Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çünkü iki rarmak yaptım hatta girdikten sonra azcık açtım içerde.ondan sonra oldu diye pnse geçtim ama yarıya kadar aldım tamamı olmadı bende apartla olması gerektiğini düşündüm işte

çünkü iki rarmak yaptım hatta girdikten sonra azcık açtım içerde.ondan sonra oldu diye pnse geçtim ama yarıya kadar aldım tamamı olmadı bende apartla olması gerektiğini düşündüm işte

Canım 3 Parmak Yan yana Aldıktan sonra Penis Denemesine Hazır Oluyosunn..

Ve Ayrıyeten 3 parmak aldıktan sonra Eşinlede parmak egzersizi yapman lazımm..

Eşine karşı güven hissetmen lazımm.. Öylee Rahatça Penisi Alabilirsin İçinee

apartı küçülttüm ama yine olmadı ya moralim çok bozuk neden olmuyo ve sanki denedikçe orası kapanıyo gibi hissediyorum.ya iki parmak egzersizi falan ne kolaydı....

Arkadasim gercekten nickinin hakkini veriyosun cok karamsarsin ya.hep olmadi olmayacak diyosun biraz pozitif dusunki hersey iyi olsun.ne ile rahat ediosan onunla yap egzersizini.herkes aparatla yenecek diye bisey yok. Parmak egzersiziylede yenen bi cok kisi var burda.

kuzucum bugün yaptım 2 mumu ne acı ne bişey harikaydı çok umutlandım, bu gece denemek istiyorum ama emin olamıyorum

Çok İyi Canım. Zaten 2 Mum hemen hemen Penis Büyüklüğünde.

Eşinle ilk başta egzersiz yap

Ondan sonra Penis Denemesine Geçin. Rahatlıkla Alırsın kuzum.

Çünkü artık Yolun sonundasın sen. Daha da Erteleme. Bitir Şu İşi

evet yaaa artık kurtulacağım
hepinize inşallah yarın güzel haberler vereceğim. benimde halayımı çekeceğiz

ya eş parmağı yapsam olmazmı bikere denedim ve eşimin serçe parmağını bile yaklaştıramadım...

o popoya doğru ittirme işlemi zarı aştıktan sonra mı peki?? hani durup ilerlemediğini düşündüğümüz noktada aşağı itiyoruz öyle mi?

Evet Canım aynen Öyle. İlerlemeyen yerde popoya doğru İttiriceksin..

Ki zaten eğer üst Pozisyonda denersen ve bolca Jel Kullanırsan vede derin derin nefes alıp verirsen Rahatlıkla kayıp gidecektirr..

haklısın ne bileyim burda herkes apart deyince ve ben yapamayınca bende bi sıkıntı var diye düşündüm

ya eş parmağı yapsam olmazmı bikere denedim ve eşimin serçe parmağını bile yaklaştıramadım...

Canım Biraz Sakin Ol..

Buradaki Herkes Senin yaşadığın sorunu yaşıyolar. Fakat hepsi Güzelce Egzersizde yapıyo Eş egzersizide Yapıyoo..

Yani Kimse Umutsuz ve Karamsar değil..

Senin Kimseden Bir eksiğin yok. O yüzden sende Her bayan Gibisin Bunu aklınaa koy..

Umudunu Kaybettiğin andaa. Bitmiş sayılırsın. O yüzden Umudunu Hiç kaybetmee Ve Kendine Güven Bende yapabilirim de..

Ve İnan Öyle Kendini Korkuttuğun Gibi birşey yok. Acı diyee bişey Hiç Yokkk

Beynin seni kandırıyoo. Sana Oyun Oynuyorr

Ve Dünyada o kadar Çok bayan var ki. Hiç Biri Bu konu Yüzünden Ölmüyoo

Ucundaa Ölüm Yok. Kendini sakin ve serbest bırak herşey Çok rahat Olurr

Eşinin Parmaklarıyla Egzersiz yap.. Onaa Güvennn

haklısın ne bileyim burda herkes apart deyince ve ben yapamayınca bende bi sıkıntı var diye düşündüm

Hayır Canım sende Hiç bir sıkıntı Yok.

Çok iyi Gidiyosun 2 parmak çok büyük Bir başarı.

