Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba canlarım dün gece eşimle öylesine p...s denemesi yapalım dedik ama eşime dedim illa olcak diye şartlanma sadece deneme:) o da tamam dedi ve sadece p...n başını alabildim ama bu bile benim için başarı:) sevindik ikimizde eskiden deliği bile bulamazdık bu arada tek mumu da yaptım dün gece.. çok alıştım onu peçeteyle kalınlaştrarak devam etmeyi düşünüyorum iki mum değilde tek mumu p.. s kalınlığına getirip devam edicem

Tatlım canın yanmaz... Yanmıyor... Bak yenen herkes söylüyor bunu "canınız acıyacak diye korkmayın acımıyor"...

Aparata odaklanma 3 parmak alman bile yenmeye çok yakın olduğunu gösteriyor zaten

Öncelikle kafandaki "acıyacak" hissini atman lazım Acımıyor tatlım acımıyor... Sadece çok az bir yanma oluyor o da zaten aparat girerken ya da parmak girerken yandığı gibi bir yanma fazlası değil

Hatta öyle ki penis biraz ilerledikten sonra o yanma da geçiyor

At kafandan acıyacak düşüncesini Sen 11 cm aparat aldın sadece kasılmaktan bahsettin, canın o zaman da yanmadı

Kaldı ki aparat penisten sert yahu

Canım 3 parmak yapıyosun İşte sen..

Niye Moralin Bozuk ki. 3 Parmak Yapmak demek penis aşamasına hazırsın demektir..

Artık Penise Rahatlıkla Geçebilirsinn bebikimmm

sabah işe geldiğimde bile bu konu aklıma geldikçe yazılanları okudukça üzüntüden ağlıyordum ama şimdi daha iyiyim.
berayy sende 3 parmaktan sonra yenmişsin parmakla yaparken zarı hissediyor muydun? ben hissediyorum kenarda hilal şeklinde gibi biraz çıkıntı var orayı zorluyorum bişey olmuyo, genişlemiyo
bu arada akşam penis deneyeceğim inş. olur

Tebrik ediyorum seni Çok azimlisin Önemli olan da bu zaten

Sen de Aralık bitmeden bu listeye gireceksin

Oyyy kuzumm Benim Bravoo Sanaa yaaaa

Valahi bişey söyliyim mi sen bir kaç güne kalmaazz gelin olursunnn

canım sen çok karamsar olmuşsun yazdıklarını okuyunca onu çıkardım ne güzel baya ilerlemişsin niye bu kadar karamsarsın eğer kendin korkuyosan eşine ver aparatı o denesin önce sonra penis denemesine geç bende kendi parmağımla yapamadım eş parmağıyla yapıyom öyle daha rahat oluyo hem sen 11 cm almışsın daha ne istiyon bence penise geçmelisin ben daha bir defa eş orta parmağı aldım sadece bir defa düşün ama kendimi çok hazır hissettim ondan sonra regl olmasaydım belkide bu iş bitmişti sende bence moralini bozma penise geç bence olcak

ben 3 parmak alsam hemen geçerdim valla eş denemesine

Evet Canımcım Ben 3 parmak Yaparak yendim.

Yalnız ben zar filan hissetmedim. Çünküü benim kızlık zarımm evlendiğimden 3 gün sonra yapmıştık o zaman gitmişti zaten

Zarı Kafana Takmaa Şuanda sadece yendikten Sonraki mutluluğunu Düşün..

Akşam deneyin bakalımm. Unutmaa acı Yok. Ve sen 3 parmak yapıyosun rahatlıkla penisi alabilirsinn..

Düzenli şekildee nefes alıp vererek ve bol bol ıkınarakk Penisin hepsini alabilirsinn

Bolcaa Jel Kullanın Kolaycaa Kaysın gitsin Canım

İstiyosann eşinle egzersiz yapıp öylede geçebilirsiniz penis denemesinee

Bazen sizlerden biri böyle olumsuz konuşunca dizime yatırıp popişine popişine vurmak istiyorum

tıssssssssssssssssssssss

Son düzenleme:

canım ya senin adına sevindim bende aynen öyle oldum sadece başını aldım ama buda bi ilerleme sonuçta o kadar sevindimki inş canım ikimizde bu ay gelin oluruz benim regl bitene kadar sen ol bari bende reglden sonra hadi bakalım bu aya ismimizi yazalım artıkk inşş

benim de yaklaşıyo valla ama egzersizleri günde 3 kereye falan çıkarıcam nasıl olsa evde işim ne ben önüme hedef koyduğumda çok pis odaklanırım yenicem dedim yılbaşına kadar hadi bakalımmm hep beraber yenicezzzzz

tecrübeli arkadaşlar burdayken bişey sormak istiyorum her yenen nefese dikkat edin diyor şimdi burundan alıp ağızdan veriyoz verirken mi penisi ittiriyoz nefesi anlatabilir misiniz biraz

tecrübeli arkadaşlar burdayken bişey sormak istiyorum her yenen nefese dikkat edin diyor şimdi burundan alıp ağızdan veriyoz verirken mi penisi ittiriyoz nefesi anlatabilir misiniz biraz

Evet Canım Nefesini Verirken Penisi İttiriyosun..

Zaten Düzenli Olarak Nefes alıp verdiğindee Penisin Girmesi Çok Kolay oluyo tatlımm

canım senin ne güzel avantajın var ben çalışıyom o yüzden egzersiz yapamıyom ancak uyumadan eşimle yapsam o başkada kendim hiç yapamıyom sen yenersin yakında inş bende bu haftasonu regl biter yenerim inş

Bazen sizlerden biri böyle olumsuz konuşunca dizime yatırıp popişine popişine vurmak istiyorum

tıssssssssssssssssssssss

en önemlisi zaten umudunu kaybetmemek kendi kendine moral vermek ben de mesela muma geçtiğimde alamadığımda çok üzülmüştüm ama üzülmek hiçbişeye yaramadı. işe yarayacak şekilde davranmak çok önemlii çünkü bizim karamsarlığımız eşimize yansıyo dün gece ben eşimin gözlerindeki o sevinci hiçbişeye değişmem kaldıki yarısını bile alamadım ona bile sevindi

Ben pek nefes egzersizi yapmadım o yüzden yanlış yönlendirmek istemem

Ama bazen ilişki sırasında kasılmalarım oluyor o zaman duruyorum, derin derin burundan alıp ağızdan veriyorum nefesi... Sonra devam ediyorum kasılmalarım geçmiş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…