Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlarrrrr ya bana destekk verinnn denemee yapmayıı düşünyrmm..

sen zaten yarısına kadar alıyordun penisi canım.. bol jelle kendini kasmadan doğru pozisyonda yapacağını düşünüyorum. inş. bugün başarırsın yapamaman için hiç bir sebep yok yarısına kadar alıyorsun çünküü

ayyyy böyleee morelee ihtiyacımm var işteee çok yaşa

Son düzenleme:
berayycgm bana bı kaç resm yollarmsn uygun pozisynn resmlerııı CADıkedı parmk egzersıı gösterımı ıçın bıtaane koymuşş ona benzer gndrrmsn 1.2 tane sana zahmet

canım bende oy verdim 3 dalda.birinci gidiyosun hepsinde...

beraycm desteklerimiz sonuna kadar seninle inşallah birinci olcaksın:):)

egzersızlerımm ıyı gıdıyo cnm bnm ama böyle glnlerı gödm bgn denemek ıstyrmm bu akşammm eşmlee. ama içımdee çok küçk bır korku var

korkuları at kafandan canım.denemeden önce egzersiz yap.ben öyle yaptım egzersiz yaptım hemen üzerine deneme yaptım ve oldu.hemen pat diyede olmuyor denemekten vazgeçme yorulana kadar dene olacak diye kafana yerleştir.derin nefes alıp ver sürekli.başaracaksın hiç kafamızda büyütüüğümüz gibi zor değil eminim olduktan sonra sende söyleyeceksin bunu

kızlar merhaba ben cuma günü vajiyi yendim pazartesi akşamıda tekrar denedik hepsini alabildim ama hafif kasıklarımda agrı vardı fakat dünde denedik hepsini alamadım içeriye girmeye calıştıkca kasıklarımda asırı baskı hissediyom kasılıyom sizce neden olaabilir ne yapmalıyım yarıya kadar girene kadar fazla bişey olmuyo o bölgede gerginlik dışında ama daha da ilerleyince kasıklarıma ağrı giriyo gibi

allhhm yardım etsınn bızlereee çok istyrmm yenıp bebek sahıbı olmayııı cnm

canım yenı oldugu söyluyorsun zamanla alışıcaksın gecıcek yanı rahatla artık ohh

cook güzell yaa cok sevindim canım şimdiden hayırlı olsun bebişin :):) aynen ya bide sürekli tuvalet hisssim oluyo hatta öncesinde tuvaletimi yapıyorum ama aradan 5 10 dk gecmeden tekrar gelio bende tedirgin olmustum bu yüzden

canım arkadşlrm banada destk verın luftenn ben penissın yarısını alıyorum sonrasıı gtmyoo bnde panık yapıp çektımm ve egzersze devam ettım 2 parmak tam alıyorum ama pens denicemm içimde ufk korku vvarr.

allhhm yardım etsınn bızlereee çok istyrmm yenıp bebek sahıbı olmayııı cnm

inşallah canım Allah gönlüne göre versin.kendine inanman lazım olmayacak diye düşündükce olmuyor zaten.kafana koyman lazım olacak diye.egzersizleride ihmal etme.inşallah yakın zamanda bekliyoruz haberini halayını çekicez burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…