3 parmak Yan yana aldıktan sonraa Penis Denemesine rahatlıkla Geçebilirsinn tatlımm

yaklaşık 1.5 sene önce evlendim. düğünüm çok güzel geçti. cinsellik ve ilk gece hakkında yeterince bilgi sahibiydim. hatta o kadar ki vajinismus denen bi hastalığı ayrıntılarıyla biliyordum. acaba ben de olurmuyum diye hep düşünüyordum. sonra da amaan diyodum o kadar insan nasıl yapıyo heralde o kadar zor olsa kadınlar hep işkence mi çekiyordu sonuçta diye çok aldırmamaya çalışıyordum. tabi ki ilk gece korktuğum başıma geldi. o an geldiğinde dayanılmaz bir acı çekeceğimi düşünüp kendimi kastım ve olmadı. o gün sabaha kadar birkaç kere denedik ama korkumu bir türlü yenemedim. eşim zaten yorgunuz düğün hazırlıkları falan yordu ondan olmuyodur üstüne düşmeyelim deedi. bu içim biraz rahatlatsada bunu düşünmekten kendimi alamıyordum. balayında belki olur dedim sonuçta tatil insan rahatlıyo düğün stresi falan geçiyo diye ama yok. olmadıkça daha çok stres olmaya başladım. zaman geçiyordu ve bütün kadınların yaptığı bu kadar basit bi işi ben neden yapamıyordum kafayı yiyodum resmen. sonuçta bu iş olmaz zorundaydı bi gün dedim ki eşime dayanıcam bu işi artık halledelim biraz zorlayalım. düğünden yaklaşık 15-20 sonra biraz zorlayarak yapmaya calıştık p.. ucu biraz girmesiyle benim eşimi ittirip kalkmam bir oldu canım o kadar yanmıştı ki tarifsiz bi duygu. bu kadar acının üstüne zannettim ki şakır şakır kanayacak(çünkü hep öle duymuştuk, hatta altım sereceğim carşaf bile özel hazırlanmıştı, sanki kurban kesiliyo:))bi baktım 1-2 damla kan oldu geçti. sonra bi kaç gün sonra dedim bi kere acıdı geçti bi daha acımaz heralde hadi bi daha deneyelim. resmen duvarım eşime diyorum ki zorla ama bi taraftan da bacaklarım titiriyo ve hal böle olunca tabi yine ben acıdan ittirdim eşimi. sonrasında o kadar umutsuzluğa kapıldım ki sadece bu olayı düşünüyordum. biliyorum bu kadar ağrılı bi işlem olmamalı kendimi kastığım için ağrı oluyo serbest buraksam oluvericek ama yok bilinç altına anlatamıyo insan. deneyip olmayınca eşimin de psikolojisi bozuldu o da gerilmeye başladı. herşeyden kavga eder olmuştuk hiç huzurumuz yoktu. aynı evin içinde ikinci yabancı olmuştuk. bunları yazarken bile gözlerim doluyo. o kadar kötü günlerdi ki. resmen kaçıyodum eşimden hep bahaneler buluyodum. sonra yavaş yavaş eşim de soğumaya başladı o daistemiyordu. bazen bağırıp çağrıyordu bazen oturup konuşuyoduk artık beni ben de normal bir evlilik yaşamak istiyorum nolur anla beni, biz neden bunları yaşıyoruz diyordu. üzülmenin ötesinde bi de vicdan azabı eklenmişti. artık hiçbişeyden zevk almamaya başladım. üstüme ilk geçirdiğim kıyafetle işe gidiyodum saçımın uzadığını bile fark etmemiştim çünkü taramıyodum bile. çevremdekilere bişey çaktırmamaya çalışıyorum resmen polyannacılık oynuyorum ama iş çıkışında eve bile gelmek istemiyodum. kendi evim bana zindan olmuştu resmen. bu arada ne kavgalar ne gürültüler sürekli kavga ediyoduk en olmadık şeylerden biribirimize saygımız kalmamaya başladı. günlerce iletişim kurmadığımız günler oluyodu. tabi ben yaşayan bi ölü gibiyim nereye kadar böle gidecek bilmiyodum. hadi kendim mahvoldum sevdiğim adama bunu yaşatmaya ne hakkım vardı.

