Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bence önemli olan senin durumun yani birleşme anında sen istekli ol diye yapılıyo bunlar ama eşinin öyle bi isteğe ihtiyacı yokki bence çok katı olmuş.sonuçta karşıdaki bi erkek hasta olduğumuz için yaptıramıyoruz bari kendince zevk alsın.kusura bakmayın biraz açık yazdım ama öyle yani

bencede cnm ama dr deyip sustum napatyım yeterki sorunum geçsin istiyorum neyse simdi cıkıyorum tekrar girerim cvplar için teşekkürler sonucu yazarım

Canım kegeli idrarda denediğinde hangi kası çalıştırdığını öğreniyorsun ve o kasla egzersiz yapıyorsun. makat kası ile vajina kası birbirine bağlı, sen doğru kası çalıştırdığına nasıl emin oldun? belki de makattaki kası çalıştırıyorsundur?

ahh dayacım ahh....bi güvensen siteye bi başlasan egzersizlere yeneceksin aslında kendini bırakmıyosunkii...onca parana yazıkk gider bi tatil yaparsın balayı yaparsın yenince kocanla...sen devamlı bu egzersizler dışında bi yöntemle çözmeyi istiyosun ama canım benim doktorlarda egzersiz veriyor....hatta doktorların bazıları kendisi ilk olarak yapıo...gel sen bu egzersizlere başlaa tatlımm....

kegel wc de yapılmaz zaten wc demelerinin sebebi tarif etmek ve öğrenmek amaçlı tek seferde yapılacak bişiy yoksa afedersiniz çişinizi yaparken devamlı yaparsanız bu çok zararlı onu orda test edin sonra oturunca kalkınca yatınca nerde olursan ol yapın deniliyor yani aman ha arkadaşlar wc dendiği için hep çişinizi yaparken yapmayın sakın bu çok zararlı ...

ilk dr söylemişti bu egzersizi ozamandan beri yapıyorum.apartla yaparken farkediyorum kaslaı zaten kegel yapmasam zor olurdu

Benim de anlatmak istediğim buydu ama eksik ifade ettiğim için yanlış anlaşıldı sanırım. Düzeltmekle iyi yaptın

kesinlikle katılıyorum canım çok saçma şeyler söylemiş zaten valla burası hem samimi hem hoş hem sıcak 1 hafta geç öğrenirim ama güzel öğrenirim bence doktora hiççç gerek yok heleki böyle şeyler yasaklayan doktora :)) hepimizi daya gibiydik oramıza bile bakamıyorduk ilk dokunduğumda baygınlık geçirecektim ama pes etmedim yani onca şey yazılıp çiziliyor ya yapmalısın dayaaaaaaaaaaaaaaaa bende daha yenmedim ama inançlıyım kafam bisürü bilgiyle dolu hepimiz aynıyız canım benimmmm karamsardan karamsar çıktın sen yahuuu

Allah iyiliğini versin cecemm güldürdün beni:))
ama üstüme tanımam karamsarlıkta:)))))))))))))))

Canım benim yaaa güldürdün beni

egzersize başladım yine...ya yapamazsam?!!.......................................şaka şaka inş olcak bakalım bi kaç günlüğüne karamsar olmamaya çalışayım:))sen ne alemdesin nasıl gidiyo

ben parmakla yapabiliyorum canım aparattan korktum yada alışık olmadığım için öyle geldi az önce denedim zorlandım parmağımla yaptım zorlanmadım ama onuda aşıcam az ara vereyim dedim 1 2 saat sonra tekrar denicem çamaşır falan yıkamıştım onlar serilcekti ya ondan uğraşmadım aparatla belkide olacak uzun süreli uğraşmam gerek onun için olmaması için bir neden yok

canim cok uzun surecek derken once kendini tani dedi nir hafta sonra esinle birbirinize dokunun dedi bir hafta sonra isaret parmagi tek bogum bir hafta sonra iki bogum bir hafta derken boyle yavas yavas gidecekti bir kac ay alacakti ama benim o kadar sabrim olmadigi icin ikinci seanstan sonra gitmedim yani esinle birbirinizi taniyin seansindan sonra gitmedim uzun suruyo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…