Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar geçmiş sayfaları okuyun fırsat buldukça,,herkesin hikayesi birbirine benziyor zaten...şimdilik ben çıkıyorum umarım geldiiğimde güzel haberler alırım...

Öncelikle başarmam da katkısı olan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Kızlar yenemeyen arkadaşlar ben öyle çok egzersiz yaparak yenmedim bu işi yapamadım hep erteledim egzersizi sadece bir gün oda aynı gün arka arkaya serçe işaret ve orta parmağı tek tek almıştım penis başı almıştım ondan sonra hiç yapmadım yapamadım zamanım oladığı içindi.Sizin zamanınız varsa egzersizi aksatmayın yapın.
Gel gelelim dün geceye geçen hafta regliydim ve regliden sonra yeneceğim diye kendime ve buradaki arkadaşlarıma söz verdim ve dün gece yendim çok şükür öncelikle elektrikli sobayı açtım bacaklarımı ayırdım önünde oturdum kaslarım gevşesin diye sonra emla kremden sürdüm biraz eşim geldi orta parmağına prez geçirip jelledik önce onu aldım sonra işaret ve ortayı küs yaptı onu aldım tabi kastığım için biraz zorlanıyodum ama kasmayınca hiçbişey hissetmiyodum sonra 3 parmak yapmadan deneyecem dedim önce sırtım eşime dönük yaptım olmadı sonra yüzümü döndüm olmadı vazgeçmedim biraz dinlendim ve yüzüm dönük şekilde bir baktım almışım eşime diyorum aldım mı evet diyor ben hüngür hüngür hıçkıra hıçkıra ağlıyorum yalan söyleme diyorum valla aldın bak diyo halen inanamıyom ne salakmışım ben diyom nasıl bekledim bu zamana kadar bu muydu yani deyip ağlayıp duruyorum eşim canım ne yapacağını şaşırdı sarıldı bana alnımdan öptü çok şükür senin kadınım oldum dedim sen zaten hep kadınımdın dedi.Sonra ben çıkardım tekrar alcam dedim emin olmak için o kadar saatlerce uğraşmıştım almak için ikinciyi 5 dk bile sürmeden aldım hem ağlıyom hem üstte almaya çalışıyom tekrar aldım hepsini sonra hadi birde altta deneyeyim dedim ve alta geçtim popomun altına yastık koydum bacaklarımı açtım kasmadım bir baktım eşim tamam dedi içimde git gel yaptı ben halen ağlıyom ama mutluluktan sonra eşim bş...ı ve mutlu son sarılıp uyuduk ama kızlar herşey psikolojik gerçekten beyine yapabilirm demeliyiz herşey bittikten sonra eşim bana dedi ki ilk aldığında aslında tam almamıştın ama o bana aldın evet bitti dedi ve bende tamamını aldım diyerek ikincisini hemen aldım o orda şunu yaptı psikololojikmen beni etkiledi yani aldığımı sandım ve ikincisinde hemen aldım demem o ki beyne yapabilirim diye gönderin ve yapılamayacak bişey değil inşallah en kısa zamanda herkes yener.Bu mutlu sonda katkısı olan arkadaşlarıma teşekkür ederim onlar kendilerini biliyor.
ELAB GURURLA SUNDU

ARALIK AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

YENİ GELİNLERİMİZ :119::119::119:

pelinata
deryauner
mufim
hopefor
gurbetnazli26
elab

Maşallah 23 Aralık 2012 günü bu site 6 gelin çıkardı

Görmeyenler için dün bu liste vardı, elab'ın da dün yendiğini öğrenince onu da ekleyerek tekrar yazıyorum

Aralık ayı gelinleri Kasım ayı gelinlerini geçti şimdiden

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]YENİ GELİNLERİMİZ[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]1.sonoz[/td]
[td]5 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.guliran[/td]
[td]9 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.nerminkara[/td]
[td]9 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.seker86 [/td]
[td]11 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5.mevlana [/td]
[td]14 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.ayberk_ece [/td]
[td]16 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.kumtanesi09 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.sidal20 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.zfyrnkp[/td]
[td]18 Aralık 2012 :)[/td]

