Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben de gözler dolu dolu okuyorum...çok zaman geçti, umutsuzluğa kapılmanın eşiğinde hissediyorum...sen de öylesin galiba...ama lütfen bırakma sen de kendini...ben eylülden beridir buralardayım, öncesinde de psikologlar, jinekologlar...fazlasıyla acı çektim galiba ve artık çilemi doldurmuş olmam lazım, bitsin artık istiyorum...yenenlere kendim yendim kadar seviniyorum...darısı bizlerin başına cecemcim...

cadıkedicik 4 günde yenmiş olman bana öyle iyi geliyorki daha çok cesaretleniyorum canım 4 gün neki diyorum hazır olun kızlar bende geliyorum inşallah çok cesaretlendim ilk aparatım hazır parmak denemesi yapıp hemen aparata geçicem tabi pazartesiye kadar egzersiz yapamıcam yatılı misafirim geliyor ama pazartesi geceye kadar boşum bu işi 4 5 gün full yapıcam ve inş. hemen eş denmesine geçicem dua edin arkadaşlarım canlarım iyiki varsınız

orda hiç bişey yok korkma ve prası tamamen açık aslında kendini acıyacak diye kastığın için kaslar kapatıyor. parmağını soktuğunda parmak ucunu kenarlara doğru bükersen etrafını yoklarsan kasları sende hissedeceksin dene ve gör

oradan kocaman bebişler çıkıyor unutma kapalı olması mümkün değil

alışman için tek yapman gerekende egzersiz egzersiz yapmazsan kendini alıştıramazsın

vajinin alışması genişlemesi için egzersizleri düzene koymalısın unutmaaa

evttttt cumartsııııııııııııııııı gunuu hepdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kızlarr haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)

ben eylülde evlendim canım ve bu sıkıntıları yaşamaya başladığım anda hemen araştırmaya koyuldum ve çok şükür ekim ayında burayı buldum başlarda rgzersiz yapmadım çünkü orama bakamıyordum bile aynayı koysam gözlerimi kpatıyordum düşün yani hayatımda ilkez bakıcaktım çünkü bukadar net sanki ne varsa neyse ozamanlar hep izledim dokunamadım çok yavaş ilerledim işte ne zamanki parmağımı sokabildim ozaman cesaretlendim vajiyken hamile kaldım ve düşük yaptım o sıralar egzersiz bilmem ne unuttum işte 1 haftadır topladım ve yeniden başlamaya karar verdim ve iyi gidiyorum farkındayım kendimi bunaltmıyorum biraz tembellik var tabi ama tamamende bırakmıyorum hele yenenleri görünce iyice hırslandım

ınsallah tatlım ınsallah

canım vajili arkadaşım,

o kadar psikologa gittin doktora göründün ne oldu? bi sorunun olmadığını söylediler değil mi???

vajiyi ertelemeyin en büyük düşmanı ertelemek bu vajinin..

kendinize bir süre belirleyin ben şu kadar zamanda egzersiz yapıcam yenicem diye başka türlü olmaaaaaaaaaaazzzzz

1 hafta hergün 1 saatinizi ayrısanız ne vaji kalır ne başka bişey..
ben senin hangi aşamada olduğunu bilmiyorum ama önce kararlı olmalı ve zman kaybetmeden başlamalısın kaldığın yerden.

"vaji beklemeye gelmez"

buda günün özlü sözü olsun

senin başaracağına ben canı gönülden inanıyorum... sende inan...

