Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim ilk geceden sonra hiç olmadı 4 ay geçti işte geçen cumartesi günü olayı tamamen hallettim pazar günü adet oldum şimdi bir hafta kapalıyız sonra tekrar başlıycak maraton tekrar ayır bacakları kasıldığın yerde dur ve kendini sakinleştir sonra devam et eşinin çıkmasına izin verme üstte olunca adamcağızlar yoruluyo ama ee olsun o kadar bizim yorgunluğumuzun yanında o nedir ki dimi ama

dün ben üstteydim eşim bana acıdı dedi ya varmı böyle bişey delimi ne:) çok bastrmışım acımış ben demiyorum acıdı diye ne tatlı canı var

inş hepimiz veririz o müjdeyi...şimdi mumu peçeteye sardım birazdan eşimin misafiri gelecek o odaya gidince başlıcam egzersize.mum neredeyse pns kadar kalın oldu.ya halledelim artık şu işi.bi taraftan düşünüyorum egzersize ne gerek var herkes egzersizlemi yapıyo diyorum ama yinede egzersiz yapıyorum....

yok yok öyle düşünme egzersiz yapmasak hiç başaramazdık kuzum sen devam et.. bak penis kalınlığına getrmen çok güzel.. inşallah başarırısın sonra kocişini çağır halledin bu gece tamammıııı

canımmm çok üzüldüm valla.. düşüncesi bile korkunç kaynanamın bilmesi beni çokk kızdırırdı.. eşin bu kadar özel bişeyii neden annesine söylemişkiiiii

inş bende halletmek istiyorum bu akşam.galiba 1 buçuk yıldır bıktım egzersizler doktorlar...artık hiç istek yok içimde.ama yapmak istiyorum ya düşünsene yapabilenler ne kadar huzurludur evlilikleri gerçek bir evliliktir....dua et bana bu akşam bitireyim

tabikii bi evliliğin temeli bu zaten.. ben bi yapsam kuş gbi hafiflerdim.. kocam eve gelmek için can atardı düşünsene canım benim senin ihtiyacın olan şey cesarett korkma tamammı üstüne gt korkularının bakıcaksınki bitmişşş

JENYAA bence çabalamalısın yani sen bu durumdayken gitmek istediğin halde eşin seni bırakmıyosa demekki çok seviyo.bence biz şanslıyız eşimiz sabırla bekliyolar çünkü bizi seviyolar.bence gurur meselesi yapma.boşansan ne olacakki senin sorunun çözülmeyecek belkide seni böyle seveni bir daha bulamayacaksın.tamam bi hata yapmış ama o dabirileriyle paylaşmak istemiştir yanlış biri olmuş sadece:)eşini kayınvaliden yüzünden bırakmayı düşünme sakın!!!!!

biraz daha özel olacak ama şeviştkten şonra bacaklarını direk tam açıyormuşun yokşa biraz girdikten şonra gevşeyip rahatlayarak açmammı gerek ,başka arkadaşlarda cvp verebilir yenenler

canımmmmmmm çok sevindim o zaman tadını çıkar hadi bütün halaylar sana :))))))))))))))))

Kızlar selam, ben 2 haftadır falan kegel yapıyorum, parmak egzersizine geçmem lazım ama işin açıkçası korkuyorum.hem acı çekeceğim için , hem de siz bu zar olayını nasıl çözdünüz.yani okuyorum da mumun tamamını alanlar falan var.zar nasıl bozul muyor? ben eşime söylemeden kendim halledip, ondan sonra birnevi ona sürpriz yapmak istiyorum ama ya yanlışlıkla zarı yırtarsam diye de endişe ediyorum.bu arada 2 yıllık evliyim ve hala ilişkiye giremedim
yardımlarınızı bekliyorum...

ilişki sorunu aynen bendede var canım ama zar konusu çok basit ya bu yaşadıklarımızın yanında zar öyle basit kalıyorki benim ilk gece zar yırtıldı yarısına kadar alabildim sonra birdaha yapamadım düşün artık kafamdaki tek sorun basınç ve o takılan yer 2 sini aşmam lazım parmak iyi tabi ama bence aparat daha iyi bir zaman sonra parmaklar kasılıyor çünkü aparat hazırla derim mum olabilir yada kulak çöpü peçeteyle genişletip streç geçir üstünden sonra prezervatif kullanarak jelleyip uygulayabilrsin bende daha aparat denemedim hep parmakla denedim ama yoruldum parmaklarım çok kasılıyor aynen böyle aparat hazırlıcam yakın zamanda ona geçicem inş. ve çoğu arkadaşın zarı yırtılmıyormuş onca egzersize rağmen acı veren birşey değil yani benim acımadı parmakda acıtmıyor iyice jellersen kayıp gidiyor canım sadece bi zaman sonra kasılıyor yoruluyorsun o yüzden aparat dedim zar işinide eşinle konuş artık bi ihtimal yırtılırsa ve önem veriyorsa bunu onunla paylaşarak yap derim..

ben de 2 gün önce yarısını almıştım ama sonraki denemede yine zorlandım.. bunu okuyodum burda hep sizde de aynı şey olmuş bi defa yarısına kadar yapıp sonra niye yapamayız ki... moralim çok bozuldu ayrıca yarısına kadar girdiğinde sanki gidecek yer bitmiş gibi geliyor bana orda bi yere dayanıyor..ve şuan emin değilim zarı geçip geçmediğimize doktora gidicem öğrenmek için belki ne kadar ilerleyebildiğimi görüp anlatabilir..

dün akşam biraz egzerşizden şonra eşimle yaptık ve şonuç olumlu galiba ve hiç yapamam dediğim bi pozişyonda ben altta ve popom ona dönük şekilde. bugün de haşta oldum,inşallah yine çuvallamam bidahakilerde lütfen bana deştek verin gaz verilmeye ihtiyacım var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…