Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

eldiven kullandığınız zaman yapışmıyomu yani ben denedim çabuk kuruyup yapışıyodun ve acımaya başlıyodu.şimdi çıplak elle yapıyorum ama arasıra tırnaklar acıtıyo

duydun zilin sesini bu kediciği üzme artık kuzum.bak mazeretini de paylamış.hopefor duy sesimizi

eldiven kullandığınız zaman yapışmıyomu yani ben denedim çabuk kuruyup yapışıyodun ve acımaya başlıyodu.şimdi çıplak elle yapıyorum ama arasıra tırnaklar acıtıyo

Tatlım neden parmakla yapmak için inat ediyorsun:26:

Hazırla bir aparat kendine Ben de parmaktan aparata geçemem sanıyordum çok zor geliyordu ama aparat daha kolay

Benim doğumgünümde bitiyor senin regli Bana doğum günü hediyesi ver "yendim" diyerek

:122:Hadi bakalım kolay gelsin bir acaip zor yarış

Doğum günün demek hadi bakalım inşallah o zaman yenerim cadikedi sanada güzel hediye veririm inşşşşşşallahhhhhhh maşallahhhh
Artık senin doğum gününde olmazsa benimki yakın ona yenerim artık

Tatlım neden parmakla yapmak için inat ediyorsun:26:

Hazırla bir aparat kendine Ben de parmaktan aparata geçemem sanıyordum çok zor geliyordu ama aparat daha kolay

ya hazırladım iki tane ama olmadı.bak şimdi ben önce kulak çubuğu ile yaptım daha sonra o.b. tamponları var 3 boy ince orta kalın onlarla yaptım oldu.serçe orta ve iki parmak yaptım sonra apart hazırladım muma peçete sarıp streç film geçirdim ama birgün boyunca uğraştım olmadı sonraki günlerde iki parmaktan sonra 3 parmak yapayım dedim biraz zor oldu ama yaptım işte şimdide apart denemek istiyorum ama olmuyo ve daha çok karamsarlığa düşüyorum...

Canım, bir de benim aparatı dene istersen. Onla yapanlar da var yapamayanlar da var ama bir bak bakalım, denemekten zarar gelmez.

Bir tane kulak çubuğuna birkaç kat peçete sar, bir iki tane de kağıt havlu. Sonra streç filmle sabitle. Doktor eldivenine geçir. Eldiveni önce yıka çünkü pudralı kısımları kayganlaşmayı önleyebilir, sonra da bolca jel sür. Sırtını bir yere daya. Bacaklarını iki yana aç ve o şekilde dene bir de. Belki yardımcı olur Mum ya da rimel geçirilen aparatlar daha sert oluyor. Bu daha yumuşak bir aparat

tamam inş bugünde onu deneyeyim ya birşey daha sorcam bende ok jeli var ama vazelin daha rahat oluyo zararı yoktur değilmi

hopefoooooorrrrrrr kızzz barış da gönlü ferahlasınnn hadiiii öyle küslük olmazzkardeş kardeş geçiniyoruzz haydi sarılın bakalımmmm

Hopefor sende üzme şu cadikediyi cevap ver ona bak, camına taş atar kaçarız bak yoksa

Hopeforrr bak sen gelirsin belki diye kahvaltı bile yapmadım Ama gelmosun kahvaltı yapim bari ben

gelmedi kuzum yaa ama bu ay gecikti biraz 2 3 gün hasta oldum olcam diye diye egzersizde yapamadım karnım ağrıyo ama kan yok

O zaman egzersize devam et kuzum... Olana kadar yap egzersizBenim de doğum kontrol hapım bitmedi ama o akıntılar geliyor, karnım çok ağrıyor, vücudum regl olmak istiyor da sanki hap engelliyor gibi yani... Geçen ayda böyle olmuştu... Doktora gitmem gerek mi sizce? Ara kanama oldu 2 ay? 2 aydır kullanom zaten Göğsümde de kitle farkettim, çok ağrıyor yüzüstü yatamıyorum hapa bağlıyorum gitmiyorum doktora ama bu ara gitmem gerek gibi hissettim sanki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…