- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.101
eeee kızlar bu akşam iyi çalışın kim bilir belki yarın kıyamet gelini olursunuz
sevdim bu fikri ama hasta olucam valla hiç uğraşamam gelin olmayala falan:)
ohoooo sen de çok nazlı çıktın bacım olursun olursun hemen yan çizme
karnım ağrıyodu dün yapamadım.. bugünde yapmaya niyetliyimde tam gelmek üzere bi de elimde patlar valla
Ama canım ben hiç parmak egzersizi yapmadım hep aparat ile yaptım bir de ben eşime parmak egzersizi yaptıramam canım ya düşüncesi bile beni korkutuyor(((((
Kıyamet gelini mi
kıyamet şarabı bile varken kıyamet gelini niye olmasın dedim hahahah
hahaha kan gelirmiş sende bozdum kendimi sanarmışın
ilahi althea çok güldürdün beni bugün
canım doğru söylüyorsun insanın 1 günü diğerini tutumuyor. ama şöyle düşün eğer sen bu probleme odaklanır ve diğer şeyleri bir müddet mesela 1 hafta atarsan kafandan olur inan bana. bende 1,5 sene ne egzersiz yaptım ne başaka bişey sadece yazılanları takip ettim sonra eşim söylenmeye başladı artık çünkü oda haklı erkeklerinde ihtiyaçları ne bilim evlilikten bekledikelri bazı şeyler var.. bizim evliliğimiz çok iyi gidiyor, çok mutluyuz allaha şükür ama hep bi eksiklik oluyor anlatabiliyor muyum..
senin önce bi karar vermen lazım ben bu işi bu forumda ki diğrer herkes igbi bitireceğim diye. ben inan 1 hafta önce egzersize başladığımda" yapamicam egzersiz yapmasamda penisi asla alamam olmaz diyordum ama egzersizi düzenli yaptıkça, bi rutine binince oluyor inan bana oluyor.
sen sadece kararlı ol deki ben sadece 1 hafta çok uzun zman değil ihtiyacın olan . hergün 1 saatini ayıracaksın. egzersize başka türlü olmaz bu iş. olmaaaaaazz.
hemen penis denemsin egç penisle yap demiyorum ama egzersiz şart
bugün başlasan haftaya perşembe kafanda bitireceksin vajiyi inan bana. zaten egzersilerde aparat girdikçe , parmakla denedikçe oraya herşeyin girebileceğini anlıyorsun. bebeğin kafasının çıktığı bi yerden her şey çıkar inan bana
ben parmakla başlamıştım, parmak çok kolay gelmişti sonra aparata geçtim çünkü daha da büyük aparatla egzersiz yapmayı ianan başlarsan sende isteyeceksin.
bu arada 3-4 gün sonra egzersizlerden sıkılabilirsin bende çok sıkılmıştım olmayacak o kadar egzersiz yaptım hala bi yere varamadım diye karamsarlığa düşmütüm burdaki herkes destek oldu bana. inanmamı sağladılar.. çünkü herkes benimle aynı yoldan geçti. aslında
herkes bu işin çok kolay olduğunu ilişkiye girince sende anlayacaksın. bizlerde ilişki yaşamadan önce imkansız olacağını düşünürken olmadığı fark ettik. senin benim 1 hafta önceki halimden farkın yok . anlatabiliyor muyum? sen şuanda benim 1 hafta önce düşündüklerimi düşünüyorsun.
egzersize başlar düzenli devamedersen eğer benim şuanda düşündüklerimi düşüneceksin. bu kadar basit aslında olay.
inanıyorum ki cesaretini toplar kendin için eşin için 1 haftanı ayırırsan yapacaksın
canım aslına bakarsan ben rimelle yapmanı tavsiye ederim neden???bende rimelle yaptım evet sert ama pe...s i daha kolay alıyosun p...s daha yumuşak...sen rimelin üzerine havlu kağıt sar streçle ve yap...benim sana bir tavsiyem daha bide 2-3 aparak hazırla kendine ve herbiri diğerinden 1 cm daha kalın olsun..birini al içine biraz beklet sonra onu çıkarır çıkarmaz 1 cm daha kalın olan aparatı al...vaji genişliyoryaa diğerini de kolay alıyosun aynı zamandada yapabildiğini gördükçe cesaret ve güven patlaması yaşanıyor..
aparatlar kalemden bile olur canım sar havlu kağıtla streç filmle sabitle prez....geçir bol bol kayganlaştırıcı jel sür ve yap...tv izlerken daha rahat olur tv de özellikle ilgini çeken bişiler aç...
gelinler sıra sıra geliyo valla tam gaza geldim adet başlıyo cadıkedii
ARALIK AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;
YENİ GELİNİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ zfyrnkp YUPPPİİİİİİİ
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]YENİ GELİNLERİMİZ [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]1.sonoz[/td]
[td]5 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.guliran[/td]
[td]9 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.nerminkara[/td]
[td]9 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.seker86 [/td]
[td]11 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5.mevlana [/td]
[td]14 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.ayberk_ece [/td]
[td]16 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.kumtanesi09 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.sidal20 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.zfyrnkp[/td]
[td]19 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]EGZERSİZ YAPANLAR [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.best_[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.hopefor[/td]
[td]10 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]5.mufim[/td]
[td]10 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.katarsis_[/td]
[td]10 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.senem8183[/td]
[td]8 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[/tr]g
[tr]
[td]9.gurbetnazli26[/td]
[td]Eş 3 parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10.seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]11.oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]12.yaseminA[/td]
[td]Eş 2 parmak [/td]
[/tr]
[tr]
[td]13.YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]14.pelinata[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]15.karamsarrr[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]16.care1[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]17.cecemm[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]18.diyar6635 [/td]
[td]iki parmak ilk boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]19.tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]20.petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]21.elab[/td]
[td]Eş orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]22.minel_[/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]23.mermaidsmyrna[/td]
[td]Orta parmak [/td]
[/tr]
[tr]
[td]24.hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]25.seiss [/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]26.gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]27.dudubudu[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[/table]
EYLÜL: 22 GELİN
EKİM: 16 GELİN
KASIM: 15 GELİN
ne güzel herkes gelin oluyo.bende hiç ümit kalmadı.iki parmak alırken ve pns yarıya kadar almışken bir anda geriledim.ve benim eş parmağı yapmam imkansızzzz.eşim çok sabırsız hemen sinirleniyo ben daha çok geriliyorum ve hemen olsun istiyo.çok kötü durumdayımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?