- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #134.241
Pardon. Nisanlimla yazicaktim Yanlis olmus.. İsyerinde kimse gormesin diye acele yazdim. Ben nisanlyim ve yaza Allah izin verirse dugunum var.. 1 ay once denemeye basladik nisanlimla.. On sevisme kisminda hic bir sorun yok hersey gayet normal. Ama girmeye calistiginda hic giremiyor sanki kapalıymıs gibi orasi. Ve canim cok aciyor.Son denememizde biraz alkol aldim o sekilde denemeye basladik epey zorladim kendimi canim cok acidi gozumden yaz bile geldi artik denemek bile istemedim ama hic birsey olmadi alamadim icime. Nisanlim simdilk bu konuda anlayisli acelemiz yok diyor. Ama cok fazla konusamiyorumda ya bir sure sonra bikip evlenmek istemezse napıcam bilmiyorumDoktora gitmedim kontrol icinnn...Sitenizle karsilasinca once sizlerden yardim almak istedim. Parmak egzersizlerini duydum onlari denemek istiyorum ama ya deneme sirasinda k.zarim bozulursa ben bunu nasil aciklaarim. Parmak denemelerinde ne kadarlik bir kismi almak gerekiyor iceri bilemedim...
kızlar bişey sorcam egzersiz yaparken fazla sıkıntı olmuyoda çıkarırken zor oluyo sizdede oluyomu
yarın benim doğum günüm... doğum günüme kadar yapıcam diyordum. ama ben ne egzersiz yapabiliyorum ne bir şey, yarın da olmucak evde ağlıyorum sabahtan beri...
yarın benim doğum günüm... doğum günüme kadar yapıcam diyordum. ama ben ne egzersiz yapabiliyorum ne bir şey, yarın da olmucak evde ağlıyorum sabahtan beri...
evet canım ıyy bak hisettim aynını acı falan olmuyo ama böyle değişik gıdıklanma basınç bişiy oluyo oda zor değil onada alışırız canım sen aparatını geçir ve çamaşırını giy öyle bekle iyice gevşesin vaji böyle yap hep çıkarmayıda sorun etme onada alışıız zamanla
hiç bir aşamada değilim kaç kez denememe rağmen hiçbir şey Sokamıyorum, imkanı yok. sizler en azından o cesareti gosterebilmişsiniz ben sokamıyorum bile.neden ağlıyosunki ne aşamadasın
hiç bir aşamada değilim kaç kez denememe rağmen hiçbir şey Sokamıyorum, imkanı yok. sizler en azından o cesareti gosterebilmişsiniz ben sokamıyorum bile.
hiç bir aşamada değilim kaç kez denememe rağmen hiçbir şey Sokamıyorum, imkanı yok. sizler en azından o cesareti gosterebilmişsiniz ben sokamıyorum bile.
Teşekkür ederim, malesef şimdi vaktim yok... İşlerimi halledince başlıycam inşallah...canım hemen pat di,ye olcak birşey değil ağlama lütfen vlla çok üzüldüm ama ne olur zorla kendini haklısın ilk insan öyle oluyor ama bide bizleri düşün bizde öyleydik ama adım adım ilerledik sadece 1 adım bak 1 adım diyorum onu bi yap bak ne oluyor nasılda sonu geliyor hadi canım rahatlamak için müzik aç komedi film aç izlerken gülerken masajını yap kendini o işe vermelisin ürkek olmamalısın lüfen inan bana sen bi dediğimi yap ne oluyo kendimden biliyorum canım hadi kalk musaitsen dediğimi hemen yap başla adımını att..
kulak çubuğuyla denedinmi
Teşekkür ederim, malesef şimdi vaktim yok... İşlerimi halledince başlıycam inşallah...
bende çok kötü durumdaydım oturur saatlerce ağlardım ama şimdi ozamanlara bakınca ağlamak çözüm deil kendimi kandırmakmış.kendimize acıyoruz zaman kazanıyoruz güya.hemen bugün başlamalısın
süpersin işte bu bi başlangıçç hadi göreyim seni okadar güveniyorumki olacağına yeterki kafandan olumsuzlukları sil ve evin bi köşesini temizliyormuş gibi ve yapman gerekiyormuş gibi düşün hadi canım hadi ilk boş vaktinde olcak bu iş güzel haberler bekliyoruz
Bugün egzersiz yapamadım. Sebebi de çok komik, yerini bulamadım aynada :S Dün yapmıştım ama bugün bulamadım. Çok mu saçma benim derdim kızlar bulamıyorum ya bulamıyorum BULAMIYORUM
Kulak çubuğunu sardım vucut yagı vardı onu sürdüm oturdum yapıcam bu sefer diye ama sokamıyorum içeri bir türlü..
Kulak çubuğunu sardım vucut yagı vardı onu sürdüm oturdum yapıcam bu sefer diye ama sokamıyorum içeri bir türlü..
hadi bakalım yokmu artıran ben cecem çekirdekk best senide kattık yarışalım son gün 31 aralık
yaseminide unutmayalım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?