- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #132.681
canım sen egzersizine devam et kendin yappp onu karıştrma o zaman ne demek herkes yapıyo sen yapamıyosun. bende bu topiğe grmeden önce tek bende var sanardım bak burdaki arkadaşlar hep beraber neyinn mücadelesini veriyoruz.. ya sen eşine anlatamıyosun ya da eşin anlattıklarını anlamıyoo
senin iyileşmeye niyetin yokkk:50
nasıl yok ben egzersız yapıyorumm ama benım çabaladgımı göruyooo destek olmuyoo üstnee baskı yapıyoo bi geliyo bi gidiyolar onaaa buda benıı sarsıyoo hiö olmadgm kadr kırgnm ona hiç bi zman geçmicekk bunu yensemdeee geçmicemm ama yenıcemmm görucekk bunu ooo.. !!!!
anlatıyorumm ama o anlamak istemıyoo benıı çokk sınırlndryo ama ben pes etmıcmmm elbeltte 1 kaç gun sonraa ben söylıcmm bakalım ne dcekk
cnm okuduğum kadarıyla çaresizim yazmışsın da ÇARE SENSİN ! burdaki arkadaşlarım sayesinde ben 3 günde yendim. karamsar ruhunu bir kenara at ! egzersizlerine önem ver. ve en önemlisi o beynindeki ACIYACAK duygusunu sil kafandan at !
yavrum canım güzelimmm bakk önce egzersizlerini yap kocanı boşver .. sen önce bi kendine güven ..anlatıyorum anlamıyo diyosun. sen şu an ne aşamadasın eş denemesine gelicek kadar ilerledinmiiii
senin iyileşmeye niyetin yokkk:50
nasıl yok ben egzersız yapıyorumm ama benım çabaladgımı göruyooo destek olmuyoo üstnee baskı yapıyoo bi geliyo bi gidiyolar onaaa buda benıı sarsıyoo hiö olmadgm kadr kırgnm ona hiç bi zman geçmicekk bunu yensemdeee geçmicemm ama yenıcemmm görucekk bunu ooo.. !!!!
hehhh şöyle kendine gel sen onun için değil kendin için yenn burayada en küçük başarın bile olsa onu yazzzbiz seni motive etmeye hep hazırız düzenli egzersizlerini yaparsan daha çok yardım edebiliriz sana eşin için elimizden bişey gelmezki
hehhh şöyle kendine gel sen onun için değil kendin için yenn burayada en küçük başarın bile olsa onu yazzzbiz seni motive etmeye hep hazırız düzenli egzersizlerini yaparsan daha çok yardım edebiliriz sana eşin için elimizden bişey gelmezki
bennn bunuu yenıyımm eşim içinn sonrasııı kolayy onu attım bir kenara şuan kendm içinn yapıcmm herşeyii sizlernde destegyleee...
ben 2 parmakk 2 boğumm alıyorumm ve penis başınıda alıyorumm ama gerısınde problemlerım oluyoo gtmıyoo odaaa hemen çekılıyoo bu sferr
beynımden attım onu bnnn bunu penıss başını alırkende fark ettmm acıı yokk ama sonrasıı gtmiyoo bunuda burdakı arkdşlrdn ögrndmm şimdii braz daha egzersız yapıp denıcemm eşimlee artıkk denemek ısterse tabıı. canım
bennn bunuu yenıyımm eşim içinn sonrasııı kolayy onu attım bir kenara şuan kendm içinn yapıcmm herşeyii sizlernde destegyleee...
çoğu gtmiş azı kalmış vallaahiç eşine bakama her gün yılmadan yap ikiyi rahat alıyosan 3 e geç
yaa 3 ü rahat yapamıyorumm çok baskıı oluyoo gitmiyoo canım ya
Tatlım o zaman şöyle bir yol izleyelim
Sen egzersizlere devam et ve egzersiz aparatın iyice kalınlaştığı zaman , al aparatını çık kocanın karşısına ve aparatı göstererek şöyle de "ben bunu bile alabiliyorken sen hala bana güvenemiyorsun ya pes!" "bundan sonra benden hiçbir şey bekleme, sen çabalayana kadar ben hiçbir şekilde çaba sarfetmeyeceğim"...
Ona öyle desen de gizli gizli sen egzersiz yapmaya devam etO da biraz korksun
Tatlım o zaman şöyle bir yol izleyelim
Sen egzersizlere devam et ve egzersiz aparatın iyice kalınlaştığı zaman , al aparatını çık kocanın karşısına ve aparatı göstererek şöyle de "ben bunu bile alabiliyorken sen hala bana güvenemiyorsun ya pes!" "bundan sonra benden hiçbir şey bekleme, sen çabalayana kadar ben hiçbir şekilde çaba sarfetmeyeceğim"...
Ona öyle desen de gizli gizli sen egzersiz yapmaya devam etO da biraz korksun
sadece biraz sabır canım. biraz gayret olucak inan bana =)
yapıcammmm inşlll yapıcmm .. cnm
çare1 bu arada 3 parmakta zorlanıyosan aparatla yapabilirsin öyle daha rahat oluyo benim aparatım mum.. şimdi onu aşama aşama kalınlaştrcam peçeteyle böyle devam edicem
nasıl mum alayım
beyaz bakkal mumları var ya eskiden elektrikler gttiğinde yakardıkal ondan iyice streçle sonra prezervatife sar güzelce. jelle .tek mumu rahat alırsın sen tabi hijyenine çok dikkat et
Egzersiz aşamanı bilmiyorum ondan tatlım. Egzersizde ne aşamadasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?