- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #132.721
benı yazan yok egzersız de 12 cm deyım su sıralar ara verdım
canım 12 cm deysen p...side deneyebilirsin aslında artık çok kolay olur
çokk saoll cnmm benmm yendgmdee sanaa kargo ile çiçeklerr yollıcmmm :) yardım olan herkze yolicmm
canım 12 cm deysen p...side deneyebilirsin aslında artık çok kolay olur
aa beni çıkarmışsın aşk olsun sen benim umutsuz vaka olduğumu anladın demek cadıkedicik
Sen yeterki yen, en güzel hediye bu bize
benı yazan yok egzersız de 12 cm deyım su sıralar ara verdım
peniss denerkenn en çokk nelre dıkkatt etmeliyızz . napalımmm
Canım ekleyeceğim seni de listeye
Ama şu an çıkmam lazım, evin işini çok erteledim, eşim eve gelmeden evi halletmem lazımSen 12 cm de olduğun için listede üst sıralarda olacaksın ve tüm listenin sıra numarası değişecek bu benim vaktimi çok aldığı için geniş vakitte yapmam lazım
Hepinizi öpüyorum
canımm ben egzersizlerdeyken yendim hiç plan fln yapmadan egzersiz yaparken gel deneyelim olmazsa moralimizi bozmayalım dedim eşime sonra alt pozisyonda denedik olmadı bide üstte deneyelim dedik hemen oldu hiç anlamdım bile..diz çökerek yavaş yavaş oturdum ama önce elimle yerleştirdim
ayyy cnm benm ya bende üst pozisynda dencm
hahahYok yahu umutsuz vaka olarak gördüğümden değil, kimse umutsuz vaka değil
Sadece egzersiz durumunu bana bildiremeyen kim varsa listeden çıkardımÇünkü isimlerin yanında koca bir soru işareti görmek istemiyordum
Şimdi egzersiz durumun belli olduğuna göre listeye giriş yaptın işte
dene canım emin ol en kolayı üst pozisyon
üst pozisyonda dün bi deniyelim dediğimizde benim bacaklarım çok acıdı ya birde yüz eşe dönükmü olsun yoksa popo mu eşe dönük olsun hangisi daha kolay canım
Arkadaşlar ben yaklaşık 2 yıl bu problemi çözmek için uğraştım. Bahsettiğiniz tüm egzersizleri yaptım. Ancak olay beyinde! En sonunda bir psikolog aracılığıyla 2 seansta çözdüm. Beynimizin kadın olmanın güzelliğini farketmesi gerekiyor. Yoksa parmak egzersizleri çok mekanik. Hatta doktor bana keşke tüm bunları yapmadan gelseydin ozaman çok daha kolay olurdu demişti. Tüm bunları sizinle paylaşmak istedim. Çünkü hala bu sıkıntıyı yaşayan insanların varlığı içimi acıtıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?