Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaaa benımmm morelımmm çok bozukk cnımmm çok sıkkın ya tamm hayata baglandım umtlarım var dıyorum eşim karşı çıkıyo bu sferdee delrmek üzrym bennn tum yaptıklarımada yapmıcam artık madem bana acı çektrıyoo benım suçum ne ya

teşekkür ederim şekerimm

canım bişey sorcam da yanlış anlama eşin seni bu kadar üzcek hayattan koparcak kadar anlayışsızmııı zaten bu bi hastalık sende yenmeye azimliysen Allahın izniyle olucakkk

Canım egzersizleri eşinin yanında yap

Eşinin yanında yapıp "aa bak bunu aldım" "ohooo bunu aldıysam penisi de alırım" "vuhuuu süper ilerleme kaydettim ben artık hazırım" gibi konuş egzersiz yaparken. Bırak ilgilenmesin, oralı bile olmasın

Ama bilinçaltına senin hazır olduğun sinyalleri göndermiş olacaksın

canım bişey sorcam da yanlış anlama eşin seni bu kadar üzcek hayattan koparcak kadar anlayışsızmııı zaten bu bi hastalık sende yenmeye azimliysen Allahın izniyle olucakkk

benımm eşimm çok agrasiff olduu bu aralar herkezz yapıyo sn neden yapamıyosunn falann dyoo süreklıı aglatıoo benı sonra gelıp gnlumu alıyo ama bi tarafım hepp kırgnn

öyle yapıcam önce parmak egzersizi yapıcam sonra penis deneyeceğim

acı yok acı yok acı yoooookkkk akşama kadar 1000 defa tekrar edicem bunu...

egzersızz yaparkenn yanıma gelmıyooo gel dyrum gelmıcemm dyoo canımı skıyo benı sogutuyoo herşeydenn herkzz yapıyoo kmse ölmuyo senın canın çok tatlı dyo

egzersızz yaparkenn yanıma gelmıyooo gel dyrum gelmıcemm dyoo canımı skıyo benı sogutuyoo herşeydenn herkzz yapıyoo kmse ölmuyo senın canın çok tatlı dyo

Bir daha sana;

"herkes yapıyor sen neden yapamıyorsun?" dediğinde ona dönüp;

"herkesin eşi destek oluyor, herkes eşiyle egzersiz yapıyor, herkesin arkasında eşi var ama sen beni yapayalnız bırakıyorsun" de... "Sen benim arkamda olmazsan, bana destek olmazsan ben nasıl başaracağım?" "bu işi çözmemizi istiyorsan, başarılı olmamı istiyorsan yanımda olacaksın destek olacaksın" de.......................

Merhaba kızlar nasılsınız ?? =) Mümkün oldukça buraya girmeye çalışıyorum. şu an çok mutlu giden bir cinsel yaşantım var burdaki yardımcılarıma borçluyum. Onlara çok çok teşekkür ediyorum =)=)

sizler benden desteklerınızı esirgemeyın ben şuan çok çaresizimm denemek ıstemıyrum ben aynı şeyler oluck dyo bana hep

sizler benden desteklerınızı esirgemeyın ben şuan çok çaresizimm denemek ıstemıyrum ben aynı şeyler oluck dyo bana hep
canım sen egzersizine devam et kendin yappp onu karıştrma o zaman ne demek herkes yapıyo sen yapamıyosun. bende bu topiğe grmeden önce tek bende var sanardım bak burdaki arkadaşlar hep beraber neyinn mücadelesini veriyoruz.. ya sen eşine anlatamıyosun ya da eşin anlattıklarını anlamıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…