ŞUANNNN HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLIYORUMMMMM BENİ EN İYİ SİZ ANLARSINIZ ŞUAN İNANAMIYORUM BENKİ DOKUNAMAZDIM ŞUAN KENDİME İNANAMIYORUMMM;((((( annemi aradım ağladığımı duyunca korktu ama biriyle duygumu paylaşmak istedim ailemden uzatayım burda yanlızım paylaşıcak kimsem yoktu;((((( BENKİ dokunamazken parmağımı sokabıldım ya inanamıyorum gözyaşlarım şuan çenemin altında birleşipte akıyor beni en iyi siz anlarsınız;(((( ben aylardır buradayım ve buna cesaret edip bimez deneyememiştim(((((( derinnnn nefes aldımmmm sonra parmağımı oraya koydum ve bıraktım asla yapamam ben dedim ölüm daha iyi artık birbucuk yıl oldu sonra çıkardım eldiveni sonra bi cesaret yapıcammmmm dedim;( tekrar taktım eldiveni parmağıma jelledim ve yavaşça oraya koydum ama et vardı gitmiyordu sonra derin nefes alıp ıkındım sonra birazdaha biraz daha sonra parmağımı içerde hissettim;((( acaba korkudan babamı öle geliyo dedim parmağıma baktım yarısı içeride ya nasıl ağlıyorum ALLAHIM yardım etti bana en zoru buydu galiba ya inanamıyorum vajinama parmağım girdi azıcıkkkk olsa girdi hiç acımadan girdi hemde ALLAHIM sana şükürler olsunnnn..LÜTFEN YARDIM EDİN BEN ŞİMDİ NE YAPMALIYIM NASIL DEVAM ETMELİYİM LÜTFEN YANIMDA OLUN BENİ ANLAYAN BİRİLERİNE OKADAR ÇOK İHTİYACIM VARKİ ANLATAMAMMMM;((((((5: evet çok ağlıyorum ama şuan duygularımı anlatamam size;((((( içim öle dolmuşkiiii

Mufim'im ve henüz egzersiz aşamasındaki arkadaşlarım için yazıyorum.
Kızlar dün akşam yine burayı okudum sonra eşim biraz gecikeceğini söyledi kalktım 11 cm'lik aparat yaptım kulak pamukları ve bol peçete ile aparat yaptım prezervatif geçirdim sonra aparatı bol jelledim küçük ayna aldım altıma ve yavaş yavaş aparatı aldım cadıkedinin gösterdiği resimdeki gibi aparatı önce azıcık düz sonra da popoya doğru ilerlettim ve dedim ki aparatı aldım ama bu defa bekleteyim içeride ve eşim gelene kadar yaklaşık 2 saat filan aparat içimde paytak paytak yürüdüm yatar gibi oturdum tv seyrettim taki aparatı unutana kadar beklettim çünkü aparat başta yanma ve rahatsızlık hissi verdi ben de alışmak için beklettim içimde. sanırım vajina epey genişledi aparatı çıkardım sonra eşim geldi biraz sohbet ettik tv seyrettik ben birden denemek istiyorum dedim eşim emin misin? hazır hissetmiyorsan sonra yaparız filan dedi. ben hayır denemek istiyorum dedim sonra biraz ön sevişme ve eşimin p...sine bol kayganlaştırıcı sürdüm elimde kalanını da kendime sürdüm. yüzüm eşime dönük dizlerimin üstünde aynı aparatı alıyormuş gibi yavaş yavaş aldım önce başını sonra popoya doğru ilerlettim işin sırrı yön kızlar sadece yönü bulmakta başlarda biraz yanma oldu dedim devam katarsis dönmek yok bekledim ve devam ettim hepsini derin nefes alarak hafif ıkınarak aldım ama ben inanmıyorum eşime oldunmu diyorum oldu diyor elimle kontrol ettim evet hepsi içimde ama ben inanamıyorum sonra bu şekilde bekledim ve bitti. git gel olmadı henüz ama bu bile beni inanılmaz mutlu etti eşim bo...lınca birbirimize sarıldık ben gelin mi oldum şimdi tamamen senin karın mıyım diyorum ağlıyorum ama nasıl böyle üüüüüü üüüü diye eşim yazık napacağını şaşırdı evet oldu canım ben biliyordum zaten dedi birbirimizi öptük evlendiğimden beri en deliksiz uykumdu sabah kalktım nasıl gururluyum Allah Allah görmelisiniz bilmeyen atomu parçaladığımı filan düşünür ama bu başarı benim için inanının çok özel ve anlamlı...
Şimdi kızlarrrr haydi egzersize ya ben doktora gittim hem de alanında iyi bir doktora ama yok olmadı, kendi kendime eş denemesi yaptım yok olmadı, ağladım, depresyona girdim, üzüldüm yok hiçbir yolu yok. taki bu siteği ve topiği keşfettim, önce misafir olarak uzaktan okudum, yenen arkadaşların öykülerini okudum, çekilen halaylara dudaklarım kıvrıldı, mutlu oldum ve sonra siteye üye oldum ve bir kulak çubuğu ile başlayıp cadıkedinin listesine girdim devamı geldi sonrasını biliyorsunuz. yapabilirsiniz kızlar azim istek karar ile başaramamanız İMKANSIZ inanın regl dönemi sancısı daha acı veriyor, yaptırılan ağdalar inanılmaz sancılı... ama ilk gecede inananın sandığımız gibi acı yok çok az yanma o da üşüttüğümüzde idrarımızı yaparken ki yanmaya benziyor o da geçici başak acı yok güvenin bana vajina uzay boşluğu gibi kapalı filan değil yönü bulun gerisi çok basit. evlenen ablalarımız vs nasıl abartmış ne saçma şeylerle bilinçaltımızı doldurmuşlar düşünsenize bize bunları anlatanlar şimdi çocuklarını seviyorlar dedikleri gibi olsaydı çocuk yaparlar mıydı? yok acı macı mutluluk var
Mufimmm canım arkadaşım burası senin için; dediğim gibi benimki de bugün oldu hadi canım sen de bugün yap adımızı altın harflerle maya takviminin son gününe yazdıralım heyecanla bekleyeceğim seni mufimmm hem regl dönemlerimiz de yeni bitti daha açık durumdayız kaçırma bu fırsatı vaijilerin kardeşliği

