Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

anlatıyorumm ama o anlamak istemıyoo benıı çokk sınırlndryo ama ben pes etmıcmmm elbeltte 1 kaç gun sonraa ben söylıcmm bakalım ne dcekk

anlatıyorumm ama o anlamak istemıyoo benıı çokk sınırlndryo ama ben pes etmıcmmm elbeltte 1 kaç gun sonraa ben söylıcmm bakalım ne dcekk

yavrum canım güzelimmm bakk önce egzersizlerini yap kocanı boşver .. sen önce bi kendine güven ..anlatıyorum anlamıyo diyosun. sen şu an ne aşamadasın eş denemesine gelicek kadar ilerledinmiiii

beynımden attım onu bnnn bunu penıss başını alırkende fark ettmm acıı yokk ama sonrasıı gtmiyoo bunuda burdakı arkdşlrdn ögrndmm şimdii braz daha egzersız yapıp denıcemm eşimlee artıkk denemek ısterse tabıı. canım

Merhaba
Motive edici veya tedavi sürecinde yaşadıklarınızı burada paylaşamayacak kadar kötü şeyler yaşanmadığı bunu düzgünce paylaşan arkadaşlarınızdan görüyoruz.

Bu sebeple gel özelden ben sana yaşadıklarımı anlatayım dertleşelim diyenlere LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ !

Bu konuda başınıza gelecek her türlü tatsız olaydan sitemizin de sorumlu olmayacağını ve bu uyarıyı defalarca yaptığımızı bir kez daha hatırlatmak isterim.

Bilginize

yavrum canım güzelimmm bakk önce egzersizlerini yap kocanı boşver .. sen önce bi kendine güven ..anlatıyorum anlamıyo diyosun. sen şu an ne aşamadasın eş denemesine gelicek kadar ilerledinmiiii

ben 2 parmakk 2 boğumm alıyorumm ve penis başınıda alıyorumm ama gerısınde problemlerım oluyoo gtmıyoo odaaa hemen çekılıyoo bu sferr

bennn bunuu yenıyımm eşim içinn sonrasııı kolayy onu attım bir kenara şuan kendm içinn yapıcmm herşeyii sizlernde destegyleee...

Tatlım o zaman şöyle bir yol izleyelim

Sen egzersizlere devam et ve egzersiz aparatın iyice kalınlaştığı zaman , al aparatını çık kocanın karşısına ve aparatı göstererek şöyle de "ben bunu bile alabiliyorken sen hala bana güvenemiyorsun ya pes!" "bundan sonra benden hiçbir şey bekleme, sen çabalayana kadar ben hiçbir şekilde çaba sarfetmeyeceğim"...

Ona öyle desen de gizli gizli sen egzersiz yapmaya devam et O da biraz korksun

Son düzenleme:

bencede çokk haklsınn ben onaa ödeticecmm bu çektklerımıı :)

aynen katılıyorum sana.. ben eşine bu kadar köstek olan birinide görmedim.. tamam bizimkiler de çıldırdı yeri geldiğinde ama hep de arkamızdaydılar

Egzersiz aşamanı bilmiyorum ondan tatlım. Egzersizde ne aşamadasın?

egzersizde eşimin 3 parmağını alabildim en son dün gecede penis denemesi yaptık anestol sürdük bayaa ilerledik ilk defa bu kadar ilerledik bende o listeye girmek sitiyorum yapıcam yapıcam diyorum hergün :) inş başarıcaz bu site sayesinde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…