Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ne mutlu sana :)) çooook tebrik ediyorum Allah bir daha yaşatmasın
eee artık sıra sende anlat nasıl yaptın sen de ben gibi yarısını alamıyordun heralde nasılaldın

üzerimden o kadar büyük bir yük kalktı kiii
çok mutluyum çooookkkk
yendim bitti yaa hiç korkulacak bişey yokmuş kendimi günlerdir boşuna korkutmuşum

canııııımmmm tebrikler gözün aydın çok sevindim darısı bu dertle uğraşan arkadaşların başına.eee hadi gelsin halaylar halay başın ben olayım

Çok sağol canımm
Sizin sayenizde oldu..Günlerdir yaptığım egzersizlerin, sizinle yaptığım konuşmaların dertleşmelerin sayesinde oldu ve birazda cesaretle

herşey çook güzel olacak inş.

canım tebrik ederim yaa çok sevindim anlat bize de tecrübelerini yapmadan önce yaptıklarını hepsini istiyoruz

Çok sağol canımm
Sizin sayenizde oldu..Günlerdir yaptığım egzersizlerin, sizinle yaptığım konuşmaların dertleşmelerin sayesinde oldu ve birazda cesaretle

herşey çook güzel olacak inş.

kaç gündü neler yazıyordun ağlıyordun bak nasıl oldu darısı başımıza sizleri gördükçe daha bir cesaretleniyor insan

günaydın canımne yaptın anlat bakalım herşey yolunda mı?

canım valla ben ne yapacağımı nasıl yapacağımı şaşırdım artık. yarısına kadar alıyorum bin tane yol denedim ama gitmiyor acı değil korkum yok amakalıyo orda gitmiyo. aparatla hiç bi sorun yok cuuup diye gidiyo peniste niye olmuyo anlamadım. oturamıyomuyum? nasıl oturmalıyım, ne yöne nasıl gitmeliyim bi türlü bilemedim

Son düzenleme:

tebrikler canım çok sevindim darısı diğer arkadaşlara olsun inşallah. 64:

canım ne mutlu sana :)) çooook tebrik ediyorum Allah bir daha yaşatmasın
eee artık sıra sende anlat nasıl yaptın sen de ben gibi yarısını alamıyordun heralde nasılaldın

Çook teşekkür ediyorum. Darısı bütün vajili arkadaşların başına inş.

Bende biri forumda gelin oldum dediğinde ilk sorduğum soru nasıl oldu neler yaptın nasıl hazırladın kendini kanaman oldu mu diye ısrarla soruyordum ev aldığım cevaplarda beni çok motive ediyordu o yüzden herşeyi en başından anlatacağım

günlerdir egzersiz yapıyordum ve artık sıkılmıştım egzersizden çünkü ben 3 parmak yanyana alabildiğim halde hala penis denemesine geçemiyordum korkuyorudum çok canım acıyacak olmayacak başarısız olucam diye... eşimide üzmek sitemiyordum başarısız olursam onunda çok morali bozulacakti biliyorum.

egzersizden sıkıldığım için bir gğn ara vermiştim ama içim içimi yiyordu ya gerileme olursa ya yapamazsam bi daha
dye :18::18::18::18::18:

dün akşam eşim bugün egzersiz yapmicak mısın dediğinde bi aydınlanma geldi bana tamam yapıcam dedim egzersiz eşyalarımı topladım herzamanki yerime kuruldum
egzersiz eşyalarımda
1 adet anestol pomat
1 adet ok çilek kokulu jel
1 adet kağıt havlu , battaniye ve yastık

Neyse parmağı jelleyip anestol sürdüm içine dışına 5 dakika bekledim sonra 1 parmak ardından 2 parmak ardından 3 parmak yanayana her zmanki egzersizizimi yaptım
sonra eşimi de dahil ettim egzersize forum da kızlar eşle de egzersiz yapın diyorlar ama ben pek yapma taraftarı değildim çünkü eşim hemen penis denemek istiyor ben istemiyordum

Eşim önce 1 parmak sonra 2 parmak egzersiz yapıyoruz içimde gidiyor gelir beni güldürüyor egzersiz değil oyun oynuyoruz sanki gülmekten kasılıyorum artık egzersizden değil
eşim hadi penis deneyelim dedi tamam dedim aslında hiç yapmak istemiyorum olmazsa eşim çok üzülecek biliyorum bende başarısız olunca mutsuz oluyorum :18::18::18::18:

oda sıcak olmasına rağmen , eşim elektrikli ısıtıcıyıda açtı içerisi hamam gibi oldu sıcak kesinlikle çok rahatlatıyor insanı , sıcakta kaslarımın gevşediğini hissediyordum..

ben önce tekrar anestol sürdüm bekledim 2-3 dakika sonra 1 parmak 2 parmak 3 parmak denedim parmakları 3 dakika falan içerde beklettim..

