiminde biliyo ihtimali olustu beynimde annesinin onlarada sölemis olabilecegini düsünüyorum ve bu beni cok kirdi bosanmak istedim ama esim beni cok seviyo ve yalvario gitmemem icin diger taraftanda bole olmaz diyo tabiki kafam cok karisik benim yerimde olsaniz iliskiye girmek icin cabalarmiydiniz hala yoksa ceker gidermiydiniz ?yorumlariniza ve fikirlerinize cok ihtiyacim var
kizlar bende 2 yildir iliskiye girmedim ve esimin dün annesine söledigini ögrendim zaten süpheleniyodum dün emin oldum ve kafamdaki bazi muhhabbetleri hatirlayinca babasininda ve abisininde ve kücük eltiminde biliyo ihtimali olustu beynimde annesinin onlarada sölemis olabilecegini düsünüyorum ve bu beni cok kirdi bosanmak istedim ama esim beni cok seviyo ve yalvario gitmemem icin diger taraftanda bole olmaz diyo tabiki kafam cok karisik benim yerimde olsaniz iliskiye girmek icin cabalarmiydiniz hala yoksa ceker gidermiydiniz ?yorumlariniza ve fikirlerinize cok ihtiyacim var
Merhaba Arkadaşlar benim şimdi sorularım başladı artık, öncelikle biz eşimle 2 gündür deneme yapıyoruz ama sadece ucu giriyoneden diceksiniz çünkü elimi istemsiz vajinaya götürüyorum engel olma pozisyonuna geçiyorum ama az önce tekrar denedik bugün biraz daha rahattım elimi çektim ve eşim milim milim girmeye çalıştı tabi yine ucundan biraz az fazlası girdi çok pozisyon denedik ama sormak istediğim bu denemede ben altta yatıyorum eşim üstte kalçamı yada bacaklarımı nasıl tutmalıyımki p...s vajinaya rahat girebilsin mesela itekliyor ucu giriyor ama sonrasında aşağı popoya doğru nasıl iteklicez ne şekilde durmam lazım bilemedim çok yoruldum denerken haliyle eşimde yoruldu bu konuda o pozisyonu net şekilde verecek arkadaş olursa sevinirim çünkü denedik zor geldi yada yanlış yaptık sanırım...
cecemmcim, cevap alamamak kötü hissettiriyo kendini ben henuz yenemediğim için sana yol gösteremicem ama kendimden yola çıkarak söyleyim ben bu şekilde alamadığım içiin üst pozisyonda denedim ve en son yarısına kadar aldım penisi ki üstte alamıyordum ben baktım olmuyo öyle denedim, benimde sorunum seninkine benziyor aslında, bende yarısına kadar alıyorum üstte ama gerisini yollayamıyorum neden anlamadım yanlış bi şekilde mi oturuyorum acaba? istersen bi de öyle dene burda genellikle üst pozisyonda yenmişler. bu demek değilki senin yaptığın pozisyonda yenilmiyor... bu şekilde yenenler de var,,,hangisinde daha rahatsan o şekilde egzersis yap canm Allah kolaylık versin. iyi geceler
ecrin canım sen hangi pozisyonda yenmiştin? ben üstte yüzüm eşime döönük pozisyonda yarısına kadar aldım ama gerisini alamadım acaba oturuşumda mı bi sorun var nasıl durmam gerekiyo bi önerin var mı?
Merhaba Arkadaşlar benim şimdi sorularım başladı artık, öncelikle biz eşimle 2 gündür deneme yapıyoruz ama sadece ucu giriyoneden diceksiniz çünkü elimi istemsiz vajinaya götürüyorum engel olma pozisyonuna geçiyorum ama az önce tekrar denedik bugün biraz daha rahattım elimi çektim ve eşim milim milim girmeye çalıştı tabi yine ucundan biraz az fazlası girdi çok pozisyon denedik ama sormak istediğim bu denemede ben altta yatıyorum eşim üstte kalçamı yada bacaklarımı nasıl tutmalıyımki p...s vajinaya rahat girebilsin mesela itekliyor ucu giriyor ama sonrasında aşağı popoya doğru nasıl iteklicez ne şekilde durmam lazım bilemedim çok yoruldum denerken haliyle eşimde yoruldu bu konuda o pozisyonu net şekilde verecek arkadaş olursa sevinirim çünkü denedik zor geldi yada yanlış yaptık sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?