Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım korkma:) demesi kolay diyosun dimi :) ben de yarısını aldım. hatta en son denememizde baya girmiş eşim kalkma demiş ben o stresle kalk anladım ve birden kalktım meğerse almışım ama nereeye kadar onu bilmiyoruz anlayamadık. ben zaten hiç anlamadım çünkü ben hala başı girmedi diye onu almaya çalışıyordum. hiç hissetmedim. hiç acımadı. bak o kadar ki girdiğini bile hissetmemişim. hangi durumda deniyosun bilmiyorum ama sakin olmaya çalış. acı hissettiğin anda çıkma ve bekle kendine telkin yap sonra devam et. bende galiba yön sorunu var bi aşabilsem hayırlısıyla ben acıdan falan korkmaz oldum canım hadi bakalım inşaallah herşey yolunda gider de siter bugün

ahhh canım benımm çok sagol yaa bende inşl yaparım dyrum süreklıı allah hepımznn yardımcısı olsunn inşll yaparımm allhm yardım ett nolur

böyleee düşünrsenn hiçç yenemezsnnn canımm byrdenn başlakıı kendne guvenın gelsn ben vajınama bakamazkenn 2 parmakk alıyorum şimdii içnee cnm dene ne kdrlık ewlısn

bakmada sorun olmuyoda ne bılım yapamıyorum ıste 1 sene 1 ay 6 gün oldu evleneli :)

yenen arkadaslar zaten egzersızle yendı ama ben yapamıyorum kulak cubugu aldım oyle kadımm

canım care haklı egzersiz yerini bulmanda sana çok büyük kolaylık sağlayacak ber artık giriişini aramıyorum yeri belli. bi de yön sorununu halledersem bitecek inşaallah ama bakalım. sana tavsiyem egzersizlere başla. bak bu tip egzersizlerden ve burdan bile haberim yokken parmak almıştım buraya girdikten sonra kızların sayesinde arttı ve başka bişey alamam derken cadıkedinin sayesinde ilk aparatımı aldım ki ben dışardan bişey asla alamam derdim, hadi bakalım başla egzersizlere

denedim abla yapamıyorum olmuyo kulak cubugunu da alıncaya kadar ne cekmıstım

öncelikle tebrik ederim canım bişey sorcam ben pns denemesi için bikaç kere emla kullandım ama yapamadım.ama sen yapınca tekrar cesaretlendim.iki parmak alıyorum ama 3 yapamıyorum acaba emlayla yapsam olurmu.yardımcı olurmusun

denedim abla yapamıyorum olmuyo kulak cubugunu da alıncaya kadar ne cekmıstım

canım yapamıyorum deme inanırsan başarırsın.bende aylarca egzersizden başka bir yol bulabilirmiyim diye sayfayı takip ettim egzersizi kesinlikle reddediyordu beynim.arkadaşlar ıkın deliği gör diyordu ben deliği bile göremiyordum.ilk kulak çubuğu denedim olmadı.olmuyor işte ben yapamam bu işi kurtulamıcam diyordum.sonra baktım başka yolu yok parmakla denemeye başladım bir süre sonra baktım yavaş yavaş parmak girmeye başladı.zamanla ilerledim egzersizlerde ve yendim çok şükür.herkesin yapabileceği bir şey bu zaten Allah vücudumuzu ona göre yaratmış.senin kimseden bir eksiğin yok sende yapabilirsin.biraz cesaret canım...

egzersız yapıptaaa vajınsmsu yendgnzde kannn gelen oldumu kzlr

canım egzersiz sırasında benden şu ana kadar kan gelmedi aslına bakarsan gelmesinide istemiyorum eşimlede konuştum kan olmayabilir çünkü ben zorlamadan alıştır alıştıra yapıyorum dedim.. eğer bende zorlasam kanar diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…