Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

neden kimşe bana yazmıyor

resmen satır satır benim hikayemi yazmışsın arkadaşım ne mutlu sana... tüm bu yazdıklarının aynısını yaşadım yaşıyorum, şimdilerde de mutsuz umutsuz ruh gibiyim.. ama işte yaşadıklarının hemen hemen aynısını yaşayan ve üstelik başaran birini görmek umut oluyo... umarım ben de o tıkanıp kaldığım noktadan ilerleyebilirim.. Allahım yardım etsin ben ve benim durumumda olan herkese......

resmen satır satır benim hikayemi yazmışsın arkadaşım ne mutlu sana... tüm bu yazdıklarının aynısını yaşadım yaşıyorum, şimdilerde de mutsuz umutsuz ruh gibiyim.. ama işte yaşadıklarının hemen hemen aynısını yaşayan ve üstelik başaran birini görmek umut oluyo... umarım ben de o tıkanıp kaldığım noktadan ilerleyebilirim.. Allahım yardım etsin ben ve benim durumumda olan herkese......

Kızlar çok okuduğum bir şey var ve o konuya değinmek istiyorum;

Penisin yarısını alıyorum ama zara takılıyor diyorsunuz, zara takılmaz. Zar hissedilmiyor bile. Takıldığınız nokta doğru yönde olmadığınızı gösteriyor. Takıldığınızda pozisyon değiştirin, penisin aşağı ilerlemesini sağlayın

Bakın şu fotoğrafa lütfen;

Kızlar tökezliyorum yaaa (

Sanırım biraz daha egzersiz yapmam lazım girişte problem yok ama parmakları sonuna kadar alamıyorum egzersizde ancak 2 boğum giriyor.................

Kızlar tökezliyorum yaaa (

Sanırım biraz daha egzersiz yapmam lazım girişte problem yok ama parmakları sonuna kadar alamıyorum egzersizde ancak 2 boğum giriyor.................

canım cadıkedinin paylaştığı resme dikkatli bak iki boğumdan fazla alamamanın sebebi iki boğumdan sonra eğimli ilerlemen gerekio...yani düz iki boğum kaddar gider fazla girmez zaten iki boğumdan sonra resimdeki gibi aşağı doğru popoya hareketle devam edeceksinn...

CADIKEDİNİN PAYLAŞTIĞI resme dikkat lütfenn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!takılanlar bakın resme p...s nereye dayanıyo ve neden canınız yanıyor...

Son düzenleme:
selam herkese, 1 senelik bu topic uyesiyim kızlar.. 2 senelik evliyim ve hala başaramadım((((
artık ne yazıcam bilmiorum.. 2 senede çok ufak gelişmeler katettim tabi.. yuksek lisans mezunu, dogma buyume istanbullu, her işi başaran, tuttuğunu koparan ben!!!kendini akıllı zanneden ben!! 2 senede en azından hiç tanımadığım organımı aynada gördum ve dokundum... sadece bukadar. hepimizin dua ettiği mukemmel bir adamla evliyim bende. bazen dusunuyorum acaba bu mukemmel adamlar yuzunden mi bu kadar geciktiriyoruz?? yanlış anlamayın sakın kendi sorunumuzu onlara yuklemeye çalışmıyorum tabiki, bizim tembelliğimizi vurgulamak istedim.. onlar göz yumuyor, incitmiyor, bizde kulak arkası kaçıyoruz..
neyse, suan yine umutsuzum saatlerce okudum yine sayfalar, basarı hikayelerini ve şimdi burdan sesleniyorum..................
BAŞARMAK İSTİYORUM.. SUAN KİMLER KOÇLUK YAPIYOR ACABA??? KENDİME KOÇ İSTİYORUM .. YARDIM EDİN ...
kimseler bilmediği için gaza gelemiyorum kimseyle konusamıyorum.. herkese gulucukler atmaktan yoruldum, 2 sene doldu aileleri gec artık en yakın kız arkadaslarımda dahil hadi ne zaman teyze olucaz artık??
korunmayı bıraktında hamile kalamıyormusun yoksa????? (korunuyoruz diye bildikleri için)
diyenlerden yoruldummmmmmm....
kimselere anlatamamak paylaşamamak, insanı yureklendirecek 2 soz arıyorum. eşim var tabiki ama 2 senede artık oda ne diyeceğini şaşırdı..
doktora gitmedim.. tedavi olmadım.. bi muddet ayna egzersizi ve esimin parmak egzersizini yaptım. serce parmağı ikinci boğuma kadar. bir kere penis başı sadece.. ustuste oldu zaten bu çalışmalar.. havalara uctum oluyor olacak diye ama ne oluyorsa bir hafta her gece boyle aynen devam diyoruz karar alıyoruz. arayan herkese bahane uydurup akşamları evden cıkmıycaz çalışıcaz diyoruz ama ama amaaaaaa nedense 2 gun sonra bu program olmuyo.. er te le me.......
benden şimdilik bu kadar.. çok opuyorum her birinizi.. bu Allahtan hepimize birer sınav bunu biliyorum ve inanıyorum.. ceza değil ama sınav.. insallah Allah'ımın olsun dediği vakit yada benim sınavımı verdiğim zaman inşallah bitecek.. biraz azim lazım herkese dua ediyorum.. sakın isyan etmeyin kızlar inşallah atlaatacağız... iyi sabahlar ve gunaydııııııın:))))))))

