- 17 Eylül 2010
- 3.766
- 1.733
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #132.941
kızlar merhaba ben cuma günü vajiyi yendim pazartesi akşamıda tekrar denedik hepsini alabildim ama hafif kasıklarımda agrı vardı fakat dünde denedik hepsini alamadım içeriye girmeye calıştıkca kasıklarımda asırı baskı hissediyom kasılıyom sizce neden olaabilir ne yapmalıyım yarıya kadar girene kadar fazla bişey olmuyo o bölgede gerginlik dışında ama daha da ilerleyince kasıklarıma ağrı giriyo gibi
canım arkadşlrm banada destk verın luftenn ben penissın yarısını alıyorum sonrasıı gtmyoo bnde panık yapıp çektımm ve egzersze devam ettım 2 parmak tam alıyorum ama pens denicemm içimde ufk korku vvarr.
canım arkadşlrm banada destk verın luftenn ben penissın yarısını alıyorum sonrasıı gtmyoo bnde panık yapıp çektımm ve egzersze devam ettım 2 parmak tam alıyorum ama pens denicemm içimde ufk korku vvarr.
kızlar merhaba ben cuma günü vajiyi yendim pazartesi akşamıda tekrar denedik hepsini alabildim ama hafif kasıklarımda agrı vardı fakat dünde denedik hepsini alamadım içeriye girmeye calıştıkca kasıklarımda asırı baskı hissediyom kasılıyom sizce neden olaabilir ne yapmalıyım yarıya kadar girene kadar fazla bişey olmuyo o bölgede gerginlik dışında ama daha da ilerleyince kasıklarıma ağrı giriyo gibi
canım sakın cekme bende yenmeden önce cekiyodum yavas yavas ilerlemesine izin ver
inşll bizlerdeee yenerizzzzz :/
canım sen zor olan kısmını aşmışsın zaten.. kasıklara agrı girmeside normal ilk başlarda olurmuş ya kasık ya da bacaklar agrırmış.. bnde ilk ilişkiye girdiğimde kasıklarım agrımıştı ertesi gün akıntı fln gelmişti ama bn ilşkiyi yarım kesmiştim ve inan çok pişmanım keske devam etseymişim diye.. ön sevişmeyi uzun tutarak bu durumu aşabilirsin bence.. hayırlı olsun gelinsin sen artık :)
canım egzersizleri çoğalttıkça korkuların azalacak.. ben 4 gün egzersiz yapamadım dün akşam denedim .. mum egzersizi yaptım ancak canım nasıl yandı ilk basta çünkü korktum ve kastım kendimi.. büyük mumla denemiştim sokamadım ardından küçük mumla başladım onu alınca cesaret geldi büyük muma geçtim onuda alabildim sonrasında acı geçti.. düzenli egzersizle de alakalı bence.. ben önceden nasıl alırım o penisi diye düşünüyordum şimdi penisten korkmuyorum.. sadece yeteri kadar hazır olup ilişkiye girmek istiyorum.. çünkü hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.. o yüzden ne kadar çok egzersiz yaparsan o kadar güvenin gelir canım .. hep birlikte aşıcaz biz bu sorunu ben inanıyorum..
amin canım inşallah ben egzersiz de yapamıyorumm
Selam kızlar nasılsınız ?
nedenn yapamıyosun canım
bennn çok korkak oldum bgnnn ya pens denemeyıı duşunyrm ve sonra içimee bır krku duşuyoo :S
bilmiyorum canım ya egzersiz yapamıyorum penis denemesi yaptık yarıya kadar girdi gerisi gelmedi çünkü ilerlemiyo cukk giriyo diyolar benim ki olmuyo yönü bulamıyoruz anlamadım ki sorunum nedir inşallah bizde yaneriz ve gelin oluruzz..
dualarınız da bizleri de unutmayınn gelinlerr :)
bennn çok korkak oldum bgnnn ya pens denemeyıı duşunyrm ve sonra içimee bır krku duşuyoo :S
canım ya egzersz o kdr işee yarıyokıı yerınıı bulmaya blee yardımcı oluyo bnce egzersızzz yapp tatlım
sen egzersizde ne aşamadasın ?
yenen arkadaslar zaten egzersızle yendı ama ben yapamıyorum kulak cubugu aldım oyle kadımm
sağolasın canım:) bi kere ilişkiye girdiysen bence yapabilrsin tekrarya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?