Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

biraz daha özel olacak ama şeviştkten şonra bacaklarını direk tam açıyormuşun yokşa biraz girdikten şonra gevşeyip rahatlayarak açmammı gerek ,başka arkadaşlarda cvp verebilir yenenler

canım heemen ayırmak mümkün değil çünkü kasılma oluyo eşim üstümdeyken elimle oraya yerleştiriyorum sonra biraz ittirdikden sonra ben yavş yavaş bacaklarımı gevşetiyorum acıyan yerde durduruyorum yada kasıldığım yerde ama asla geri çekilmesine yada çıkmasına izin vermiyorum ıkınıınca bakıyorum ki içeri kaymış zaten dediğim gibi cesaret edip korkumun ve acının üstüne gidiyorum ben her konuda böyleyim korkuyosam üstüne gidiyorum yada başarmam gereken bişey varsa üstüne gidiyorum sizde öyle yapın acıdan korkmayın emin olun başaracaksınız.

Canım Yenmişsin Vajinismusu Çok Sevindim senin adınaa. Bak sende gördün acıyan hiç birşeyin olmadığını

Bundan Sonraki Zamanlarının Tadını Çıkarr

Halaylar Sanaa Gelsinnnnn

ya ne oldu bugün kimse cesaretlendirmedi beni kimse yok

canım öncelikle Allah yardımcın olsun
seni şuanada çok iyi anlıyorum bir zamanlar bnde bu durumdaydım
ama çok şükür Rabbime yendim tabi eşimin desteği çok fazlaydı hiç bir zaman beni skmadı
ne zaman istersen dedi ve herşeyi beraber hallettik
ilkinde ben kalemle yapıyrdm ilk ince kalem geçince kendime güvenm geldi sonra
daha kalınlarına geçince korkudan aylarca erteledim marketten aldığım o kalın kalemleri hiç unutamıyrm
tam bir kabustu sonrasında mumlara geçtik
bu arada çok uzattım yanlız şunu söylüyeyim şimdi bana kalem mum egzersizi deseler yine yapmaktan korkarım
çünkü bu cansız sert cisimlerle egzersiz yapmak çok zor
şimdi sıkıntısz eşimle birlikte oluyrm çok şükür Rabbime
sana tavsiyem hiç erteleme tamamen kafada bitiyor
gez eğlen dolaş sonra egzersizini yap ve hergün yapmaya çalış o korkuyu yendikten herşey daha güzel olucak
başarılar Allah yardım etsn..

gelinler durup durup mısır gibi patlamışlar aferin onlara :)) :64
hadi korkanlar da cesarte gelsinler. sizin neyiniz eksikkk :))

iki parmak egzersizi çok rahat oluyo ama mum olmadı yapamadım.acaba yabancı cisim olunca mı olmadı.kızlar siz nasıl yaptınız

iki parmağın tamamını alıyor musun?? alıyorsan süper. evet bazı arkadaşlar parmakta rahat ettiler, ben de aparatta kişisel konular... mumu dene biraz. olmazsa parmakla devam et.

iki parmağın tamamı oluyo bende sizin gibi peçeteye sarıp steç filmle sardım.parmak oluyo işte hani kendi vücudum dışında bişey denemek istedim pns için rahat olur diye.ama olmadı.bu arada pnsi yarısına kadarda aldım geçen günlerde ya tıkandım kaldım offfffffffff

sen de tam moduna göre bi rumuz almışsın :)) giriş gerçekleşiyor ve duvara mı tosluyor. eğer öyleyse sorun yok. duvara tosladığında sabırlı ol hemen bitirmeyin. derin derin nefes al, eşin p... aşağı doğru itecek yukarıdan aşağıya bir hareket yapması lazım. sen de poponu hafif kaldırmayı dene.

bn parmakta hiç yapamadım bnece en güzeli mum ama yinede siz hangisinde rahat edersenz
onu deneyin buarada p.yarıya kadara almakda güzel inan devamıda gelir kafana takma
egzersizlerini yap bi bakmışsın birgün olmuş
ben son gzersizimde eşimle öylesine denedik bi baktım oluvermiş
sabırla devam et olucak inşallah

ben üstte oluyorum alta geçemiyorumki

biz öylesine deneyemiyoruzki eşim her seferinde olacak düşüncesiyle bakıyo...ben aslında bugün mum egzersizini yapıp akşam denemek istiyodum ama mum olmuyoki

biz öylesine deneyemiyoruzki eşim her seferinde olacak düşüncesiyle bakıyo...ben aslında bugün mum egzersizini yapıp akşam denemek istiyodum ama mum olmuyoki

canım olmuyor gözüyle bakma dedim ya olacağına bırak ama hiç erteleme
hergün düzenli egzersizlerini yap
ince mumdan başla sonra peçeteyle kalınlaştırarak gidersn
yavaş yap derin nefes al olucak bir şekilde kendini rahat bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…