Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aa beni çıkarmışsın aşk olsun sen benim umutsuz vaka olduğumu anladın demek cadıkedicik

hahah Yok yahu umutsuz vaka olarak gördüğümden değil, kimse umutsuz vaka değil

Sadece egzersiz durumunu bana bildiremeyen kim varsa listeden çıkardım Çünkü isimlerin yanında koca bir soru işareti görmek istemiyordum

Şimdi egzersiz durumun belli olduğuna göre listeye giriş yaptın işte

benı yazan yok egzersız de 12 cm deyım su sıralar ara verdım

Canım ekleyeceğim seni de listeye

Ama şu an çıkmam lazım, evin işini çok erteledim, eşim eve gelmeden evi halletmem lazım Sen 12 cm de olduğun için listede üst sıralarda olacaksın ve tüm listenin sıra numarası değişecek bu benim vaktimi çok aldığı için geniş vakitte yapmam lazım

Hepinizi öpüyorum

peniss denerkenn en çokk nelre dıkkatt etmeliyızz . napalımmm

canımm ben egzersizlerdeyken yendim hiç plan fln yapmadan egzersiz yaparken gel deneyelim olmazsa moralimizi bozmayalım dedim eşime sonra alt pozisyonda denedik olmadı bide üstte deneyelim dedik hemen oldu hiç anlamdım bile..diz çökerek yavaş yavaş oturdum ama önce elimle yerleştirdim

bizdee senı öpuyoruzz cnm kolay gelsınn

ayyy cnm benm ya bende üst pozisynda dencm

tmm canım teşekkür ederim bu gece biraz daha ilerlicem inşallah

üst pozisyonda dün bi deniyelim dediğimizde benim bacaklarım çok acıdı ya birde yüz eşe dönükmü olsun yoksa popo mu eşe dönük olsun hangisi daha kolay canım

diz çökerek yavaş yavaş oturdum ben canım bacakalar ilk başta acıo ama alışıosun sonra yüz eşe dönük bide elini kendini hazır hissedince çek belki öle daha rahat olursun

mrb bbambu yazdıklarına katılıyorum bende iki yıldır evliyim egzerşiz yaparak acımıycağnı öğrendim ama hala ilişkiye izin vermiyorum,egzerşizden de şoğudum artık ne zaman gitttin pşikoloğa ben de gitmek iştiyorum dediğin kişi kimşe,şenden bilgi almak iştedim ama özelden mşj atamıyorum şen yazar bilgi verirşen şevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…