Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

geçenlerde p yarıya kadar aldım ama devamına cesaret edemiyorum ve muma başlıcam inş eğer bu akşam olursa tekrar p.... denicem inş

Canim penisi yariya kadar aliyorsan yon yanlis olabilir.yada nefes alip vermelere dikkat et canim.takildigin yerdede pes etme sakin biraz dur bi kac saniye sonra ilerlemeye calis.ins bu gunku denemende olur yarinda senin icin halay cekeriz

ARKADAŞLAR BURAYA MI YAZILIYO BAŞKA YEREMİ BİLMİYORUM MOTİVASYON İÇİN AMA BANA BURA GİBİ GELDİ YAZIYORUM.. KIZLAR BEN 30 AĞUSTOS 2012 DE EVLENDİM YAKLAŞIK 4 AYDIR BU İLLETLE UĞRAŞIYORDUM AMA HİÇ KABULLENEMEDİM VAJİNÜSMUS OLDUĞUMU YENİYİM DİYE BÖYLE OLUYO SANIYORUM HER NEYSE İLK GECE ADET OLDUĞUM İÇİN 6 EYLÜL GECESİ EŞİMLE İLK DEFA BİRLİKTE OLDUK ANCAK ÇOK KORKTUĞUM İÇİN VE KASILDIĞIM İÇİN KIZLIK ZARIM YIRTILDI AMA ÇOK KANAMAM OLDU VE ÖYLE Bİ BAĞIRDIMDIK Kİ ACIDAN, EĞER ERKEN Bİ VAKİT OLSAYDI EMİNİM BÜTÜN APARTMAN KOŞUP BURDA BİRİLERİNİ ÖLDÜRÜYOLAR DİYE KAPIMI ÇALARLARDI. ERTESİ GÜNSE KENDİMİ KASMAKTAN BÜTÜN VÜCUDA KIRAMP GİRMİŞTİ YÜRÜYEMİYORDUM EĞİLİP DOĞRULAMIYORDUM BİLE.EŞİM ECZACI ARKADAŞINDAN GÜÇLÜ BİR KAS GEVŞETİCİ GETİRMİŞTİ BİR HAFTA ONU KULLANDIM VE ANCAK DÜZELDİM. DAHA SONRASINDAYSA EŞİMLE HİÇ BİRLİKTE OLAMADIM HER SEVİŞMEEEDEN SONRA İŞ BİRLEŞMEYE GELİNCE ACIYCAK KORKUSUYLA İZİN VERMEDİM GİRMESİNE. BİR ÇOĞUMUZUN KOCASI GİBİ BENİM KOCAMDA ÇOK ANLAYIŞLI VE BANA DESTEKTİ. ANCAK ZAMANLA ONUNDA PSİKOLOJİSİNİ BOZDUM VE ARTIK YAVAŞ YAVAŞ GERGİNLEŞMEYE BAŞLADI. DURUMU ANNEME ANLATTIM İLK ÖNCE KADIN DOĞUMA GİTMEM İÇİN BİR ÇOK ISRARDA BULUNDU GİTTİM BENDE, ANCAK KADIN DOĞUMCU BANA PEK YARDIMCI OLAMADI SADECE KIRAMPLARIMI ÖNLEMEK İÇİN Bİ VİTAMİN VERDİ ONU DÜZENLİ DÜZENSİZ KULLANDIM İŞTE. BİRDE PARMAK EGZERSİZLERİNDEN BAHSETTİ DİNLEDİM AMA KESİNLİKLE OLMAZ YAPAMAM DİYE DÜŞÜNÜYORDUM İÇTEN İÇE ANNEMİN BASKI VE ISRARIYLA YAPTIM İLK DENEMEDE PARMAK SANKİ YERİNİ BİLİYOMUŞ GİBİ KAYIP İLERİ DOĞRU GİTTİ ŞOK OLDUM SONRA 2 PARMAĞIMI DENEDİM TABİ BEPANTEN MERHEM SÜREREK ODA HEMEN OLDU ÇOK KIZDIM KENDİME DOKTOR İLK SÖYLEDİĞİNDE YAPMADIM DİYE. ANCAK DURUMUM TABİKİ DÜZELMEDİ HALEN EŞİME İZİN VERMİYORDUM ANCAK EGZERSİZLERİ YAPIYORDUM.BAKTIM OLACAK GİBİ DEĞİL PSİKİYATRİYE GİTTİM KADIN HEMEN ETİKETİ VURDU VAJİNİSMUS DİYE ÇOK ÇOK ÇOK ÜZÜLDÜM ANLATAMAM PSİKOLOJİM BOZULDU VALLA BANA EGZERSİZLERİN O KADARLA KALMADIĞINI DAHA DEVAMI OLDUĞUNU SÖYLEYİP EŞ PARMAĞINA GEÇİŞTEN BAHSETTİ ANCAK BU BENİM İÇİN ÇOK UTANÇ VERİCİ VE İĞRENÇTİ YAPMADIM.ISRARLA KENDİSİNDEN