- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #132.501
bu arada kizlar ben bu hafta sonu gelin olmayı kafaya koymuştum hazırdım ama regl oldum ya aralık gelini olabilecek miyim acaba :-( çok üzüldüm regl olduğum için hiç bu kadar üzülmemiştim:-(
bende adet olcam canımcımmm merak etme olucaz inşallah aralık gelini daha vaktimiz var bi an önce aradan çıksın hem adetnde
bende adet olcam canımcımmm merak etme olucaz inşallah aralık gelini daha vaktimiz var bi an önce aradan çıksın hem adetnde
kızlaaaaarrrrrrrr kabus bittiiiiiiiiiiiiiii başardimmmmmmmmmmmmmm cokkkk mutluyummm gelin oldum bende yupppiiiiiiiiiiii :))))))))))))
Allahm herkese yardm etsin bu konuda :)
kızlaaaaarrrrrrrr kabus bittiiiiiiiiiiiiiii başardimmmmmmmmmmmmmm cokkkk mutluyummm gelin oldum bende yupppiiiiiiiiiiii :))))))))))))
Allahm herkese yardm etsin bu konuda :)
Selam... Ya ben parmak ya da başka bir aparat sokamıyorum fakat penis hafif giriyor ama ilerleyemiyor dediğiniz gibi ben kasılıyorum falan filan... Sizce hiç egzersiz yapmadan direkt penis ile olmaz mı bu iş? Bir de bu aralar denemelerde umutsuzlandığım için ıslaklık geçip yerini kuruluğa bırakıyor çok umutsuzlanıyorum... napmalıyım?
Selam... Ya ben parmak ya da başka bir aparat sokamıyorum fakat penis hafif giriyor ama ilerleyemiyor dediğiniz gibi ben kasılıyorum falan filan... Sizce hiç egzersiz yapmadan direkt penis ile olmaz mı bu iş? Bir de bu aralar denemelerde umutsuzlandığım için ıslaklık geçip yerini kuruluğa bırakıyor çok umutsuzlanıyorum... napmalıyım?
Merhabaa Canımmm
Şimdii Kuruluk için sana Jel Tavsiye ediyorum. O kuruluğunu giderir ve Kolaycaa Kaymasını Sağlar. Bunlar OKEY YADA DUREX Markalı Jellerden birisi olabilir.
Eğer penisle Yapabilirim diyip kendine güvenebiliyosannn Jeli alıp Birdee o şekilde denee..
Üst Pozisyondaa yüzün eşine dönükk. Penise Bolca Jel sürerek. Penise Dimdik şekilde Oturmaya Başlayabilirsinn..
O sırada nefes alıp ver derin derinn. Vee Ikınn. Ikındığın zaman orası daha da açılıyor ve girmesi daha Kolay Oluyorr..
Penisi vajinana sokarkenn birazz Poponaa doğru İttir . Yani Peniss içindeyken Popona doğru ittir.
Çünkü Orası doğru yön olduğundann Kolaylıklaa Girecektirr
bende senin gibiydim ta ki 1saat oncesine kadar parmak egzersizi falan hic yapmadim ve kendimi acaip kasiyordum dr. anestol pomad verdi onu denedim aciyi tam gecirmesede hafifletti duraklayarak nefes alip vererek tamamen oldu ve yavas yavas kendimi rahat biraktim bi baktim olmus ve nerdeyse hic aci yok esim hic cikmadan araliklarla gtgel yapti ve tamamen yendim mutluluktan o kadar agladim ki Allahm sizede yardim etsin :)
Teşekkür ediyorum, fakat maalesef tek sorunum kuruluk değil, öyle olsa keşke:) parmak ya da başka bir şey sokamıyorum onu nasıl yenebilirim? eskiden oraya bakamazdım bile artık inceliyorum kegel de yapıyorum ara sıra fakat oraya bir şey sokamıyorum deliricem...
Canım İşte Jelle Birlikte dene bir kez dahaa..
Baktınn Olmuyoo Egzersizlere geçicez Mecburr..
Hiç parmak ya da aparat denemeden direkt penis ile mi yaptınız? Eğer öyleyse beni çok umutlandırdınız şu anda...
hayir hic bisey denemedim biz kadinlarin kafaya koyupta yapamayacagi sey yok sadece kendini hazir hissettiginde hic erteleme sadece bu kadar yani :)
kızlar zaman bulup yazmak için içim içime sığmıyodu en sonunda bi vakit bulabildim kızlarrr ben cuma aksamı geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin oldummmmmmmmmmmmmmm gelinnnnnnnnnnnnnnnnnn:) ALLAHA BİNLERCE ŞÜKÜR BURDA BANA YARDIMCI OLAN ARKADAŞALRIMDAN ALLAH BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN:):) şimdi cıkmam lazım ayrıntıları yarın uzun uzun anlatırımm:)
Sürekli yanımda olmadığı için ancak haftasonundan haftasonuna deneyebiliyoruz o da her zaman mümkün olmuyor o yüzden sizler kadar şanslı değilim. İnşallah yılbaşına kadar olucak tek dileğim bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?