- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.481
peki parmakla yaparsam kan gelirse paniklerim cok ben((
kasmayı nasıl bırakabilirim acaba acıdığı an kasıorum normalde bişi yok çok mutsuz ediyo bu beni
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...neyimlerimizle-vajinismusu-yenelim-13350.html
bu linkte cadıkedi arkadaşımızın paylaştığı resimler var onları incelersen daha açıklayıcı olur. p..sin başı girdikten sonra popoya doğru biraz eğim vererek yönlendirirsen o yolunu bulur.ayrıca eşini sen yönlendirirsen canın yandığı zaman biraz bekleyip(birkaç saniye içinde yanma hissi geçiyor)sonra yavaş yavaş ilerlersen canın acımaz.bu esnada ıkınıp nefes verirken p..si itersen daha kolay yol alır.umarım anlatabilmişimdir.
sizde benim gibimiydi hiç girmiyomuydu bende biraz girio korku yok ama cok acıo aşırı
sizde benim gibimiydi hiç girmiyomuydu bende biraz girio korku yok ama cok acıo aşırı
evet anladım sorunum tam olarak bu yolu bulamıoruz galiba ondan mı bukdar ecı çekiyorum kolay atlatabilirm dimi
aşırı acıması normal gelmedi bana ya acımaması lazım o kadar
kasmayı nasıl bırakabilirim acaba acıdığı an kasıorum normalde bişi yok çok mutsuz ediyo bu beni
Ajuu'da öyle diyordu, çok acıyor diyordu, sonra o hissettiği şeyin yanma olduğunu söylediğimde beni onaylamıştıBizlerin canı tatlı da ondan çok acıyor sanıyoruz
evet anladım sorunum tam olarak bu yolu bulamıoruz galiba ondan mı bukdar ecı çekiyorum kolay atlatabilirm dimi
acı şöle bi acı.. yani değişikk bişey yanma gibi oluyo ağrı gibi değil ama aşırı yani nefesim kesilio nerdeyse yanmayla ağrıarası gibi bişey biyer var oraya değince oluyo(
ben hala vajinismus olduğunu düşünmüyorum.sadece kendini çok sıkıyorsun ve yönle ilgili sorunun olduğunu düşünüyorum.diğer söylediklerimizi(nefes,ıkınma,jel vs...) değerlendirip pozisyon değiştirsen olur gider.
kendimi ilişkiye başlarken hiç sıkıom cok güzel gidio ama bi nokta var oaraya değince öle bi yanıo ki anlatamam ondan ilerlemise müsade edemiyorum ama cok istiyorum kendimi hazırlıoyrum ama cok yanıor
kendimi ilişkiye başlarken hiç sıkıom cok güzel gidio ama bi nokta var oaraya değince öle bi yanıo ki anlatamam ondan ilerlemise müsade edemiyorum ama cok istiyorum kendimi hazırlıoyrum ama cok yanıor
acı şöle bi acı.. yani değişikk bişey yanma gibi oluyo ağrı gibi değil ama aşırı yani nefesim kesilio nerdeyse yanmayla ağrıarası gibi bişey biyer var oraya değince oluyo(
cok üzülüyorummkocam çok anlaşışlı ama bu deiklerinizi yapcam bu akşam işallah başarırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?