- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.301
heeeyyyyy neler olmuş yahu 2 dk ayrıldımmm katarsizz kıyameti kopartmış 21 aralığa damgayı vurmuşşş......helal sana!!!!!çooooooooooooooooooooookkk sevindim canımmmm ....ohhh kiii bir kişi daha kurtulduu
Ayyy nerden başlasam halaaayaaaaaaRabbim başka dert vermesinnnn....''.İnanamıyorum ağlayorum, gülüyorum, yüzümde şapşal bir ifade, ayaklarım yere basmıyor, ne yapacağımı bilmiyorum :))) üstümde kocaman tonlarca bir yük varmış ve kalkmış gibi'' ben bu idfadeyi okuyunca dayanamıyorummm ağlamak gelio içimden kendim geliyorum aklıma heraldee :)))))
sıra geldiiiiiii halayaaaaa kızlarrrrr halaya geç kalmışım zaten ucundan bende tutayımmm açılınnnnn:64
canım çok güzel şeyler yazmışsın.vajili biri için atomu parçalamak bile daha kolaydır emin ol.zor olanı başardın tekrar tebrikler
Allahım başka dert vermesin canım çok şükür sende kurtuldun hadi halaylar sanaaa64 64 64 64 64 64 64 64 64 64 64 64
[ı]canım hani parmağını yerleştirdin? (listeye adını eklemek için soruyorum)[/ı]
ecrinxxx tutamıyorum kendimi mutluluktan ağlamak nedir bu hastalık öğretti bana şuan klavye başında sizlere yazarken ellerim titriyor gözlerimden yaşlar süzülüyor çok komik yüzüm gözüm şişti yahu bu nasıl bir iştir Allahım herkese nasip etsin mayalar meğerse bugünü vaji yenme günü mü yaptı da insanlar yanlış yorumladı nedir
teşekkür ederim canımmmm düğünümden güzel halay çektiniz valla
şaret parmağımı sonuna kadar sokabılıyorum hemde bikaç kez söküp çıkardımmmmm yaaaa mutluluktan ölücemmmm buradainanamıyorum ya gerçekten oluyomu rüyadamıyım yaaaa şimdi ne yapmalıyımmm durmayı istemiyorummmmm şimdi ne yapimmm orası çok darrrr işaret parmağımı sonuna kadar soktum şimdi ne yapıcammm
şaret parmağımı sonuna kadar sokabılıyorum hemde bikaç kez söküp çıkardımmmmm yaaaa mutluluktan ölücemmmm buradainanamıyorum ya gerçekten oluyomu rüyadamıyım yaaaa şimdi ne yapmalıyımmm durmayı istemiyorummmmm şimdi ne yapimmm orası çok darrrr işaret parmağımı sonuna kadar soktum şimdi ne yapıcammm
Altheaaaa bizleri bırakmadığınız için asıl sizler tebriği hakediyorsunuz sabırla eğittiğiniz öğrencileriniz mezun olmuş gibidir diye tahmin ediyorum
kkızlarrr egzersızz yaptımm tekrarrr çok ıyı gidiyorumm kasmıyorumm kendmıı hiççç hemennn giriyoo cupp dyee çekıyoo
cadıkediiiii işaret parmağımı sonuna kadar sokabılıyorum hemde bikaç kez söküp çıkardımmmmm yaaaa mutluluktan ölücemmmm buradainanamıyorum ya gerçekten oluyomu rüyadamıyım yaaaa şimdi ne yapmalıyımmm durmayı istemiyorummmmm şimdi ne yapimmm orası çok darrrr işaret parmağımı sonuna kadar soktum şimdi ne yapıcammm
kkızlarrr egzersızz yaptımm tekrarrr çok ıyı gidiyorumm kasmıyorumm kendmıı hiççç hemennn giriyoo cupp dyee çekıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?