canım ne güzel çok büyük bi aşama kaydetmişsin oraya bişey girebildiğinin farkındasın artık
bundan sonra yapman gerken önce serçe parmağını bolca jelleyip tamamını içne alman.
serçe parmak ile rahat olana kadar devam sonra işret parmağını alacaksın tamamen sonrada zaten sen isteyeceksin devamını yapmayı.
sonra 2 parmak birlikte sonra 3 parmak birlikte olacak..
hadi bakalım görelim seni
her gün 1 vaji saati egzersiz şart

Tatlım ağlaman değil gülmen lazım

Ne güzel işte Artık sen zoru başardın, hiç girmeyecek diye düşündüğün bir yere parmağının nasıl da girdiğini gördün. Bunu arttırarak devam ettirecek ve bu vajinismus denen illetten kurtulacaksın.

İnan bundan sonrası daha kolay

canım sen şuan en zor aşamayı geçmişsin bile bundan sonrası hep aynı.bu şekilde acele etmeden parmak egzersizine devam et,alıştıkça parmak değişitirirsin ya da apaatla çalışırsın.artık oranın kapalı olmadığını anladın,önemli olan buydu tebrikler canım

heeeyyyyy neler olmuş yahu 2 dk ayrıldımmm katarsizz kıyameti kopartmış 21 aralığa damgayı vurmuşşş......helal sana!!!!!çooooooooooooooooooooookkk sevindim canımmmm ....ohhh kiii bir kişi daha kurtulduu

Ayyy nerden başlasam halaaayaaaaaaRabbim başka dert vermesinnnn....''.İnanamıyorum ağlayorum, gülüyorum, yüzümde şapşal bir ifade, ayaklarım yere basmıyor, ne yapacağımı bilmiyorum :))) üstümde kocaman tonlarca bir yük varmış ve kalkmış gibi'' ben bu idfadeyi okuyunca dayanamıyorummm ağlamak gelio içimden kendim geliyorum aklıma heraldee :)))))

sıra geldiiiiiii halayaaaaa kızlarrrrr halaya geç kalmışım zaten ucundan bende tutayımmm açılınnnnn:64

haydi kızlar halaya canım çok çok halay istıyo bugun tum halaylar KATARSISE HOPPAAAAAAAAAA HOPPAAAAAAAAAAAAAAAAA

ay canım benim bende ilk soktuğumda eşim evdeydi çığlık atmıştım gel bak bak girdi demiştim insan gerçekten çocuk gibi seviniyor değilmi canım ya ağlama tmm işte başlangıcı yaptın sen bence sende benim gibi aparat hazırla canım parmakla az denedikten sonra aparata geçersin çünkü ben 1 hafta boyunca parmakla denedim 2 parmağımı aldım ama parmaklarım kasıldı ve aparat hazırlamaya karar verdim arkadaşlar çok yardımcı oluyor bu konuda inş. dahada çok ilerlicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…