sadece bi arkadaşımla paylaştım ama beni yaşamayan anlmazdı o amaçla internette dolaşırken burayı buldum yaklaşık 1 yıl önce. yazmaya başladım benim gibi bir sürü insan var dı baktım egzersiz falan konuşuyolar bişeyler yapılyolar içlerinde kurtulanlar var tamam dedim olacak bu iş ilk önce parmakla dokunmayı denedim ay bayılacak gibi oldum başım döndü. sonra yavaş yavaş dokunmaya başladım. sonra parmağımı almaya başladım baktım giriyo gidiyo sürekli. sonra burdaki arkadaşların tavsiyesiyle bakkaldan mum aldım, sardım sarmaladım çok zor geldi gitmiyo yok felaket kasılıyorum tabi bunların hepsinin arasında haftalar aylar var bi kaç adım ilerleyip haftalar boyunca yapmıyorum falan. sonra biraz biraz kalınlaştırmaya başladım her seferinde kasıla kasıla yana yana zor da olsa aldım.
bigun burdaki bi arkadaşın tavsiyesiyle bunu sölemek belki ayıp ama bu yolda herşey mübah arkadaşlar:) ayıp şeyler izlemeyi denedim bi baktım hooop daha kolay girdi. dedim demekki sadece kafada bitiyo bu iş ne ağrı ne kanama hiçişey yok. bunun üzerine dedim eşimle kesin olur. 1 dene 2 dene yok girmiyo da girmiyo. tabi eşim yine dellenmeye başladı. biz yine bozulduk. ben bıraktım egzersizi edim sağma sapan şeyler sokmaya çalışıyorum herkesin zevk alarak yaptığı şeyi yapamıyorum bu kadar mı acizim. böylece mum olayını da tarihe karıştırdım. tabi eşimin sabrı taşmaya başladı. bütün cesaretimi toplayıp bi psikoloğa gittim(eşimi ikna denedim erkekler için böle şeyler gurur meselesi heralde, neyse dedim şu anda bunu düşünemem ben başarmalıyım önemli olan bu). psikolog randevusuna yüreğim ağzımda gittim ve ağlayarak çıktım ve bi daha da gitmedim tabi.tabi bu hayal kırıklığının üzerine ben yine yerlerde yine herşeyi bıraktım. ama bu da hayatmı ya kafayı yicem. anestezik kremler denedim yok, sakinleştirici ilaçlar içtim yok, olmuyo da olmuyo. eşim daha çok geriliyo.

öle böle zaman geçiyo.2-3 ay önce denerken biraz başını almaya başladım biraz acıyo ama dayanılmıcak gibi değil ama ilerleme yok gitmiyo. olacak olacak dedim eime tabi bunda da sabrı taştı tamam bekliyom hani nerde burda takıldık kaldık diyodu. bir hafta sonu eşim sınav için şehir dışına gitti 2 gün yoktu. döndüğünde onu çok özlediğimi farkettim. döner dönmez sarıldık ettik derken o da özlemiş ki biz deneyelim dedik. yine her zamanki gibi bi yere kadar girdi çok az yanma her zaman ki gibi ben ıkınıyom girsin diye ama bi baktım ki eşim git gel yapmaya başladı nasıl yani girdi mi anma valla girmiş şaka gibi eeeeee ağrı var mı yok kanama hiç yok. o ilk başdaki sinek ısırığı gibi acıda kayboldu hiçbişey hissetmiyom, gevşedikçe içimde olduğunu bile hissetmedim o kadar yani. veeeee mutlu son. hem gülüyorum hem ağlıyorum. dedim bu muydu 1.5 senemi işkneceye çeviren şey bu kadar mıydı. olmuşmuydu evet bu kadardı artık eşimin gerçekten karısı olmuştum. omuzlarımdan büyük bi yük kalktı. mutluyum huzurluyum kadınım:))) Allah herkese yardımcı olsun.

VE BUNLARI ÖZELLİKLE BÜYÜK HARFLE YAŞIYORUM. KIZLAR VAZGEÇMEYİN ÜSTÜNE GİDİN HALLEDİLMİCEK HİÇBİRŞEY YOK. BEYNİNİZE HÜKMEDİN. KULAKTAN DOLMA ACILI KANLI HİKAYELER HEP KORKTUĞUMUZ KASTIĞIMIZ İÇİN YOK ÖLE BİŞEY. BUNLARI AKLINIZDAN ÇIKARIN. BAŞARANLARDAN NEYİNİZ EKSİK. EŞİNİZ İÇİN, EVLİLİĞİNİZ İÇİN VE EN ÖNEMLİSİ KENDİNİZ İÇİN E-R-T-E-L-E-M-E-Y-İ-N!!!!!!!!!!!!

SOKAKDA GÖRDÜĞÜM GEBELER ARTIK BATMIYO BANA:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…