KONTROLÜMÜ ELİMDEN ALMASINI SAĞLAYACAĞI Bİ HAP İLAÇ FLN İSTEDİM ANCAK KENDİSİ İLAÇ YANLISI DEĞİLDİ ONUN YERİNE JEL VERDİ VAJİNADAKİ DAMARLARI DAHA ÇOK HAREKETE GEÇİRECEK İSTEK ARTTIRACAK ANCAK TEKRAR ISRAR ETTİM VE BANA KENDİ ÇEKMECESİNDE BULUNAN Bİ İLAÇTAN SADECE 2 ADET KESİP VERDİ BAĞIMLILIK YAPTIĞI İÇİNDE BİR DAHA KULLANMAMAMI TAVSİYE ETTİ.BENDE EVE GELİP ÖNCE JELLE YAPTIM HİÇ İŞE YARAMADI SADECE DAHA KAYGAN YAPTI O KADAR AAMA KENDİMİ KASMAMDAN DOLAYI YİNE İÇERİ GİREMEDİ EŞİM. ERTESİ GÜN HAPI ALDIM HİÇ ETKİ ETMEDİ OYSA DOKTOR İLK DEFA KULLANAN BİRİNDE 20 DK.ETKİ EDECEĞİNİ VE UYUŞTURACAĞINI SÖYLEMİŞTİ.HER NEYSE İŞE YARAMADI. EGZERSİZLERİN DEVAMINIDA YAPMADIM.ÖYLE DEPRESİF DEPRESİF DOLANDIM ORTALIKTA BURADAN YAZILARINIZI OKUDUM AMA HİÇ BİŞEY YAZMADIM ÇÜNKÜ YAZACAK Bİ,ŞEY YOKTU DURUMUM HİÇ FARKSIZ DEĞİLDİ SİZDEN. ANCAK ÇOK DELİ Bİ KARAR ALDIM ŞU GEÇEN HAFTA İÇERSİNDE DEDİMKİ BU ACI KİMSEYİ ÖLDÜRMEMİŞSE BENİDE ÖLDÜRMEZ ORDAN BEBEK ÇIKIYOSA BU PENİSTE GİRER. EŞİMEDE DEDİM KALKIP YAPACAZ ÖN SEVİŞME FELANDA İSTEMİYORUM (çok sinirlenmiştim artık) KÜÇÜÇÜK KIZLAR DOĞUM YAPIYO ESKİNİN KADINLARI VAJİNÜSMUSTAN HABERSİZ KÜÇÜK YAŞTA EVLENİP PATIR PATIR DOĞURUYO BENDE YAPACAM DEDİM.EŞİMLE ODAMIZA GEÇTİK MUMLARIMIZI YAKTIK ÖN SEVİŞME İSTEMİYORUM DEDİM AMA EŞİM DİNLEMEDİ NEYSE YAPTIK EŞİME DEDİM Kİ İTEKLİYECEKSİN DUR DEDİĞİM YERDE DURUCAKSIN BEN BACAKLARIMI GEVŞETİCEM YİNE İTELİYECEKSİN SONRA DUR DİYİNCE DURUCAKSIN AMA ACIDAN ÖLSEMDE VAJİNAM KOPSA BİLE DEVAM EDİCEKSİN BU HAFTA BİTİCEK DEDİM VE ÇOK ŞÜKÜR BİTTTTTTİİİİİİİİİİ..... DEMEM O Kİ ARKADAŞLAR AY ACIDI OLMASIN DEMEYİN ORAYA TAM ANLAMIYLA GİRİNCE GÖRÜCEKSİNİZ Kİ HİÇ BİŞEY YOKMUŞ ERTESİ GÜNDE NE ACI NE BİŞEY HİÇ BİŞEY YOK YANİ HEP SÖYLEYENLERE NASIL BİŞEY YOK SİZ ATEŞLİSİNİZ DİYE KIZARDIM AMA YOKMUŞ GERÇEKTEN ALLAH HERKESİ BU DERTTEN KURTARSIN KİMSENİN BAŞINADA Bİ DAHA BÖYLE BİŞEY VERMESİN. SAĞLIKLA KALIN BU ARADA BU İLETTİN ŞU GEÇEN CUMARTESİ TAM ANLAMIYLA YENDİM DAHA AÇIK KONUŞMAM GEREKİRSE İLK DEFA EŞİM İÇİME BOŞALDI YANİ KUSURA BAKMAYIN DA

Son düzenleme:
Canim penisi yariya kadar aliyorsan yon yanlis olabilir.yada nefes alip vermelere dikkat et canim.takildigin yerdede pes etme sakin biraz dur bi kac saniye sonra ilerlemeye calis.ins bu gunku denemende olur yarinda senin icin halay cekeriz

işte bu akşam mumla hiç denemedim ondan sonrada cesaret edebilirsem pns e geçmeyi düşünüyorum ama nedense ne cesaret ne istek var.neden böyleyim anlayamıyorum ama bu sıkıntı bitsin huzurlu uyanayım istiyorum......

