- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.461
O zaman egzersize devam et kuzum... Olana kadar yap egzersizBenim de doğum kontrol hapım bitmedi ama o akıntılar geliyor, karnım çok ağrıyor, vücudum regl olmak istiyor da sanki hap engelliyor gibi yani... Geçen ayda böyle olmuştu... Doktora gitmem gerek mi sizce? Ara kanama oldu 2 ay? 2 aydır kullanom zaten Göğsümde de kitle farkettim, çok ağrıyor yüzüstü yatamıyorum hapa bağlıyorum gitmiyorum doktora ama bu ara gitmem gerek gibi hissettim sanki :26:
O zaman egzersize devam et kuzum... Olana kadar yap egzersizBenim de doğum kontrol hapım bitmedi ama o akıntılar geliyor, karnım çok ağrıyor, vücudum regl olmak istiyor da sanki hap engelliyor gibi yani... Geçen ayda böyle olmuştu... Doktora gitmem gerek mi sizce? Ara kanama oldu 2 ay? 2 aydır kullanom zaten Göğsümde de kitle farkettim, çok ağrıyor yüzüstü yatamıyorum hapa bağlıyorum gitmiyorum doktora ama bu ara gitmem gerek gibi hissettim sanki :26:
git tabisağ göğsümde benimde var fındık kadar bi kitle ama korkudan gdemiyorum doktora arada iniyo ,arada farkediliyo
Araştırdığım kadarıyla reglden önce farkedilen kitleler zararsız. Dönem dönem olabilecek kitleler. Benim hep regl öncesi olurdu umursamazdım o yüzden. Ama son iki aydır regl öncesi olmuyor reglden 10 gün sonra falan ortaya çıkmaya başladı. Bende acillik olmadan doktora giden bir tip değilimdir
arkadaşkar merhaba aanıza yeni katıldım evleneli 2.5 ay oldu ama ilişki olmadı canım cok yanıo değşik bir ağrı gerisi yok gibi . ama korku yok bacakalrımı acıoyorum girmesine müsede ediyorum ama çok az giio ve acı başlıo ne olabilir:(((
arkadaşkar merhaba aanıza yeni katıldım evleneli 2.5 ay oldu ama ilişki olmadı canım cok yanıo değşik bir ağrı gerisi yok gibi . ama korku yok bacakalrımı acıoyorum girmesine müsede ediyorum ama çok az giio ve acı başlıo ne olabilir:(((
eşini itme falan yoksa bence hafif türden bi vajinismussun o da kendini kasmaya bağlı bişeyçok az griyosa belki yön yanlıştır tecrübeli arkadaşlarımız yardımcı olur sana canım üzülme
yönünü nasıl yapcaz hiç bilmiyorum bacaklarımı rahat aacailiyorum ama girince cok acıor ve hiç kan gelmedi bu güne kadar napcam ben bilmiyorum dr gitim sorun yok dedi alltan baktı ama elle hala bakire olduğum için fazla bakmadı ... cok acıyor yanlış bişi mi yapıyoruzz acaba(
yönünü nasıl yapcaz hiç bilmiyorum bacaklarımı rahat aacailiyorum ama girince cok acıor ve hiç kan gelmedi bu güne kadar napcam ben bilmiyorum dr gitim sorun yok dedi alltan baktı ama elle hala bakire olduğum için fazla bakmadı ... cok acıyor yanlış bişi mi yapıyoruzz acaba(
Canım dediğim gibi. Yönde yanlış ilerliyorsunuz. Bunu da ancak egzersiz yapıp yönü kendin öğrenince yapabilirsiniz.
O yüzden parmak egzersizlerine başlaman gerekiyor. Aynanın karşısına geç, bacaklarını iki yana aç, serçe parmağını (tırnakların kısa olsun), yıka jelle ve vajinana yerleştirmeye çalış. Serçeden sonra işaret, işaretten sonra da orta parmak. Bunları rahatça yapabildikten sonra 2 parmağa geçmen lazım. Az önce paylaştığım fotoğrafı incele.
peki parmakla yaparsam kan gelirse paniklerim cok ben((
peki parmakla yaparsam kan gelirse paniklerim cok ben((
bak cadıkedi paylaştı yukarda o resme iyi bak popoya doğru itmen gerekseenin sorunun kesinlikle kendini kasman ve yön canım.. yakın zamanda atlatrsın inşallah
Canım genellikle kimseden kan gelmiyor. Hatta egzersizle orayı esnettiğimiz için ilişkide bile kan gelmeyebilir. Bunu da eşinle konuş istersen
Bu illetten kurtulmak istiyorsan cesaret etmen, azmetmen ve egzersiz yapman şart
Ben 1 yıl ilişkiye giremedim. Sonra bu siteye girdim 4 günde yendim vajinismusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?