Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bir de arkadaşlar;

"Eşim artık denemek istemiyor, bana güvenmiyor, olmayacak olmayacak diyor" diyenler için söylüyorum. Benim eşim de öyleydi ama ben egzersizleri onun yanında yapmaya başladım. Her başarımdan sonra "süperrrr sonunda bunu aldım... Aşkım inanmıyorum bunu da aldım.... Aşkım bak ya bu kadar kalın şeyi aldım kesin yapabiliriz artık" diyerek psikolojik olarak onu da hazırlıyordum..

Eşleriniz denemek istemiyorsa, egzersizleri onların yanında yapın "eşim bunu aldıysa penisi de alır" diye düşünürler...

Son düzenleme:
ecrinx peki sence egzeriszlerede bi yandan devam edeyimmi eşim biraz rahatla bi gün ara verelim denemeyelim dedi

Tatlım şahsi fikrim egzersizlere devam et. Mutlaka denemelerden önce egzersiz yap. Ben ilk 3-4 ilişkimde egzersizden sonra deniyordum hep. Bir gün ara verirseniz rahatlamazsın. Ne kadar sık yaparsan o kadar çabuk alışırsın. Ara verdiğinde "ara verdik acaba yapabilir miyim?" diye düşünürsün.

Son düzenleme:
selam kızlar ben 2.5 aylık evliyim ve burdaki birçok kişi gibi vajinaya bişey girmesi ihtimali bile beni korkutuyordu...
ama burayı takip ettim ve öğrendiğim egzersizler sayesinde 1.5 ayda vajinismusu yendim:) dün gece bitti kabus:)))
o kadar mutluyumki hala inanamıyorum.. seneler boyu hiç yapamıycağımı zannettim ama
tek ihtiyacınız olan kendinize güven ve cesaret. ve tabi eşinizin desteği olmazsa olmazınız...
ben egzersizleri kendim yapmadım, eşim yaptı, çünkü kendi parmağımla tuhaf hissediyordum, yabanencı bir cisim de
sokamıyordum. ama eşim sayesinde, onun yardımı ve desteğiyle yendim. ilk önce tek parmağı bile girmiyordu,
fakat kendimi kasmamayı öğrenince 2 parmak ve sonra da 3 parmağı tamamen aldım. bu böyle 1 ay sürdü.
üstelik biz uzağız sadece haftasonları görüşebiliyoruz. ben haftada bir iki denemeyle başarabildiysem siz çok rahat
başarırsınız emin olun:) penisi ilk denemede alamadım ama bi kısmını sokup yavaş yavaş git gel yaparak ilerledi ve beni
alıştırdı bu şekilde. zaten saniyeler içinde alışıyorsunuz ve acı kaybolmaya başlıyor.. sonra bi baktık tamamen girmiş:)
kanı da görünce tamam bitti bu iş dedim ve mutluluktan ağladım:) inanın hiç zor bişey değil, birazcık acıya dayanıp,
cesaretle devam etmeniz gerekiyo. ben dün gece bi ara cesaretimi kaybettim ve tam vazgeçmek üzereyken eşim beni
yüreklendirdi biraz dayan devam edelim dedi, iyiki onu dinlemişim.... kızlar biraz sabır ve cesaret lütfen...
hepiniz başarabilirsiniz kafanızda büyütmeyin. kendinizi rahatlatın, denerken eşinizle öpüşün mesela, kafanızı oraya odaklamayın.
ben bu şekilde yendim. umarım hepinizden güzel haberler alırım. mutlulukla kalın:)

Son düzenleme:

çok sağol canım bende öyle yapcam. bende ara vermek hiç istemiyorum ama eşim bi gün ara ver istersen hem rahatla hemde kafana iyice yerleştir olabildiğini diyo cünkü dün aksam denemeiştik cuma almama ragmen dün cok az alabildim hemen kendimi geri çektim yine

ARALIK AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

YENİ GELİNLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
mevlana
ayberk_ece
kumtanesi09
sidal20

yehuuuuuuu

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]YENİ GELİNLERİMİZ[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]1.sonoz[/td]
[td]5 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.guliran[/td]
[td]9 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.nerminkara[/td]
[td]9 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.seker86 [/td]
[td]11 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5.mevlana [/td]
[td]14 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.ayberk_ece [/td]
[td]16 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.kumtanesi09 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.sidal20 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]EGZERSİZ YAPANLAR[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]3.best_[/td]
[td]11 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]4.zfyrnkp[/td]
[td]11 cm aparat[/td]