valla canım bende bilmiyorum 4 gecedir eşimle deneme yapıyoruz gördüğün gibi saate bak ve ben uyuyamıyorum öyle dert olduki içime başaranları gördükçede umutlanıyorum oalcak ama ya inşallah 3 aylık evliyken bunu yıllara bırakmak istemiyorum Allah'ım yardım et hepimize bazen ucu değse rahat hisediyorum diğer gün ucuna bile tahammul edemiyorum şaka gibi geçen gün ucunu aldım bugün ucunu bile alamadım değse kaçtım olmuyo olmuyooo

Vaginal kasları çalıştırmayı nasıl öğrenebilirsiniz?
Pek çok hasta vaginal kaslarını çalıştırmayı öğrenirken ilk etapta tecrübesizliklerinden ötürü yanlışlıkla uyluk, kalça, bel gibi kaslarını sıkıp bırakmakta ve hareketi doğru bir şekilde yapamamaktadır.

Vajinal kasları çalıştırmayı öğrenmenin doğru ve çok kolay bir yolu vardır;
“Küçük tuvaletiniz geldiğinde tuvalete oturun ve idrarınızı yaparken 3-4 kez idrarınızı tutup bırakın. İşte siz idrarınızı tutup bırakırken kasıp gevşettiğiniz kaslarınız pelvik taban kaslarınızdır. Yani idrarınızı tutarken PC (Pubokoksigeus) kaslarınızı kasmakta, yaparken gevşetmektesiniz. Bu işlemi tuvaletten çıkmadan önce idrarınız bittikten hemen sonra yapmanız hareketi tam olarak belleğinize yerleştirmenize yarayacaktır”.

Bu basit egzersiz sayesinde rahatlıkla vajina kaslarınıza hakim olmayı ve tanımayı öğrenmektesiniz.

İdrar tutma ve bırakma yöntemi ile vajinal kaslara hakim olma öğrenildikten sonra kegel egzersizlerini uygulamaya geçilmelidir.

(Kegel egsersizleri bundan böyle idrar yapma sırasında sık olarak uygulanılmamalı, tam tersine idrar yokken yapılmalıdır. Aksi takdirde bir takım idrar yolu enfeksiyonları ve sistit problemine zemin hazırlanabilir.)

Arkadaşlar kegel egzersizinde en sonda yazan yazıya dikkat edin tuvaletinizi yaparken bu işlem zararlı olabiliyormuş o yüzden tuvalet ihtiyacınızı gidermediğiniz zamanlarda yapın bana bi kaç arkadaş yaparken yap daha iyi demişti bunuda okuyunca iyi olmadığını öğrendim dikkatli olun bu konuda okuyunca paylaşayım dedim

canım sen kendinde itiraf etmişsin ERTELEMİŞSİN...ama hepsini bütüüüünnnn yazdıklarını unut....aç yeni bi egzersiz sayfası ve kesinlikle vazgeçmeden hergün istisnasız egzersizlerini yap.....herşeyi ertele ama egzersizlerini ASLA....bir kaç sayfa önce cadıkedi bi foto paylaşmıştı o fotoyu bi incele serçe parmağını neden ilerletemediğini göreceksin...vajinin yapısı gereği düz bi yol değil,,yaklaşık olarak p....s başını düşün onun başı girecek kadar düz sonrası ise popoya yani aşağıya doğru eğimli gidiyor...egzersizleri yaparken en önemli 1.bol bol kayganlaştırıcı jel sür 2.parmağını ne şekilde kullanacğını iyi kavra..3.kesinlikle ve kesinlikle bir gün dahi aksatma egzersizlerini...artık inatlaşma zamanın gelmiş bu vajiylee kararın tıpkı özel hayatının her aşamasında olduğu gibi cesurca ve tuttuğunu koparır gibi olsun...asıl yüksek lisansı bu alanda yaparsın inş..mutlu mutlu huzurlu seve seve yaparsın......

Cadıkediiii beraaayyyy althea ecriniiixx turquazzzz yaseminaaaa adı şuanda aklıma gelmeyen sevgili arkadaşlarım vajili dostlarım bugün dünyalar benim o kadar ama o kadar mutluyum ki anlatamaaaamm

Bende gelin oldum hala inanamıyorum ama gelin oldum işteeeee

canııııımmmm tebrikler gözün aydın çok sevindim darısı bu dertle uğraşan arkadaşların başına.eee hadi gelsin halaylar halay başın ben olayım

canımsınn yaaa süpersin harikasınnn.....bir kişi daha kurtuldu vajiden...bir mutluluğun gölgesi daha kalktı ohhhhhhh sefalar olsunn....

Duyduk dukmadık demeyin kızlaaaaaaarrrrrrr gelinimiz vaaaaaaaaarrrrr...haydi halaya takılın takılın gelin kızlarrrrrr...ooo biiirrr mutluuuuu ve o biiiirrrrr taze geliiiinnnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…