Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ecrinx özel msjını okudum ama ben özelden yollayamadım.Allah razı olsun yazdıkların için.ya birde bu akşam görürsen bu yazdığımı bana cevap yazarmısın bu akşam denemek için ne istek ne cesaret var ama bu akşam bitmesini istiyorum ve yarın huzurlu bir şekilde uyanmak istiyorum.beni cesaretlendirirmisin

bu arada kizlar ben bu hafta sonu gelin olmayı kafaya koymuştum hazırdım ama regl oldum ya aralık gelini olabilecek miyim acaba :-( çok üzüldüm regl olduğum için hiç bu kadar üzülmemiştim:-(

bu arada kizlar ben bu hafta sonu gelin olmayı kafaya koymuştum hazırdım ama regl oldum ya aralık gelini olabilecek miyim acaba :-( çok üzüldüm regl olduğum için hiç bu kadar üzülmemiştim:-(

bende adet olcam canımcımmm merak etme olucaz inşallah aralık gelini daha vaktimiz var bi an önce aradan çıksın hem adetnde

bende adet olcam canımcımmm merak etme olucaz inşallah aralık gelini daha vaktimiz var bi an önce aradan çıksın hem adetnde

Artik bi daha ki hafta sonuna kaldı ya birde ben çok egzersiz yapamıyorum hatta hiç yapmiyorum çalişiyorum ondan p···s denemesi yapmadan önce artik eş parmaği deneyerek yapabiliyorum onu da sadece bir defa yapabildim eş orta parmak sonra regl oldum işte yoksa eş iki parmağa geçecektimm:-(

kızlaaaaarrrrrrrr kabus bittiiiiiiiiiiiiiii başardimmmmmmmmmmmmmm cokkkk mutluyummm gelin oldum bende yupppiiiiiiiiiiii :))))))))))))
Allahm herkese yardm etsin bu konuda :)

Selam... Ya ben parmak ya da başka bir aparat sokamıyorum fakat penis hafif giriyor ama ilerleyemiyor dediğiniz gibi ben kasılıyorum falan filan... Sizce hiç egzersiz yapmadan direkt penis ile olmaz mı bu iş? Bir de bu aralar denemelerde umutsuzlandığım için ıslaklık geçip yerini kuruluğa bırakıyor çok umutsuzlanıyorum... napmalıyım?

kızlaaaaarrrrrrrr kabus bittiiiiiiiiiiiiiii başardimmmmmmmmmmmmmm cokkkk mutluyummm gelin oldum bende yupppiiiiiiiiiiii :))))))))))))
Allahm herkese yardm etsin bu konuda :)

Ohhh Ohh Bugünün 2. Gelinii Valahi Bravoo sizee kızlarrr.. Çok Tebrik ediyorum seni canımm..

Halaylar Sanaa Ve Mevlana'ya Gelsinn Haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Merhabaa Canımmm

Şimdii Kuruluk için sana Jel Tavsiye ediyorum. O kuruluğunu giderir ve Kolaycaa Kaymasını Sağlar. Bunlar OKEY YADA DUREX Markalı Jellerden birisi olabilir.

Eğer penisle Yapabilirim diyip kendine güvenebiliyosannn Jeli alıp Birdee o şekilde denee..

Üst Pozisyondaa yüzün eşine dönükk. Penise Bolca Jel sürerek. Penise Dimdik şekilde Oturmaya Başlayabilirsinn..

O sırada nefes alıp ver derin derinn. Vee Ikınn. Ikındığın zaman orası daha da açılıyor ve girmesi daha Kolay Oluyorr..

Penisi vajinana sokarkenn birazz Poponaa doğru İttir . Yani Peniss içindeyken Popona doğru ittir.

Çünkü Orası doğru yön olduğundann Kolaylıklaa Girecektirr

bende senin gibiydim ta ki 1saat oncesine kadar parmak egzersizi falan hic yapmadim ve kendimi acaip kasiyordum dr. anestol pomad verdi onu denedim aciyi tam gecirmesede hafifletti duraklayarak nefes alip vererek tamamen oldu ve yavas yavas kendimi rahat biraktim bi baktim olmus ve nerdeyse hic aci yok esim hic cikmadan araliklarla gtgel yapti ve tamamen yendim mutluluktan o kadar agladim ki Allahm sizede yardim etsin :)

Teşekkür ediyorum, fakat maalesef tek sorunum kuruluk değil, öyle olsa keşke:) parmak ya da başka bir şey sokamıyorum onu nasıl yenebilirim? eskiden oraya bakamazdım bile artık inceliyorum kegel de yapıyorum ara sıra fakat oraya bir şey sokamıyorum deliricem...

Hiç parmak ya da aparat denemeden direkt penis ile mi yaptınız? Eğer öyleyse beni çok umutlandırdınız şu anda...

Canım İşte Jelle Birlikte dene bir kez dahaa..

Baktınn Olmuyoo Egzersizlere geçicez Mecburr..

ben parmagi filan gec aynada bile bakmaya cekiniyodum sadece artk yeter dedim ve anestol+bebeyagi ile yaptik canim acidi ama pes etmedim 20 30 saniye araliklarla dinlenerek tamamen icime alaabildim biraz alistiktan sonra nerdeyae hic aci hissetmedim bir saat boyunca alismasi icin surekli denedk ve bitti. azicik aciycak ama ona aldrmayin

Hiç parmak ya da aparat denemeden direkt penis ile mi yaptınız? Eğer öyleyse beni çok umutlandırdınız şu anda...

hayir hic bisey denemedim biz kadinlarin kafaya koyupta yapamayacagi sey yok sadece kendini hazir hissettiginde hic erteleme sadece bu kadar yani :)

hayir hic bisey denemedim biz kadinlarin kafaya koyupta yapamayacagi sey yok sadece kendini hazir hissettiginde hic erteleme sadece bu kadar yani :)

Sürekli yanımda olmadığı için ancak haftasonundan haftasonuna deneyebiliyoruz o da her zaman mümkün olmuyor o yüzden sizler kadar şanslı değilim. İnşallah yılbaşına kadar olucak tek dileğim bu...

çoooook sevimdim canımm tebrik ederimm.. darısı diğer arkadaşlara..

Sürekli yanımda olmadığı için ancak haftasonundan haftasonuna deneyebiliyoruz o da her zaman mümkün olmuyor o yüzden sizler kadar şanslı değilim. İnşallah yılbaşına kadar olucak tek dileğim bu...

insallah canim hic umutsuzluga kapilma korkulacak bisey degil emin olabilirsin Rabbim yardimcin olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…