- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #132.661
Evet Canım Nefesini Verirken Penisi İttiriyosun..
Zaten Düzenli Olarak Nefes alıp verdiğindee Penisin Girmesi Çok Kolay oluyo tatlımm
Ben pek nefes egzersizi yapmadım o yüzden yanlış yönlendirmek istemem
Ama bazen ilişki sırasında kasılmalarım oluyor o zaman duruyorum, derin derin burundan alıp ağızdan veriyorum nefesi... Sonra devam ediyorum kasılmalarım geçmiş oluyor
yaaa benımmm morelımmm çok bozukk cnımmm çok sıkkın ya tamm hayata baglandım umtlarım var dıyorum eşim karşı çıkıyo bu sferdee delrmek üzrym bennn tum yaptıklarımada yapmıcam artık madem bana acı çektrıyoo benım suçum ne ya
yaaa benımmm morelımmm çok bozukk cnımmm çok sıkkın ya tamm hayata baglandım umtlarım var dıyorum eşim karşı çıkıyo bu sferdee delrmek üzrym bennn tum yaptıklarımada yapmıcam artık madem bana acı çektrıyoo benım suçum ne ya
canım bişey sorcam da yanlış anlama eşin seni bu kadar üzcek hayattan koparcak kadar anlayışsızmııı zaten bu bi hastalık sende yenmeye azimliysen Allahın izniyle olucakkk
Evet Canımcım Ben 3 parmak Yaparak yendim.
Yalnız ben zar filan hissetmedim. Çünküü benim kızlık zarımm evlendiğimden 3 gün sonra yapmıştık o zaman gitmişti zaten
Zarı Kafana Takmaa Şuanda sadece yendikten Sonraki mutluluğunu Düşün..
Akşam deneyin bakalımm. Unutmaa acı Yok. Ve sen 3 parmak yapıyosun rahatlıkla penisi alabilirsinn..
Düzenli şekildee nefes alıp vererek ve bol bol ıkınarakk Penisin hepsini alabilirsinn
Bolcaa Jel Kullanın Kolaycaa Kaysın gitsin Canım
İstiyosann eşinle egzersiz yapıp öylede geçebilirsiniz penis denemesinee
Canım egzersizleri eşinin yanında yap
Eşinin yanında yapıp "aa bak bunu aldım" "ohooo bunu aldıysam penisi de alırım" "vuhuuu süper ilerleme kaydettim ben artık hazırım" gibi konuş egzersiz yaparken. Bırak ilgilenmesin, oralı bile olmasın
Ama bilinçaltına senin hazır olduğun sinyalleri göndermiş olacaksın
egzersızz yaparkenn yanıma gelmıyooo gel dyrum gelmıcemm dyoo canımı skıyo benı sogutuyoo herşeydenn herkzz yapıyoo kmse ölmuyo senın canın çok tatlı dyo
Bugün doktorum programını izleyen var mı vakjiyi ele almışlar
Bir daha sana;
"herkes yapıyor sen neden yapamıyorsun?" dediğinde ona dönüp;
"herkesin eşi destek oluyor, herkes eşiyle egzersiz yapıyor, herkesin arkasında eşi var ama sen beni yapayalnız bırakıyorsun" de... "Sen benim arkamda olmazsan, bana destek olmazsan ben nasıl başaracağım?" "bu işi çözmemizi istiyorsan, başarılı olmamı istiyorsan yanımda olacaksın destek olacaksın" de.......................
canım sen egzersizine devam et kendin yappp onu karıştrma o zaman ne demek herkes yapıyo sen yapamıyosun. bende bu topiğe grmeden önce tek bende var sanardım bak burdaki arkadaşlar hep beraber neyinn mücadelesini veriyoruz.. ya sen eşine anlatamıyosun ya da eşin anlattıklarını anlamıyoosizler benden desteklerınızı esirgemeyın ben şuan çok çaresizimm denemek ıstemıyrum ben aynı şeyler oluck dyo bana hep
ayyy kumtaneside gelinn olmuş yeni gördüm:) ne güzel yaa bi sürü gelin varrr
allahım ben ne zman olucam ya :/
allahım ben ne zman olucam ya :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?