[/tr]
[tr]
[td]10.katarsis_[/td]
[td]21 Aralık 2012 :)[/td]

[/tr]
[tr]
[td]11.pelinata_[/td]
[td]23 Aralık 2012 :)[/td]

[/tr]
[tr]
[td]12.deryauner[/td]

[/tr]
[tr]
[td]13.mufim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]14.hopefor[/td]

[/tr]
[tr]
[td]15.gurbetnazli26[/td]

[/tr]
[tr]
[td]16.elab[/td]

[/tr]
[tr]
[td]EGZERSİZ YAPANLAR[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]3.best_[/td]
[td]11 cm aparat[/td]

[/tr]

[tr]
[td]4.senem8183[/td]
[td]8 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]5.azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]

[/tr]

[tr]
[td]6.karamsarrr[/td]
[td]3 parmak[/td]

[/tr]
[tr]
[td]7.seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]8.oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]9.yaseminA[/td]
[td]Eş 2 parmak [/td]

[/tr]
[tr]
[td]10.YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]

[/tr]
[tr]

[td]11.care1[/td]
[td]2 parmak tam[/td]

[/tr]
[tr]

[td]12.cecemm[/td]
[td]2 parmak tam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]13.diyar6635 [/td]
[td]iki parmak ilk boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]14.tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]

[/tr]
[tr]
[td]15.petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]

[td]16.minel_[/td]
[td]Orta parmak[/td]

[/tr]
[tr]
[td]17.mermaidsmyrna[/td]
[td]Orta parmak [/td]
[/tr]
[tr]
[td]18.gncemr[/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]19.hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]20.seiss [/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]21.gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]22.dudubudu[/td]
[td]Kegel[/td]

[/tr]

[/table]

EYLÜL: 22 GELİN
EKİM: 16 GELİN
KASIM: 15 GELİN

oh be cadıkedi nerelerdeydin listede adımı görmeyince tam yendim moduna giremiyodum artık yendim tamamen ne demiştim sana haftasonu yencem dedim bak yendim yupppiii canım ya sende berayyda althea da ecrinx de çok destek oldunuz sağolun

Vallaha canım inan sizlerden çok biz seviniyoruz Yani diğer arkadaşlarım adına da konuşuyorum çünkü biliyorum ki ben ne hissediyorsam onlar da aynısını hissediyor

Çok mutluyum

Zaten önüne hedef koyduğun an yeniyorsun

Nasıl bir his gelinler listesinde görmek adını

yenen arkadaşlardan egzersiz yapamayan varmıydıı ???

Canım hemen hemen herkes egzersiz yaparak yendi burada.

parmak egzersizi veya aparatla..
sanırım sen egzersiz yapamıyorsun... ama bu iş egzersiz olmadan olmaaaaaaaaaaaaaaaazzzz
egzersiz şart
başta hepimi senin gibiydik egzersiz çok itici geliyordu aman inan oluyo denersen yaparsın ...azimli olman lazım

Canım Benim Biz burda Hepimiz Aile oldukk.. Ben Hepinizi Ayrı ayrı seviyorum inan.

Bizler sana ve vajinismus derdini çeken herkese seve seve yardım ediyoruz bu ben yada diğer arkadaşlarım olsunn

Yine bizler sadece destek oluyoruz. Başarı senin başarın.. Sen Başardınn

Seni ve Burdaki diğer Arkadaşlarımı Canı gönülden Kucaklıyorumm

sağol canım tahmin ediyorum mutluluğunuzu hepiniz çok içtensiniz. Valla anlatılmaz yaşanır bir his geceden sonra buda başka güzel bir his yani yaşayan bilir. Gerçekten de hedef koyunca insan yapıyo yaparken bile siz aklımdaydınız söz verdim bu haftasonu yapacam diye yapmalıyım dedim ve yaptım çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…