- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #132.981
inşll bizlerdeee yenerizzzzz :/
arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, 1yıılık evliyim ve bende vajinismus derdiyle ugrasıyorum.siteye yeni üye oldum ve sizlerden yardım bekliyorum.!!!
biri cvp verebilirmi emla kremi nasıl kullancam açılan tüpte bir kullanımlık yazıyo yani açınca o an bitirmelimiyim
biri cvp verebilirmi emla kremi nasıl kullancam açılan tüpte bir kullanımlık yazıyo yani açınca o an bitirmelimiyim
hosgeldinnnnn öncelikle hiç jinekolog muayene oldunmu yanı fiziksel bır sıkıntı yoksa buraya gelerek ilk adımı atmış bulunuyosun.
eraycımm 3 alandada oylama yaptım ,tattlım zaten önde görunuyorsun şimdiden tebrik ederim
Hayır canım 1 kullanımlık olurmu hiç. Yeterli miktarda kullanırsınn
Çook Teşekkür ederim canım benimm.. Ne kadar Çok Sevenim varmış valahi çok destek oldunuz banaa...
Hepinizz Çok Sağolunn tatlılarım benimm
tüpü bir haftada kullanabilirim yani etkisi aynı oluyo öylemi
aşkolsun ne demek tatlım senın bızlere desteğinin yanında lafı bıle olmaz çokkkkkkkkkkkk öpüyorum
öncelikle tebrik ederim canım bişey sorcam ben pns denemesi için bikaç kere emla kullandım ama yapamadım.ama sen yapınca tekrar cesaretlendim.iki parmak alıyorum ama 3 yapamıyorum acaba emlayla yapsam olurmu.yardımcı olurmusun
evet jinekoloğa gittim ve fiziksel sorunumun olmadığını söyledi. Burda sizlerin yardımıyla biçok kişinin bu illeti yendiğini takip ediyordum ve artık bu akşam karar verdik bizde bu hastalığı yenmeye, nerden başlıycağımı bilemiyorum..
evet jinekoloğa gittim ve fiziksel sorunumun olmadığını söyledi. Burda sizlerin yardımıyla biçok kişinin bu illeti yendiğini takip ediyordum ve artık bu akşam karar verdik bizde bu hastalığı yenmeye, nerden başlıycağımı bilemiyorum..
canım 2 parmak yapıyorsan 3 de yaparsın inan bana sadece egzersizlerini sıklaştır..3 parmağı önceorta parmak üstte işaret veyüzük parmağı altta olacak şekilde birleştir öyle dene . denedikçe orası genişliyor ve parmakalrın içerdeyken açmaya çalış ben böyle yapa yapa 3 parmağı yanyana alabildim ama her gün düzenli egzersiz yaparak 4-5 günde yenerisn diye düşünyüorum aparat olayını ..
penis içinde kendini iyi hissedince deneme yapabilirsin. ben anestol kullanıyorum 4-5 gündür ve bana iyi geldi.. emla çok yakıyor diyorlar onun için bişey söyleyemem ama illa azıcıkta olsa uyuşukluk isityorsan anestol pomat kullanabilirsin bence.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinize, yarın ilk işim jeli alıp başlamak olucak, umarım hayırlısıyla geliriz bunun üstesinden,nerden başlayacağını ben anlatayım sana
ellrini güzelce yıkayacak, trnakalrını keseceksin, hijyene dikkat edeceksin.
1 adet kayganlaştırıcı jel edineceksin okeyin ,durex in jelleri olur
öncelikle vajinana dokunabiliyor musun önemli olan o. aynayı alacaksın geçecekesin karşısına ve inceleyeceksin..
ıkınacaksın ve vajinanın ortasında ki boşluğu göreceksin.. o boşluk küçücük minicik görünüyorya işte ordan bir bebeğin kafası çıkıyor canım yani orası çok esnek ordan bebek kafası kadar herşey girer hiç telaşlanmayacaksın.
arından serçe parmağını güzelce jelleyeceksin aynanın karşısında ıkınarak gördüğün o boşluğa serçe parmağını getir. orda biraz beklet içine gir demiyorum beklete. ıkınarak yavaş yavaş parmaını sokmaya çalış ilk girişte biraz yanma olacak. korkulacak bi yanma değil. acı ağrı demiyorum bak yanma. yani çok hafifi bişey. gıdıklanma huylanma gibi..
hadi bakalım hemen başla hiiiiçççç erteleme artık ertelemek en büyük düşmanı bu hastalığın ..
ve kararlı olacaksın sıkılıp bıkmayacaksın. ara vermeyeceksin. sana temin ederim hiç sıkılmadan ara vermeden 1 hafta egzersiz yaparsan 1 hafta sonunda nasıl şimdiye kadar başlamamışım ebn bu egzersizlere diyeceksin.
hadı bakalım göreyim seni biraz cesaret.
burdaki herkes ben dahil böyle başladık egzersizlere hiç korkma
canım ilk olarak kegel egzersızlerıyle başlıyoruz bu topiğin ilk sayfasında çok detaylı yazıyor. daha sonra parmak egzersizi serçe parmağıyla başlıyorsun eger parmak zor olur dersen kulak çubuğunu streç film sarıp prezervatife geçiriyorsun onda bolca jellıyorsu n ve yavas yavas burnundan nefes alıp agzından vererek ve aynı zamanda ıkınarak içine almaya çalısıyorsun. bunları yaparkende bır ayna karsısında yaparsan hemm ıkınma esnasında vajıde olan açıklığı görmek güven veriyor insana. bunlar ilk aşamalar tamamen öncelikle senın isteğine baglı burada 4 gunde yenende var sadece istemeye bağlı yanı... serce parmaktan sonra işaret parmağı,sonra orta parmak,daha sonra işeret ve orta parmak ve en sonundada işaret,ort ve yuzuk parmağı aynı anda alınca artık bitmiş saıyoruz.ege kulak çubuguyla yaparım dıyorsanda çubugu yavas yavas peçete sararak kalınlastıracaksın ve mutlaka bolbol jel kullanıyorsun ılerledıkce beyaz bakkal mumuna geçılıyor ve oda zamanla peceteyle kalınlastırılıyor.
jel olarak ultrasyon jelı ullanıyorum ben medıkalden aldım 1 lt 5 tl ve hem zararsız hemde amaca uygun :) ve egzersıı hergun yapman gerekıyor yok yorgunum aman bugun mısafır var falan dersen maalesef gerıleme oluyor ve hergun sıteye gır mesajları oku burda kımse kımsseyı tanımıyor ama herkes kendını yalnız hıssetmıyor veeeeee çok motıve oluyor.
hadı kolay gele bu arada egzersızler bıraz ılerleyıncede es denemelerı baslayacak onuda zamanı gelınce yazarız.gecmıse donuk sayfalarıa oku mutlaka fotograflar var.incelersın etkılı oluyor.
kızlar şuan çok kötüyüm...iki parmağı alabiliyorum yazmıştımya şimdi egzersiz yapıyorum orta parmağı bile alamadım...ne yapcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?