- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #132.781
ya evet bugün kimse yok ne oldu acaba
biraz daha özel olacak ama şeviştkten şonra bacaklarını direk tam açıyormuşun yokşa biraz girdikten şonra gevşeyip rahatlayarak açmammı gerek ,başka arkadaşlarda cvp verebilir yenenler
bende anlamadım herkesin işi mi var yoksa giriş yapmadan gizli gizli bakıp çıkıyonuz mu sizi sizi hahha
ya ne oldu bugün kimse cesaretlendirmedi beni kimse yok
iki parmak egzersizi çok rahat oluyo ama mum olmadı yapamadım.acaba yabancı cisim olunca mı olmadı.kızlar siz nasıl yaptınız
iki parmak egzersizi çok rahat oluyo ama mum olmadı yapamadım.acaba yabancı cisim olunca mı olmadı.kızlar siz nasıl yaptınız
iki parmağın tamamı oluyo bende sizin gibi peçeteye sarıp steç filmle sardım.parmak oluyo işte hani kendi vücudum dışında bişey denemek istedim pns için rahat olur diye.ama olmadı.bu arada pnsi yarısına kadarda aldım geçen günlerde ya tıkandım kaldım offfffffffff
iki parmağın tamamı oluyo bende sizin gibi peçeteye sarıp steç filmle sardım.parmak oluyo işte hani kendi vücudum dışında bişey denemek istedim pns için rahat olur diye.ama olmadı.bu arada pnsi yarısına kadarda aldım geçen günlerde ya tıkandım kaldım offfffffffff
sen de tam moduna göre bi rumuz almışsın :)) giriş gerçekleşiyor ve duvara mı tosluyor. eğer öyleyse sorun yok. duvara tosladığında sabırlı ol hemen bitirmeyin. derin derin nefes al, eşin p... aşağı doğru itecek yukarıdan aşağıya bir hareket yapması lazım. sen de poponu hafif kaldırmayı dene.
bn parmakta hiç yapamadım bnece en güzeli mum ama yinede siz hangisinde rahat edersenz
onu deneyin buarada p.yarıya kadara almakda güzel inan devamıda gelir kafana takma
egzersizlerini yap bi bakmışsın birgün olmuş
ben son gzersizimde eşimle öylesine denedik bi baktım oluvermiş
sabırla devam et olucak inşallah
ben üstte oluyorum alta geçemiyorumki[/QUOTE
o zaman yine penisin yönü aşağı gelecek şekilde yapacaksın madem kontrol sende. mantıken öyle olmalı. ben üstte denemedim bilemiyorum :) ama işte dediğim gibi yapacaksın yani :)
biz öylesine deneyemiyoruzki eşim her seferinde olacak düşüncesiyle bakıyo...ben aslında bugün mum egzersizini yapıp akşam denemek istiyodum ama mum olmuyoki
kızlarrr 2 parmakk tamm alıyorumm ama mumda zorlanma oluyoo yanmaa çok oluoo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?