daha öcde penisin başını bile alamamış ben, önce penisin başını aldım baktım çok kolay oluyo tamamını almak isityorum ama olmuyo. biz dört dönüyoruz ben bi alta geçtim egzersiz yapar gibi olmadı üste çıkıyorum bi arkamı dönüyorum bi yüzümü dönüyorum olmuyo olmuyo bi türlü..tam vazgeçmek üzereydim ki eşim bi kere daha deneyelim dedi.
Ben üste yüzüm eşime dönük şekilde önce başını aldım sonra eşim benim talimatlarıma göre hareket ediyordu ben dur diyince duruyor ilerle diyince çok az ilerliyordu

bol jelinde etkisiyle yavaş yavaş oturdum ama ben farkında değilim girmiş olmuş tamamen ama ben inanmıyorum çünkü hiç bişey hissetmedim hafif bir basıncın dışında. eşim tamam girdim diyo ama ben hala iyice girsin diye uğraşıyorum kısaca o anda penisin vajinama tamamen girdiğine inanamadım halada inanamıyorum bi kere daha denemeden inanmicam gibi
öylece bi müddet bekledim sanki çıksa bi daha girmeyecek gibi hissettim :18::18::18:
bi taraftanda kontrol ediyorum elimle oluk oluk kan bekliyorum ya ne kan var ne bişey mutluluktan, heyecandan nasıl ağladım bilseniz eşimde zavallım acıdan ağladığımı sanıyormuş halbuki ben sevinçten deli olmuştum resmen..

hiç bişey korkutuğum gibi olmadı, hiç zor olmadı , hiç canım acımadı ben ilerle dediğimde ilerledi dur dediğimde durdu ben hep kendimi kasmamaya çalıştım çünkü kastığımda acıdı kasmayınca rahat olduğunu anlayınca ben de kendimi rahat bıraktım. çoook kolay oldu günlerdir kendimi boşuna yıpratmışım boşuna isyanlardaymışım 1,5 yıldır boşuna beklemişim.. aahhh geçen günlerime üzülüyorum şimdi

Son düzenleme:
kaç gündü neler yazıyordun ağlıyordun bak nasıl oldu darısı başımıza sizleri gördükçe daha bir cesaretleniyor insan

valla kaç gündür ağlıyordum ben artık bu işi yapamam diye ama boşuna üzmüşüm kendimi boşuna beklemişim aylardır .. korkulacak üzülecek hiç birşey yokmuş ama hala inanamıyorum

darısı sizin başınıza inş.

Ayyy Canım Nasıl Sevindim senin adınaa anlatamamm.

Bravo Kuzucum Sanaaa süpersinnnnn

Bundan sonra Sık sık Yap. Yap ki Hemen Alışasın Tamam mı Tatlımm

Hadi Halaylar Sana Gelsinnnn

canım ayrıntılar için çoook teşekkür ederim kendi adıma :) dün deneme yaptık eşimle ben üstte yüzüm eşime dönüktüm. girdirmeye çalışıyor zannediyordum kendimi eşim o sırada bişey dedi ben de boşalıyo sandım ve hemmen kalktım meğerse girdi kalkma demiş ben o durumda yanlış anlamışım tabi ben kalkmış oldum ama ne kadar girdiği konusunda bişey diyemiyo. sabah tekrar denedik ama olmadı biraz aldım gerisi gitmedi nasıl yapcam artık bilemiyorum. inşallah bi daha kinde de ondan sonrakinde de hep olur canım Allah bi daha yaşatmasın
:)))

Sağol Kuzucum Benimm Bunlarda Aday Olmak Bile Güzel

Oy Atan Bütün Arkadaşlarımaa Teşekkürler

Ayyy Canım Nasıl Sevindim senin adınaa anlatamamm.

Bravo Kuzucum Sanaaa süpersinnnnn

Bundan sonra Sık sık Yap. Yap ki Hemen Alışasın Tamam mı Tatlımm

Hadi Halaylar Sana Gelsinnnn

Çok sağol tatlım yaaa valla hep sizin yol göstermelerinizle oldu..

Bir kere oldu ama bundan sonrada hep olur inş. Şimdide bu kafamı kurcalıyor. Eşimde belki 2. sefer olmayabilir takma kafana diyor ama ben bir daha bu dertle uğraşmak istemiyorum. Kendimi alıştırana kadar egzersiz yapıp alıştırma yapmam gerek heralde ???
Anestolüde kasılmalarım geçene kadar kullanayım diyorum, ne dersin?

tebrik ederimmm canımm senin adına çok sevindimm..darısı diğer arkadaşalara olsun

Amin canım inş. herkes kurtulur bu hastalıktan.
denemekten vazgeçmemek ve egzersizleri aksatmamak lazım
sen zaten başarmışsın kiii ben düne kadar başını bile alamıyordum, penis vajinaya girince kendi yolunu buluyor kesinlikle bende senin gibi yüzüm eşime dönük olarak başardım. birazda öne doğru eğilince tamamen yolunub uldu girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…