Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

git tabi sağ göğsümde benimde var fındık kadar bi kitle ama korkudan gdemiyorum doktora arada iniyo ,arada farkediliyo

canım alakası var mıdır bilmiyorum ama ben de doğum kontrol hapına başladıktan sonra koltuk altımda 2 tane beze çıktı ağrısından kolumu kaldıramıyordum.8-9 aydır kullanıyorum daha yeni yeni gitti bezelerim.kullandığın hap senin için uygun olmayabilir.doktora danış istersen.

geçmiş zamanlar vazelin evlerden eksik olmazdı.kadınlar kayganlaştırıcı amacıyla da kullanıyormuş.ne kadar doğrudur bilmiyorum ama geçenlerde okuduğum bir yazıda vazelin kullanmayın yazıyordu.sanırım o da bebeyağı gibi mantara neden olabilir.zaten en güzeli su bazlı jeller kullanmak,kayganlaştırıcı amaçlı kullanacağımız diğer kremler vajinanın florasını bozabilir.

Son düzenleme:
git tabi sağ göğsümde benimde var fındık kadar bi kitle ama korkudan gdemiyorum doktora arada iniyo ,arada farkediliyo

Araştırdığım kadarıyla reglden önce farkedilen kitleler zararsız. Dönem dönem olabilecek kitleler. Benim hep regl öncesi olurdu umursamazdım o yüzden. Ama son iki aydır regl öncesi olmuyor reglden 10 gün sonra falan ortaya çıkmaya başladı. Bende acillik olmadan doktora giden bir tip değilimdir

arkadaşkar merhaba aanıza yeni katıldım evleneli 2.5 ay oldu ama ilişki olmadı canım cok yanıo değşik bir ağrı gerisi yok gibi . ama korku yok bacakalrımı acıoyorum girmesine müsede ediyorum ama çok az giio ve acı başlıo ne olabilir:(((

benimde hep reglden önce oluyo hatta göğüslerim şiştiği için batma falan yapıyo zaten arada çıkıyo elleyince kendini belli ediyo o kadar. bende doktora gtmeyi hiç sevmem bu arada ama sağlığımıza önem vermeliyizde illa bişey olcak öyle gtcez doktora

merhaba:)bence vajinismus değilsin.sadece kendini çok fazla sıktığın için ve belki yönde sorun olduğu için canın acıyor.bu gayet normal,ılık duş alıp gevşemeyi dene bir de kayganlaştırıcı jel kullanırsan işin kolaylaşabilir

Canım jinekolojik muayene oldun mu? Belki bir problemin vardır? Bacaklarını rahat açıyorsan ve sadece ilişkide ağrı hissediyorsan jinekolojik bir problemin olabilir.

Eğer bir problemin yoksa vajinismussundur. Onu da egzersizlerle beraber yenebiliriz

Jinekolojik bir problemin yoksa acı hissetmenin neden yanlış yönde ilerlemenizden kaynaklıyor. Yönü aşağı olacak bu fotoğraftaki gibi

eşini itme falan yoksa bence hafif türden bi vajinismussun o da kendini kasmaya bağlı bişey çok az griyosa belki yön yanlıştır tecrübeli arkadaşlarımız yardımcı olur sana canım üzülme

yönünü nasıl yapcaz hiç bilmiyorum bacaklarımı rahat aacailiyorum ama girince cok acıor ve hiç kan gelmedi bu güne kadar napcam ben bilmiyorum dr gitim sorun yok dedi alltan baktı ama elle hala bakire olduğum için fazla bakmadı ... cok acıyor yanlış bişi mi yapıyoruzz acaba(

bak cadıkedi paylaştı yukarda o resme iyi bak popoya doğru itmen gerek seenin sorunun kesinlikle kendini kasman ve yön canım.. yakın zamanda atlatrsın inşallah

Canım dediğim gibi. Yönde yanlış ilerliyorsunuz. Bunu da ancak egzersiz yapıp yönü kendin öğrenince yapabilirsiniz.

O yüzden parmak egzersizlerine başlaman gerekiyor. Aynanın karşısına geç, bacaklarını iki yana aç, serçe parmağını (tırnakların kısa olsun), yıka jelle ve vajinana yerleştirmeye çalış. Serçeden sonra işaret, işaretten sonra da orta parmak. Bunları rahatça yapabildikten sonra 2 parmağa geçmen lazım. Az önce paylaştığım fotoğrafı incele.

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...neyimlerimizle-vajinismusu-yenelim-13350.html
bu linkte cadıkedi arkadaşımızın paylaştığı resimler var onları incelersen daha açıklayıcı olur. p..sin başı girdikten sonra popoya doğru biraz eğim vererek yönlendirirsen o yolunu bulur.ayrıca eşini sen yönlendirirsen canın yandığı zaman biraz bekleyip(birkaç saniye içinde yanma hissi geçiyor)sonra yavaş yavaş ilerlersen canın acımaz.bu esnada ıkınıp nefes verirken p..si itersen daha kolay yol alır.umarım anlatabilmişimdir.

ben mesela ilk başladığımda egzersizlere delik neresiydi hiç bi fikrim yoktu sonra deliği buldum dedim , bu sefer yolu bulamadım aynen senin gbi yön yanlıştı şimdi mumla o kadar rahat buluyorumkii.. herşey öğrenmeye bağlıı bikaç egzersizle hallader arkadaşımız inşallah

peki parmakla yaparsam kan gelirse paniklerim cok ben((

Canım genellikle kimseden kan gelmiyor. Hatta egzersizle orayı esnettiğimiz için ilişkide bile kan gelmeyebilir. Bunu da eşinle konuş istersen

Bu illetten kurtulmak istiyorsan cesaret etmen, azmetmen ve egzersiz yapman şart

Ben 1 yıl ilişkiye giremedim. Sonra bu siteye girdim 4 günde yendim vajinismusu

sizde benim gibimiydi hiç girmiyomuydu bende biraz girio korku yok ama cok acıo aşırı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…