Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

peki parmakla yaparsam kan gelirse paniklerim cok ben((

kan olayına takılma.ben ilk egzersizimi parmaktan biraz daha kalın bir aparatla yapmıştım ve sonrasında aparatı büyüterek devam ettim.sanırım orası esnediği için hiç kanamam olmadı.ama bu herkeste aynı olacak değil.kanaman olsa bile nazik hareket edersen bir iki damlacık bişey olur.o duyduğum çarşafları boyayan kan muhabbetine inanma sakın yok öyle bişey.kalın zarın olduğu zaman zorlamadan dolayı kanama 1-2 damladan fazla olabilir,gerisi hikaye...

kasmayı nasıl bırakabilirim acaba acıdığı an kasıorum normalde bişi yok çok mutsuz ediyo bu beni

ben şu an egzersiz aşamasındayım canım.. egzersiz yaparken bazen parmaklarımı çıkarırken çok zorlanıyodum sonra alışmaya başladım kendimi kasmamaya .. kendini kasmaman için bi kaç öneri verebilirim sana.. bolca ıkın ,, düzenli nefes al ver ve müzik dinle acayip rahatlıyosun

evet anladım sorunum tam olarak bu yolu bulamıoruz galiba ondan mı bukdar ecı çekiyorum kolay atlatabilirm dimi

kasmayı nasıl bırakabilirim acaba acıdığı an kasıorum normalde bişi yok çok mutsuz ediyo bu beni

kafanda hazır olmadan ilişki deneme.hazır olduğundaysa gevşemek için ılık bir duş al canım.kendini sıkmazsan canın acımaz.ve dediğim gibi nefes verirken ıkın ve o esnada p..si içeri gönder.canın acırsa biraz bekle yine davam et.popoya doğru gidecek eğer baskı hissdersen ve acırsa yanlış yöndesin demektir.

Ajuu'da öyle diyordu, çok acıyor diyordu, sonra o hissettiği şeyin yanma olduğunu söylediğimde beni onaylamıştı Bizlerin canı tatlı da ondan çok acıyor sanıyoruz

hehe aynen ne tatlı canımız var kesinlikle yanma ve hemende geçiyo o hiss.. hatta ben mumu kalınlaştrdığımda tahriş olmuştu o tahriş hissi bile geçti hemen çok şaşırmıştım günlerce ağrıcak diye beklerken...

acı şöle bi acı.. yani değişikk bişey yanma gibi oluyo ağrı gibi değil ama aşırı yani nefesim kesilio nerdeyse yanmayla ağrıarası gibi bişey biyer var oraya değince oluyo(

evet anladım sorunum tam olarak bu yolu bulamıoruz galiba ondan mı bukdar ecı çekiyorum kolay atlatabilirm dimi

ben hala vajinismus olduğunu düşünmüyorum.sadece kendini çok sıkıyorsun ve yönle ilgili sorunun olduğunu düşünüyorum.diğer söylediklerimizi(nefes,ıkınma,jel vs...) değerlendirip pozisyon değiştirsen olur gider.

acı şöle bi acı.. yani değişikk bişey yanma gibi oluyo ağrı gibi değil ama aşırı yani nefesim kesilio nerdeyse yanmayla ağrıarası gibi bişey biyer var oraya değince oluyo(

arkadaşlarımın da dediği gibi o yanma hissi ve gayet normal.bak yanma hissettiğinde 3e kadar say ama p..si çıkartma sakın,geçiyor.ve kendini sıkmaman çok önemli sıkarsan p..s zorlayacağı için canın acır.yanmalar ilk olduğu için çok normal birazcık sıkcaksın dişini artık.

kendimi ilişkiye başlarken hiç sıkıom cok güzel gidio ama bi nokta var oaraya değince öle bi yanıo ki anlatamam ondan ilerlemise müsade edemiyorum ama cok istiyorum kendimi hazırlıoyrum ama cok yanıor

kendimi ilişkiye başlarken hiç sıkıom cok güzel gidio ama bi nokta var oaraya değince öle bi yanıo ki anlatamam ondan ilerlemise müsade edemiyorum ama cok istiyorum kendimi hazırlıoyrum ama cok yanıor

işte o noktada biraz bekle derin nefes al ver,kendini gevşet....biraz bekledikten sonra yanma falan kalmıyor.o dediğin yeri geçtin mi gerisi boşluk acı falan yok

o yolu önce sen keşfet bence sonra kendi kontrolünde eşinide yöneterek penisi rahatça alabilirsin .. üst pozisyonda dene istersen bi de.. ya da hemen bugün parmak egzersizlerine başla

Tatlım kendini çok kastığın için canın yanıyor. O acı değil aslında. Onu hepimiz yaşadık, o katlanılamayacak bir şey değil

Doğru yöne ittiremediğiniz için baskı uygulanıyor sadece... Paylaştığım fotoğrafları incelediysen o çok açık anlatıyor aslında her şeyi

Derin nefes alıp vereceksin, o acıyı hissettiğin zaman penisi içerden çıkarma derin nefes alıp bekle, penisi sen tut, elinle yönlendir, düz ya da yukarı gitmeyecek , aşağı gidecek, penis biraz ilerledikten sonra o yanma da geçiyor çok şaşırıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…