- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #132.641
evet bende bugün eş denemesine geçmeye karar verdim önce aparatla deneyip sonra eş denemesi yapıcam...
aparat o kadar zor olmaya başladı ki .. aparatımı senin anlattığın gibi sadece peçetelerden yaptım ama yine yolunu bulamadım girmedi bi türlü parmakla o kadar kolay oluyor ki yön bulmada falan sorun yaşamıyorum ama aparat gitmiyo
kendimede güvenemiyorum canım acıyacak diye ödüm kopuyor ama bugün ne olursa olsun en azından deneyeceğim..
Canım 3 parmak yapıyosun İşte sen..
Niye Moralin Bozuk ki. 3 Parmak Yapmak demek penis aşamasına hazırsın demektir..
Artık Penise Rahatlıkla Geçebilirsinn bebikimmm
merhaba canlarım dün gece eşimle öylesine p...s denemesi yapalım dedik ama eşime dedim illa olcak diye şartlanma sadece deneme:) o da tamam dedi ve sadece p...n başını alabildim ama bu bile benim için başarı:)sevindik ikimizde eskiden deliği bile bulamazdık bu arada tek mumu da yaptım dün gece. . çok alıştım onu peçeteyle kalınlaştrarak devam etmeyi düşünüyorum iki mum değilde tek mumu p.. s kalınlığına getirip devam edicem
merhaba canlarım dün gece eşimle öylesine p...s denemesi yapalım dedik ama eşime dedim illa olcak diye şartlanma sadece deneme:) o da tamam dedi ve sadece p...n başını alabildim ama bu bile benim için başarı:)sevindik ikimizde eskiden deliği bile bulamazdık bu arada tek mumu da yaptım dün gece. . çok alıştım onu peçeteyle kalınlaştrarak devam etmeyi düşünüyorum iki mum değilde tek mumu p.. s kalınlığına getirip devam edicem
evet bende bugün eş denemesine geçmeye karar verdim önce aparatla deneyip sonra eş denemesi yapıcam...
aparat o kadar zor olmaya başladı ki .. aparatımı senin anlattığın gibi sadece peçetelerden yaptım ama yine yolunu bulamadım girmedi bi türlü parmakla o kadar kolay oluyor ki yön bulmada falan sorun yaşamıyorum ama aparat gitmiyo
kendimede güvenemiyorum canım acıyacak diye ödüm kopuyor ama bugün ne olursa olsun en azından deneyeceğim..
ben 3 parmak alsam hemen geçerdim valla eş denemesineTatlım canın yanmaz... Yanmıyor... Bak yenen herkes söylüyor bunu "canınız acıyacak diye korkmayın acımıyor"...
Aparata odaklanma3 parmak alman bile yenmeye çok yakın olduğunu gösteriyor zaten
Öncelikle kafandaki "acıyacak" hissini atman lazımAcımıyor tatlım acımıyor... Sadece çok az bir yanma oluyor o da zaten aparat girerken ya da parmak girerken yandığı gibi bir yanma fazlası değil
Hatta öyle ki penis biraz ilerledikten sonra o yanma da geçiyor
At kafandan acıyacak düşüncesiniSen 11 cm aparat aldın sadece kasılmaktan bahsettin, canın o zaman da yanmadı
Kaldı ki aparat penisten sert yahu
Oyyy kuzumm Benim Bravoo Sanaa yaaaa
Valahi bişey söyliyim mi sen bir kaç güne kalmaazz gelin olursunnn
sabah işe geldiğimde bile bu konu aklıma geldikçe yazılanları okudukça üzüntüden ağlıyordum ama şimdi daha iyiyim.
berayy sende 3 parmaktan sonra yenmişsin parmakla yaparken zarı hissediyor muydun? ben hissediyorum kenarda hilal şeklinde gibi biraz çıkıntı var orayı zorluyorum bişey olmuyo, genişlemiyo
bu arada akşam penis deneyeceğim inş. olur
Tebrik ediyorum seniÇok azimlisin Önemli olan da bu zaten
Sen de Aralık bitmeden bu listeye gireceksin
ben 3 parmak alsam hemen geçerdim valla eş denemesine
canım ya senin adına sevindim bende aynen öyle oldum sadece başını aldım ama buda bi ilerleme sonuçta o kadar sevindimki inş canım ikimizde bu ay gelin oluruz benim regl bitene kadar sen ol bari bende reglden sonra hadi bakalım bu aya ismimizi yazalım artıkk inşş
Bazen sizlerden biri böyle olumsuz konuşunca dizime yatırıp popişine popişine vurmak istiyorum
tıssssssssssssssssssssss
tecrübeli arkadaşlar burdayken bişey sormak istiyorum her yenen nefese dikkat edin diyor şimdi burundan alıp ağızdan veriyoz verirken mi penisi ittiriyoz nefesi anlatabilir misiniz biraz
benim de yaklaşıyo valla ama egzersizleri günde 3 kereye falan çıkarıcam nasıl olsa evde işim ne ben önüme hedef koyduğumda çok pis odaklanırımyenicem dedim yılbaşına kadar hadi bakalımmm hep beraber yenicezzzzz
Bazen sizlerden biri böyle olumsuz konuşunca dizime yatırıp popişine popişine vurmak istiyorum
tıssssssssssssssssssssss
tecrübeli arkadaşlar burdayken bişey sormak istiyorum her yenen nefese dikkat edin diyor şimdi burundan alıp ağızdan veriyoz verirken mi penisi ittiriyoz nefesi anlatabilir misiniz biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?