[/tr]

[tr]
[td]5.hopefor[/td]
[td]10 cm aparat [/td]

[/tr]
[tr]
[td]6.mufim[/td]
[td]10 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]7.katarsis_[/td]
[td]10 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]8.senem8183[/td]
[td]8 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]9.azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]

[/tr]

[tr]
[td]10.seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]11.oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]12.yaseminA[/td]
[td]Eş 2 parmak [/td]

[/tr]
[tr]
[td]13.YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]14.pelinata[/td]
[td]2 parmak tam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]15.karamsarrr[/td]
[td]2 parmak tam[/td]

[/tr]
[tr]

[td]16.care1[/td]
[td]iki parmak iki boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]17.diyar6635 [/td]
[td]iki parmak ilk boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]18.tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]

[/tr]
[tr]
[td]19.petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]20.elab[/td]
[td]Eş orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]

[td]21.minel_[/td]
[td]Orta parmak[/td]

[/tr]
[tr]
[td]22.mermaidsmyrna[/td]
[td]Orta parmak [/td]
[/tr]

[tr]
[td]23.hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]24.seiss [/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]25.gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]26.dudubudu[/td]
[td]Kegel[/td]

[/tr]

[/table]

EYLÜL: 22 GELİN
EKİM: 16 GELİN
KASIM: 15 GELİN

Tebrik ediyorum

Sizi de listeye ekledim

Tatlım eşine de söyle. Ne kadar sık yaparsanız o kadar çabuk alışırsın

Ayrıca öyle çok az aldım hemen kendimi geri çektim yok

3 kere denersin olmaz 4. de olur. Bir kere yaptın sen bunu

Son düzenleme:
Maşallah Size Kızlar 2 Günde 4 Tane Gelinimiz Çıktıı..

Hepinizi Çoook Tebrik ediyorummm

Bundan sonraki Zamanlarınızın Tadını Çıkarmaya Bakın artıkk

Sık Sık Yapmaya Çalışın Kızlar çünkü alışmanız İçinn Bu Şart

Mutluluk sizinle Olsunn. Halaylar Bu 4 Gelinimizee Gelsinnn

Bende hep kötü şeyler düşünüyorum maalesef
dediğin gibi eşimle konuşucam ne kadar etkili olur bilmiyorum ama artık üzülmek istemiyorum..
günlerdir bi hevesle egzersiz yapıyorum artık yoruldum bitsin istiyorum
desteğede çok ihtiyacım var gerçekten çok sağol

Tatlım eşine de söyle. Ne kadar sık yaparsanız o kadar çabuk alışırsın

Ayrıca öyle çok az aldım hemen kendimi geri çektim yok

3 kere denersin olmaz 4. de olur. Bir kere yaptın sen bunu

tamam canım cook sağol önceden düşündüğümde hemen bi korku kaplıyodu içimi ama şimdi cuma akşamı olduğu için hiç korku yok içimde gercekten :) ama işte dün yine biraz üsütüne gitmedim heme geri çekildim ondan olmadı. eşimde kızdı hatta dün bası girmişti ben biraz basınç hissettp içimden cıkarttırdım eşim cıkarttırsmasan hepsi gircek ama hemen girdiği anda cıkartıyon ama panikliyorum elimde değil gibi

"elimde değil gibi" deme kızarım

Bir kere elinde olduğu için yaptın Diğerinde uğraşmak istemedin hemen vazgeçme yolunu tercih ettin

Eğer uğraşırsan tekrar olacağını sen de biliyorsun

Canım az önce yazdım sana belki farketmemişsindir diye bir de burada tekrar ediyorum;

Canım 3 parmak yapıyosun İşte sen..

Niye Moralin Bozuk ki. 3 Parmak Yapmak demek penis aşamasına hazırsın demektir..

Artık Penise Rahatlıkla Geçebilirsinn bebikimmm

evet bende bugün eş denemesine geçmeye karar verdim önce aparatla deneyip sonra eş denemesi yapıcam...
aparat o kadar zor olmaya başladı ki .. aparatımı senin anlattığın gibi sadece peçetelerden yaptım ama yine yolunu bulamadım girmedi bi türlü parmakla o kadar kolay oluyor ki yön bulmada falan sorun yaşamıyorum ama aparat gitmiyo

kendimede güvenemiyorum canım acıyacak diye ödüm kopuyor ama bugün ne olursa olsun en azından deneyeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…