- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #132.621
ecrinx peki sence egzeriszlerede bi yandan devam edeyimmi eşim biraz rahatla bi gün ara verelim denemeyelim dedi
Tatlım şahsi fikrim egzersizlere devam et. Mutlaka denemelerden önce egzersiz yap. Ben ilk 3-4 ilişkimde egzersizden sonra deniyordum hep. Bir gün ara verirseniz rahatlamazsın. Ne kadar sık yaparsan o kadar çabuk alışırsın.Ara verdiğinde "ara verdik acaba yapabilir miyim?" diye düşünürsün.
selam kızlar ben 2.5 aylık evliyim ve burdaki birçok kişi gibi vajinaya bişey girmesi ihtimali bile beni korkutuyordu...
ama burayı takip ettim ve öğrendiğim egzersizler sayesinde 1.5 ayda vajinismusu yendim:) dün gece bitti kabus:)))
o kadar mutluyumki hala inanamıyorum.. seneler boyu hiç yapamıycağımı zannettim ama
tek ihtiyacınız olan kendinize güven ve cesaret. ve tabi eşinizin desteği olmazsa olmazınız...
ben egzersizleri kendim yapmadım, eşim yaptı, çünkü kendi parmağımla tuhaf hissediyordum, yabanencı bir cisim de
sokamıyordum. ama eşim sayesinde, onun yardımı ve desteğiyle yendim. ilk önce tek parmağı bile girmiyordu,
fakat kendimi kasmamayı öğrenince 2 parmak ve sonra da 3 parmağı tamamen aldım. bu böyle 1 ay sürdü.
üstelik biz uzağız sadece haftasonları görüşebiliyoruz. ben haftada bir iki denemeyle başarabildiysem siz çok rahat
başarırsınız emin olun:) penisi ilk denemede alamadım ama bi kısmını sokup yavaş yavaş git gel yaparak ilerledi ve beni
alıştırdı bu şekilde. zaten saniyeler içinde alışıyorsunuz ve acı kaybolmaya başlıyor.. sonra bi baktık tamamen girmiş:)
kanı da görünce tamam bitti bu iş dedim ve mutluluktan ağladım:) inanın hiç zor bişey değil, birazcık acıya dayanıp,
cesaretle devam etmeniz gerekiyo. ben dün gece bi ara cesaretimi kaybettim ve tam vazgeçmek üzereyken eşim beni
yüreklendirdi biraz dayan devam edelim dedi, iyiki onu dinlemişim.... kızlar biraz sabır ve cesaret lütfen...
hepiniz başarabilirsiniz kafanızda büyütmeyin. kendinizi rahatlatın, denerken eşinizle öpüşün mesela, kafanızı oraya odaklamayın.
ben bu şekilde yendim. umarım hepinizden güzel haberler alırım. mutlulukla kalın:)
çok sağol canım bende öyle yapcam. bende ara vermek hiç istemiyorum ama eşim bi gün ara ver istersen hem rahatla hemde kafana iyice yerleştir olabildiğini diyo cünkü dün aksam denemeiştik cuma almama ragmen dün cok az alabildim hemen kendimi geri çektim yine
Beni niye eklemiyosunuz o listeye?
canım benim kan olayını hiç düşünme bile.beni okadar korkuttular ki yok patlıyo(balondu sanki patlayacak!!),yok çarşaflar kana bulanıyor.sürekli o kanama aklımdaydı kasıyordum kendimi acıyacak diye.sonra egzersizlerde gelemeyince rahatladım.eş denemesinde de olmadı,olsaydı da önemli değildi çünkü ben artık vajiden kurtulmuştum.eş denemesi olmazsa moralim bozulacak diye düşünme,eşinle konuş,sadece kendini rahat hissedeceğin pozisyonu deneyeceğini söyle böylece o da beklenti içinde olmaz,olursa olur olmazsa da denemiş olursunuz.bir yerden başlamak lazım,elbet olacak,belki bu akşam olacak?kendini hazır hissetmeden birşey yapma.çok yakın zamanda yeneceksin ben sana güveniyorum sen de kendine güven olumsuzlukları sil at kafandan
Tatlım eşine de söyle. Ne kadar sık yaparsanız o kadar çabuk alışırsın
Ayrıca öyle çok az aldım hemen kendimi geri çektim yok
3 kere denersin olmaz 4. de olur. Bir kere yaptın sen bunu
beray çıkma bi dk vaktin varsa
tamam canım cook sağol önceden düşündüğümde hemen bi korku kaplıyodu içimi ama şimdi cuma akşamı olduğu için hiç korku yok içimde gercekten :) ama işte dün yine biraz üsütüne gitmedim heme geri çekildim ondan olmadı. eşimde kızdı hatta dün bası girmişti ben biraz basınç hissettp içimden cıkarttırdım eşim cıkarttırsmasan hepsi gircek ama hemen girdiği anda cıkartıyon ama panikliyorum elimde değil gibi
Bende hep kötü şeyler düşünüyorum maalesef
dediğin gibi eşimle konuşucam ne kadar etkili olur bilmiyorum ama artık üzülmek istemiyorum..
