- 3 Ekim 2012
- 1.243
- 10
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #132.541
hopefor cüm ben üstte yendim canımm üstte rahat ettim...sana özelden bununla ilgili mesaj yollucam canım eğer anlamadığın bişey olursa tekrar tekrar sor canım şimdilik burdayımm
aynı msjı rica etsem bende istiyorum canım eşimle bu denemelere rahatça başlamışken hiç birşeyi kaçırmak istemiyorum..
canım 10 dk bir msj atabiliyorum 10dk beklemem gerekio göndermek için özelden:2::2::2:
hopefor üst pozisyon demiş oyüzden ona yollamam kolay oldu..sana da alt pozisyonu burdan yazıyım 10dk bekleyene kadar canımm
hopefor cüm ben üstte yendim canımm üstte rahat ettim...sana özelden bununla ilgili mesaj yollucam canım eğer anlamadığın bişey olursa tekrar tekrar sor canım şimdilik burdayımm
canım çooook çoooook teşekkür ederim gecenin bu saatinde yanımızda olduğun için. çok güzel anlatmışsın. hakkını helal et. inşaallah yardımlarınızla bitcek Allah'ın izniyle
bu arada ecrincim resimlere baktım o resimleri önceden pc e almıştım zaten eşimede göstermiştim şimdi mesele acaba alttayım diyemi zor oluyor bilmiyorum ama p..s giriyor ama aşağı nasıl iticez onu bilemedik orda zorlandık üstte dahamı kolay oluyorki birde o resimdeki gibi üst tarafa baskı yapınca beynim duruyor öyle ağrıyorki anlatamam ağrıdıkçada korkuyorum oyüzden o üst tarafa değmeden alta nasıl iteklicez canım:44:
arkadaşlar sormak isrediğiniz bişey yoksa bana müsaadee ...hepinize hayırlı geceler hepiniz kurtulun bu dertten ve Rabbim başka dert de vermesin inşallah:))
canım ben ilk üstte yendimm belki de ondandır bana üst pozisyon daha kolay gelio ilk için..ama altta zor değil aslında....alt pozisyon için şöyle tarif edeyim canımm...p....sin başı girdikten sonra yatağaaşağı doğru diyoruzya daha basit bişi söyliyim yatağa doğru ilerlicek yaani şöyle düşün bi mağaraya girdin kapıdan bi baktınki aşağı doğru merdiven var devam etmek için alt kata inmen için o merdivenden aşa inmen gerekio:))))
canım ya gece sana tam msjımı yazdım yollamak üzereyken internet gidiverdi bekledim biraz gelmeyince uyudum benim msj hakkım daha dolmadığı için burdan yazıyorum :) herşey için çok sağol Allah razı olsun gerçekten böyle yardım aldıkça daha çok umutlanıyoruz daha çok iyi hisediyoruz bütün dediklerini çok iyi anladım zaten şimdi doğru pozisyonu yakalamak önemli sonrada artık ucundan başlayıp ilerlere götürmek kalıyor inş. başarıcaz ya valla çok umutlandım çokda istekliyim bu işi başarmaya Allah ın izniyle şu ay bitene kadar olur inşallah
elimden gelirse bişeyler ne mutlu bana....ama şunu kesin ve kesin söyliyim ki inan umutlanmaman için hiç bi sebep yok çünkü başını aldıktan sonra sadece yönünü tayin etmek onu kavrayabilmen önemliii...biz ilk yaptığımız gece inan inanamadık bi daha yaptık acaba o olmuşmuydu diye düşün...bende vajinismustum hemde doktordan onaylı:)))ama gördümkii acı felan yok sadece o yolu bulunca değişik bi baskı gibi sanki ama çok çok rahatsız eden bişi değil hani o p...s in başı biyere takılıyorya onun yanından bile geçmez(ben nekadar acılar çekerdim o bilmeden denediğimiz günlerde feryat figan iterdim eşimi( ) ama gördümki hep bilmemekten oluyormuş...yolu öğrenince oynaya oynaya yapıcaksınız merak etme:)))
ya çok sağol canım ciddenmi öylemi oluyor :) of ordan yazamıyorum deli oldum bilmemiz gereken çok şey var gerçekten peki kaç zaman sonra o acıları artık hissetmemeye çalışıyorsun mesela kaç kere ilişki yaşadıkdan sonra acıların yok oldu yada ne düşünerek bunları yok ettin yada devam ediyormu ve zevk alma işi kaçıncıda ortaya cıkıyor yada yine kafadamı bitiyor bu iş ay canım bunlarıda cvplarsan çok mutlu olurum
canım özelden mesaj attım ama geldimi bilmiyorum canımm...sanki gitmedi gibi oldu...haber verirsen tekrar denerim:))
geldi geldi çok teşekkür ederim gerçekten söylediklerin inanılmaz rahatlattı beni heyecan bastıhemen denemek istiyorum bu anlattıklarını canım inş. kısa sürede kurtulurum bu illetten ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?