Ha bu arada derin nefesi ve ıkınmayı unutmayın çünkü ıkınınca bi bakıyosunuzki kayıp kendisi yerleşi vermiş vajinaya anlayacağınız penis şerefsizide yerini yönünü yolunu biliyo

valla öyle güzel anlatmışsınki tebrikler öncelikle.. çok sevindim valla. ben 2 buçuk ayda bıktım bu hastalıktan sen dört yıl çekmişsin.. çokk çokk çokk tebrikler canım

Ha bu arada derin nefesi ve ıkınmayı unutmayın çünkü ıkınınca bi bakıyosunuzki kayıp kendisi yerleşi vermiş vajinaya anlayacağınız penis şerefsizide yerini yönünü yolunu biliyo

tebrik ederim canım imrendim sana ne kadar cesaretlisin.işte bende o cesaret yok p... yarıya kadar aldım bıraktım ve senin gibi radikal bi karar alıp yapıcam diyemiyorum.tabi yine bu akşam denicem ama cesaret olmadan......

tebrik ederim canım imrendim sana ne kadar cesaretlisin.işte bende o cesaret yok p... yarıya kadar aldım bıraktım ve senin gibi radikal bi karar alıp yapıcam diyemiyorum.tabi yine bu akşam denicem ama cesaret olmadan......

karamsar sen yarıya kadar alıyomusun yoksa sadece başınımı alıyosun

valla öyle güzel anlatmışsınki tebrikler öncelikle.. çok sevindim valla. Ben 2 buçuk ayda bıktım bu hastalıktan sen dört yıl çekmişsin.. çokk çokk çokk tebrikler canım

hayatım öncelikle teşekkürler tebriğin için ancak 4 yıl değil canım benim 4 ay umarım sende bir an önce karar verip yenersin karar verirsin diyorum çünkü bu kararla alakalı bişey biraz kızıp kararla ve ısrarla yapmalısın. Başarılar diliyorum cnm. Umarım bigün senide tebrik ederiz.

şimdi gördüm canım kusura bakma olsun 4 ayda uzun bi süre ne mutlu sana valla imrendimmm

Canlarım biraz cesaret ve sabır. Sabır azcık acısı konusunda lazım acıyada cesur olacaksınızki bu işin üstesinden gelesiniz. Acı dememem lazım aslında çok küçük bi acı aslında acı değil vajinaya kalın bişey girdiği için doluluk hissi ve kendi cnmızı kendimiz acıtıyoruz kasılarak. Bu arada gittiğim psikiyatris şöyle düşün dedi orası büzgülü bir etek gibidir içine giren vücudun şeklini alır kilolu biri girerse açılır zayıf biri girerse pısar üstüne yapışır şeklinde bişeyler demişti sizde böyle düşünün.

ben üstte oluyorum şuan o daha güvenli geliyo.ya bende buraya bitti die yazmak istiyorum ama çok cesaretsizim çok korkağım.bu arada 1 buçuk yıllık evliyim.....

tebrik ederim canım mutlu şon hariç beneim hikayemi yazmışşın genel olarak,bi hafta önce bende ilişkiye girdim tam anlamıyla açtım bacaklarımı ama bidaha olmadı,şende de böyle bir durum oldumu ondan şonrakiler naşıl gelişti

aslında yarısını alman çok iyi devamı niye gelmiyoki ben başını aldımda o içerdeki boğumdan ilerleyemedik

ya bilmiyorum hep yazıyorumya galiba cesaretsiz olduğum için.yarısı girince bi otursam bitecek ama yapamıyorum.işte birde mumla deneyeyim diyorum.tabi bu akşam yine pns denemsi yapcam inş.sen ne aşamadasın

ya bilmiyorum hep yazıyorumya galiba cesaretsiz olduğum için.yarısı girince bi otursam bitecek ama yapamıyorum.işte birde mumla deneyeyim diyorum.tabi bu akşam yine pns denemsi yapcam inş.sen ne aşamadasın

ben tek mumu rahatça alıyorum işte onu kalınlaştırarak devam edicem.. dün öylesine penis denemesi yaptıkta olmadı hani hata nerde yapıyoruz nelere dikkat etmemiz lazım onları anlamaya çalıştık.. hemde biraz cesaret gelsin diye ama sen bence yenmeye çok yakınsın bugün yarın verirsin güzel haberleriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…