Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım Bende İlk yendiğim zamanlar Böyleydimm..

Bir daha yapabilirmiyim yok yapamam olmaz. Diyee Beynimi Yiyip Bitirirdim..

Amaa Gereksiz korkular BUnlar. Boşverrr Sen artık gelin oldunn. Bundan sonraki zamanlarının tadını çıkarr.

Acı yok Gördün iştee. Ve hepsii girdii bi daha girer o delik bir yere gitmiyorr. hep Ordaa

bende bulmuyo işte............................. öne doğru derken nasıl yani

Canlarımm Normalde hep ben sizlere yardımcı olurumm. Bu Sefer siz bana yardımcı olun. Oylarınıza İhtiyacım Varr..

3 Dalda Aday Gösterildim.. Verdiğim Linke tıklayarak Bana destek Olabilir misiniz ??

1.En İyi Çıkış Yapan kk Üyesi ? http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...34-iyi-cikis-yapan-kadinlar-kulubu-uyesi.html

2.En Kibar,Nazik kk Üyesi ? http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581095-kibar-nazik-kadinlar-kulubu-uyesi.html

3.En Yardımsever kk Üyesi ? http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581114-yardim-sever-kadinlar-kulubu-uyesi.html

Son düzenleme:

Ayyyy inşallah canım inşallaaahhh

Egzersiz yaparak vajinaya herşeyin girebileceğini anlıyorsun
Penis hep gözümde büyüyordu kaç defa eşimin penisini ölçtüm aparatım 13 cm olana kadar penis alamam diye. En son 11 cm aparattan sonra 12 girmedi , girmediği gibi nasıl canımı yakıyordu buz gibi soğuk birde.

Acı macı yok eveeetttt en çok rahataldığım konuda bu ya acıı yokkk

Son düzenleme:

canım siz orda duvara takılıyosunuz ilk girişte biraz yanma hissetceksiniz ama ilerde hiç sinir olmadığı için bişey hissetmiceksiniz p..s ilerlemediğinde içindeyken popoya doğru ilerleyin sonrasında cup diye kayıp gidiyo zaten bişey hissetmiceksin sen üstte eşine arkan dönük olarak dene bende o şekilde yenmiştim ve bi çok arkadaşımızda o şekilde yeniyo zaten eşin o anda müdahale edemiyo bi nevi kendini güvende hissediyosun

Bu linlklere tıklayınca anasayfa çıkıyor ama nasıl olacak?

sabah iki tanesini oylamıştım şimdi verdiğin linkten diğerini de oyladım :) gerçekten çok yardımseversin canımmm ayrıca kibar naziksin de oylar berayyaa haydi kızlarrr

Bu linlklere tıklayınca anasayfa çıkıyor ama nasıl olacak?

Canım Yeniledim Tekrar deneyebilirsinn

sabah iki tanesini oylamıştım şimdi verdiğin linkten diğerini de oyladım :) gerçekten çok yardımseversin canımmm ayrıca kibar naziksin de oylar berayyaa haydi kızlarrr

Sağoll Canımm Benimm

kizlar bir gun ara vererek dun ikinciyi yaptik ve neredeyse hic kasilmadim ve bebek icin ilk adimi attk Rabbim gonlumuze gore versin insallah ben deneme asamasindaki arkadaslara bi kac daha soylemek icin tekrar grdim siteye oncelikle
baslamadan evvel sicak suyla o bolgeyi yikayin
ben anestol kullandim masaj yaparak cevresine uygulayin azcikta icine cok yakiyo yandim anam bilmem ne diyenlere aldirmayin
ve en onemlisi odanin sicak olmasi lazim biz ayrica isiticiyida actik
vee yaparken belinizin altina kucuk bi yastik koyun
sonra esinize siz talimat verin aciyan yerde kasildiginiz yerde durdurun hatta esiniz hic kimaldamasin {esim yarim saat heykel gibi durdu sagolsun } gerekirse esiniz ciksin tekrar denesin zamanla giris kismi alisiyo ve belinizin altindaki yastik sayesinde p.....s yolunu kolayca buluyo
jeli falan soylemedim ama onuda unutmayin biz bebeyagi kullandik ama tavsiyem krem vazelin falan kullanmayin
benden bu kadar simdilik ara ara yine yardim etmeye calisicam cokk zor gercekten ben atlattigima hala ina.amiyorum darisi size insallah :)

bende bulmuyo işte............................. öne doğru derken nasıl yani

kendini kastığın için olabilir kasmaman lazım ..

sıcak ortamda deneyin gerekirse kan ter içinde kal ama sıcak olsun vücudun gevşesin ki kasılma tatlım

yüzün eşine dönük sen üstte dizlerin yerde olacak şekilde hafifi eşin doğru eğilirsen ve penise bol jel sürersen kendiliğinden giriyor

Son düzenleme:

kızzz yaptını sonundaaa

yirimmmm ben seniiiii ohhhh ne güzelll kurtuldun canım benimmmmm tebriklerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…