- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.441
canım 26 sı gibi biter sanırım
Ya şimcik şöle oluyor; biz hopeforla msn den de yazışıyorduk. Ben oradan destek vermeye çalışıyordum. Son birkaç gündür msn e giremedim , yazdıklarına cevap veremedim, hatta bana özellikle "sana bir şeyler yazdım bak" dediği halde "tamam müsait olduğum ilk an bakacağım" dediğim halde bakamadım, yanımda hep birileri vardı.
Yani ilgilenemedim bu ara onla ve ne yazdıysam bana cevap vermoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Söyleyin barışsın benleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eldiven kullandığınız zaman yapışmıyomu yani ben denedim çabuk kuruyup yapışıyodun ve acımaya başlıyodu.şimdi çıplak elle yapıyorum ama arasıra tırnaklar acıtıyo
duydun zilin sesini bu kediciği üzme artık kuzum.bak mazeretini de paylamış.hopefor duy sesimizi
Hopefor'u küstürmemin dışında iyiyim
Hopeforummmm barış benle nolarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Benim doğumgünümde bitiyor senin regliBana doğum günü hediyesi ver "yendim" diyerek
:122:Hadi bakalım kolay gelsin bir acaip zor yarış
Doğum günün demek hadi bakalım inşallah o zaman yenerim cadikedi sanada güzel hediye veririm inşşşşşşallahhhhhhh maşallahhhh
Artık senin doğum gününde olmazsa benimki yakın ona yenerim artık
Yok yok sen benim doğum günüme yenersino kadar uzamaz
Tatlım neden parmakla yapmak için inat ediyorsun:26:
Hazırla bir aparat kendineBen de parmaktan aparata geçemem sanıyordum çok zor geliyordu ama aparat daha kolay
ya hazırladım iki tane ama olmadı.bak şimdi ben önce kulak çubuğu ile yaptım daha sonra o.b. tamponları var 3 boy ince orta kalın onlarla yaptım oldu.serçe orta ve iki parmak yaptım sonra apart hazırladım muma peçete sarıp streç film geçirdim ama birgün boyunca uğraştım olmadı sonraki günlerde iki parmaktan sonra 3 parmak yapayım dedim biraz zor oldu ama yaptım işte şimdide apart denemek istiyorum ama olmuyo ve daha çok karamsarlığa düşüyorum...
bu arada kızlar ben adette olamıyorum egzersizde yapamıyorum hasta olucam diye :44::44::44::44:kaldım bööööylee
Canım, bir de benim aparatı dene istersen. Onla yapanlar da var yapamayanlar da var ama bir bak bakalım, denemekten zarar gelmez.
Bir tane kulak çubuğuna birkaç kat peçete sar, bir iki tane de kağıt havlu. Sonra streç filmle sabitle. Doktor eldivenine geçir. Eldiveni önce yıka çünkü pudralı kısımları kayganlaşmayı önleyebilir, sonra da bolca jel sür. Sırtını bir yere daya. Bacaklarını iki yana aç ve o şekilde dene bir de. Belki yardımcı olurMum ya da rimel geçirilen aparatlar daha sert oluyor. Bu daha yumuşak bir aparat
hopefoooooorrrrrrr kızzz barış da gönlü ferahlasınnn hadiiii öyle küslük olmazzkardeş kardeş geçiniyoruzz haydi sarılın bakalımmmm
Hopefor sende üzme şu cadikediyi cevap ver ona bak, camına taş atar kaçarız bak yoksa
Töbe töbeeee
Yahu regl akıntıların gelene kadar yapsanaKahverengi akıntılar geldi mi?
tamam inş bugünde onu deneyeyim ya birşey daha sorcam bende ok jeli var ama vazelin daha rahat oluyo zararı yoktur değilmi
Tatlım vazelinle ilgili bir bilgim yok , yanlış yönlendirmek istemem.
Ama bu zamana kadar negatif bir şey duymadım bu yönde.
gelmedi kuzum yaa ama bu ay gecikti biraz 2 3 günhasta oldum olcam diye diye egzersizde yapamadım karnım ağrıyo ama kan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?