- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.281
benide ağlattın ya Allah ım bizede nasip etsin bu durumu ancak yaşayanlar bilir gerçekten duysalar bizi oturup halimizi anlamazlar hatta dalga geçenler olur vaji durumunu anlamayan kimse bu duyguları taşıyamaz Allah ım hepimize nasip et öyle bir moda girdimki artık evlenen arkadaşlara çevreme artık ben anlatıyorum yenmiş gibi sizlerin bizlere öğrettikleri taktikleri veriyorum onlarda bu duruma girmesinler diye çünkü bazılarımızın kocası çok anlayışlı bazıları ise bu durum yüzünden evliliğini bitirmeye hazır o yüzden çevreme oakdar kızıyorumki bir Allah ın kulu cıkıpda kendini kasma şöyle böyle dur et demedi bende sanki çok biliyormuşum gibi hiç araştırma gereği duymadım sonuç ortada evlenmeden önce nekadar biliyoruz desekde gerçekten bi halt bildiğimiz yokmuş vajinismus olmamak için bilgi şart ben birazını bilseydim şimdi bu hastalığa yakalanmış olmicaktım gıdım korku yoktu içimde şimdi ne hale geldim off
kızlar dikkat ettiniz mi topic ne kadar kalabalık ilk defa bukadar kalabalık görüyorum
kızlar dikkat ettiniz mi topic ne kadar kalabalık ilk defa bukadar kalabalık görüyorum
Kızlaaaaaarrrrrr suannnnnn kendime inanmıyorummmm şoktayımmmmm yaaaaa az önce yine vazgeçtimmmm baktım orda et var gibi sonra parmağımı oraya koydummmmm yavaş yavaş ittirdimmmmm bilmiyorum bana ilerliyor gibi geldiiiii)))) yaaa bu benim için mucizeeeee inanın mucizeeee şimdi devam ediyorummmmm bakalım işaret parmağımın tamamını sokabilecekmiyimmmmm duuuuuaaaaaaa edinnnnnn
regl olmasaydım bu haftaki gelin gazlarıyla şimdi bende belkide olmuştum bu gazla ben haftasonu olmalıyım haydi kızlar haftasonu gelini olalım hep beraber mufim yaseminA care1 hopefor daha ismini yazamadığım diğer gelin adayları haydi bizde gelin olalım
Ayy Evet Kuzum Bende Onu Dicektim. Cidden Bende Bu kadar kalabalık Görüyorumm
Mufimmmm canımmmm bitti tatlım bittiii bugün yani gece 2:30'da yendim bizim senle herşeyimiz aynı gidiyor regl tarihlerimiz bile aynıydı hadi sen de dene tatlımmm bugün bitmeden kıyamet gelini olalım althea'nın dediği gibihadi mufimmm haftalardır bu anı bekledik canım biz [/Q
canım benım vajı arkadasm dostum sırdasım hatta nereyse herseyı aynı tarıhte bırlıkte yasadıgım arkadasım ınan okadar mutlu oldumkı anltamam .az once bır mesaja gaza geldı aksam deneyecem dedımm ama esımle aramız acık bıraz oyuzden gerı hevesı kactı ama bakalım hayırlısı.ama ınan saa o kadar cok sevındımkı anlatamam burdakı tum gelınlere sevınıyorum ama sen bır ayrısın benım için senın gelın haberın bana ınanılmaz mutluluk verdı yanı ınan anlatamıoyorum yaklsaık yarım saattır aglıyorum. ama MUTLULUIKTAN
Ben de gözler dolu dolu okuyorum...çok zaman geçti, umutsuzluğa kapılmanın eşiğinde hissediyorum...sen de öylesin galiba...ama lütfen bırakma sen de kendini...ben eylülden beridir buralardayım, öncesinde de psikologlar, jinekologlar...fazlasıyla acı çektim galiba ve artık çilemi doldurmuş olmam lazım, bitsin artık istiyorum...yenenlere kendim yendim kadar seviniyorum...darısı bizlerin başına cecemcim...
regl olmasaydım bu haftaki gelin gazlarıyla şimdi bende belkide olmuştum bu gazla ben haftasonu olmalıyım haydi kızlar haftasonu gelini olalım hep beraber mufim yasemina care1 hopefor daha ismini yazamadığım diğer gelin adayları haydi bizde gelin olalım
Ben de gözler dolu dolu okuyorum...çok zaman geçti, umutsuzluğa kapılmanın eşiğinde hissediyorum...sen de öylesin galiba...ama lütfen bırakma sen de kendini...ben eylülden beridir buralardayım, öncesinde de psikologlar, jinekologlar...fazlasıyla acı çektim galiba ve artık çilemi doldurmuş olmam lazım, bitsin artık istiyorum...yenenlere kendim yendim kadar seviniyorum...darısı bizlerin başına cecemcim...