günlerdir bi hevesle egzersiz yapıyorum artık yoruldum bitsin istiyorum
desteğede çok ihtiyacım var gerçekten çok sağol
zfyrnkp Tatlım sen artık rahatlıkla eş denemesine geçebilirsin, sakın korkma
Ben eş denemesine 10 cm bile olmayan bir aparatla çalıştıktan sonra geçmiştim... Kaldı ki BeRayy 3 parmaktan sonra yendi. Sen hem 3 parmak yapabiliyorsun hem de 11 cm aparat yapıyorsun. Eş denemesine hazırsın sen korkma
Önemli olan kendine güvenmen... Hemen ilk pozisyonda olmuyor diye korkma, tekrar tekrar dene. Ben de gelin olduğumda ilk 3 denememde yapamamıştım 4. denemem de olmuştu. Önemli olan yönünü bulmak
Kaldı ki penis aparattan daha kolay. Allah onu oraya göre yaratmış. Koskoca, kapkalın aparatları alıyorsun penisi alamıyorsunEsas korkmaman gereken şey penis
Merhaba Arkadaşlar,
Dün gece uyuyana kadar ağladım
3 parmak yanyana alabiliyorum ama aparatı alamadım. 11 cm lik aparatı zorda olsa almıştım ama 12 cm i alamadım yönde mi yanlış yapıyorum aparat kalın diye mi girmiyo bilmiyoruma ama çok moralim bozuk günlerdir egzersiz yapıyorum hala sonuç yok
o kadar uğraşıyorum yorgun argın eve gidiyorum 1 saat 2 saat egzersiz yapıyorum , eşimle uyumuyorum kaç gündür egzersiz yapıcam diye ama olmuyo eş denemeside yapmadım aparatla alışana kadar yapmak istemedim . çünkü penisi beceremezsem hem eşim üzülecek hem bengünlerdir uğraşmama rağmen niye olduyo parmakla yolu çok kolay bulurken aparatla bulamıyorum girmiyo olmuyooo
dün o kadar moralim bozuldu ki sanırım bu işten vazgeçemeyi egzersizi bırakmayı bile düşündüm
"elimde değil gibi" deme kızarım
Bir kere elinde olduğu için yaptınDiğerinde uğraşmak istemedin hemen vazgeçme yolunu tercih ettin
Eğer uğraşırsan tekrar olacağını sen de biliyorsun
zfyrnkp Tatlım sen artık rahatlıkla eş denemesine geçebilirsin, sakın korkma
Ben eş denemesine 10 cm bile olmayan bir aparatla çalıştıktan sonra geçmiştim... Kaldı ki BeRayy 3 parmaktan sonra yendi. Sen hem 3 parmak yapabiliyorsun hem de 11 cm aparat yapıyorsun. Eş denemesine hazırsın sen korkma
Önemli olan kendine güvenmen... Hemen ilk pozisyonda olmuyor diye korkma, tekrar tekrar dene. Ben de gelin olduğumda ilk 3 denememde yapamamıştım 4. denemem de olmuştu. Önemli olan yönünü bulmak
Kaldı ki penis aparattan daha kolay. Allah onu oraya göre yaratmış. Koskoca, kapkalın aparatları alıyorsun penisi alamıyorsunEsas korkmaman gereken şey penis
cadikedi çookk sağol yaaa cok iyisin gercekten cok iyi motive ediyosun Allah ne muradın varsa versinn:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?