ŞUANNNN HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLIYORUMMMMM BENİ EN İYİ SİZ ANLARSINIZ ŞUAN İNANAMIYORUM BENKİ DOKUNAMAZDIM ŞUAN KENDİME İNANAMIYORUMMM;((((( annemi aradım ağladığımı duyunca korktu ama biriyle duygumu paylaşmak istedim ailemden uzatayım burda yanlızım paylaşıcak kimsem yoktu;((((( BENKİ dokunamazken parmağımı sokabıldım ya inanamıyorum gözyaşlarım şuan çenemin altında birleşipte akıyor beni en iyi siz anlarsınız;(((( ben aylardır buradayım ve buna cesaret edip bimez deneyememiştim(((((( derinnnn nefes aldımmmm sonra parmağımı oraya koydum ve bıraktım asla yapamam ben dedim ölüm daha iyi artık birbucuk yıl oldu sonra çıkardım eldiveni sonra bi cesaret yapıcammmmm dedim;( tekrar taktım eldiveni parmağıma jelledim ve yavaşça oraya koydum ama et vardı gitmiyordu sonra derin nefes alıp ıkındım sonra birazdaha biraz daha sonra parmağımı içerde hissettim;((( acaba korkudan babamı öle geliyo dedim parmağıma baktım yarısı içeride ya nasıl ağlıyorum ALLAHIM yardım etti bana en zoru buydu galiba ya inanamıyorum vajinama parmağım girdi azıcıkkkk olsa girdi hiç acımadan girdi hemde ALLAHIM sana şükürler olsunnnn..LÜTFEN YARDIM EDİN BEN ŞİMDİ NE YAPMALIYIM NASIL DEVAM ETMELİYİM LÜTFEN YANIMDA OLUN BENİ ANLAYAN BİRİLERİNE OKADAR ÇOK İHTİYACIM VARKİ ANLATAMAMMMM;(((((( 5: evet çok ağlıyorum ama şuan duygularımı anlatamam size;((((( içim öle dolmuşkiiii
ŞUANNNN HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLIYORUMMMMM BENİ EN İYİ SİZ ANLARSINIZ ŞUAN İNANAMIYORUM BENKİ DOKUNAMAZDIM ŞUAN KENDİME İNANAMIYORUMMM;((((( annemi aradım ağladığımı duyunca korktu ama biriyle duygumu paylaşmak istedim ailemden uzatayım burda yanlızım paylaşıcak kimsem yoktu;((((( BENKİ dokunamazken parmağımı sokabıldım ya inanamıyorum gözyaşlarım şuan çenemin altında birleşipte akıyor beni en iyi siz anlarsınız;(((( ben aylardır buradayım ve buna cesaret edip bimez deneyememiştim(((((( derinnnn nefes aldımmmm sonra parmağımı oraya koydum ve bıraktım asla yapamam ben dedim ölüm daha iyi artık birbucuk yıl oldu sonra çıkardım eldiveni sonra bi cesaret yapıcammmmm dedim;( tekrar taktım eldiveni parmağıma jelledim ve yavaşça oraya koydum ama et vardı gitmiyordu sonra derin nefes alıp ıkındım sonra birazdaha biraz daha sonra parmağımı içerde hissettim;((( acaba korkudan babamı öle geliyo dedim parmağıma baktım yarısı içeride ya nasıl ağlıyorum ALLAHIM yardım etti bana en zoru buydu galiba ya inanamıyorum vajinama parmağım girdi azıcıkkkk olsa girdi hiç acımadan girdi hemde ALLAHIM sana şükürler olsunnnn..LÜTFEN YARDIM EDİN BEN ŞİMDİ NE YAPMALIYIM NASIL DEVAM ETMELİYİM LÜTFEN YANIMDA OLUN BENİ ANLAYAN BİRİLERİNE OKADAR ÇOK İHTİYACIM VARKİ ANLATAMAMMMM;(((((( 5: evet çok ağlıyorum ama şuan duygularımı anlatamam size;((((( içim öle dolmuşkiiii
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mufimmm, berayyyyyy, cadıkediiiiiii, ecrinxxx, althea, hopefor, zfyrnkpppp ve adını şimdi unuttuğum tüm bana emek veren, destek olan, motive eden; aileme, dostlarıma, yakınlarıma anlatamadığımı anlatabildiğim yüzlerini bile görmeden duygusal bağ kurduğum sevgili vajidaşlarım oldu olduuuuuu... İnanamıyorum ağlayorum, gülüyorum, yüzümde şapşal bir ifade, ayaklarım yere basmıyor, ne yapacağımı bilmiyorum :))) üstümde kocaman tonlarca bir yük varmış ve kalkmış gibi. özgüvenim yerine geldi, artık ben de bir kadınım, gelinim :)) hepinize yüzlerce binlerce kere sonsuz teşekkürler sağolun varolun tüm dilekleriniz gerçekleşsin. sizleri seviyoruminanın bu topik olmasaydı ben sizleri bulmasaydım sizler olmasaydınız ben yıllarca böyle yaşar giderdim zira doktora bile gitmiştim ve yine de olmamıştı. şimdi halay zamanı kızlar ben önden başlıyorum hepinizi davet ediyorum kalbim yerinden çıkacak şimdi hadiiiiiiiiii
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mufimmm, berayyyyyy, cadıkediiiiiii, ecrinxxx, althea, hopefor, zfyrnkpppp ve adını şimdi unuttuğum tüm bana emek veren, destek olan, motive eden; aileme, dostlarıma, yakınlarıma anlatamadığımı anlatabildiğim yüzlerini bile görmeden duygusal bağ kurduğum sevgili vajidaşlarım oldu olduuuuuu... İnanamıyorum ağlayorum, gülüyorum, yüzümde şapşal bir ifade, ayaklarım yere basmıyor, ne yapacağımı bilmiyorum :))) üstümde kocaman tonlarca bir yük varmış ve kalkmış gibi. özgüvenim yerine geldi, artık ben de bir kadınım, gelinim :)) hepinize yüzlerce binlerce kere sonsuz teşekkürler sağolun varolun tüm dilekleriniz gerçekleşsin. sizleri seviyoruminanın bu topik olmasaydı ben sizleri bulmasaydım sizler olmasaydınız ben yıllarca böyle yaşar giderdim zira doktora bile gitmiştim ve yine de olmamıştı. şimdi halay zamanı kızlar ben önden başlıyorum hepinizi davet ediyorum kalbim yerinden çıkacak şimdi hadiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?