- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #134.221
sen ben ve karamsar yıl başına kadar yenmeliyiz canım eskilerin hepsi yendi başka varmı hatırlamıyorum şimdi ama yeniler geldi valla biz ço kgeride kaldık
ben parmakla yapabiliyorum canım aparattan korktum yada alışık olmadığım için öyle geldi az önce denedim zorlandım parmağımla yaptım zorlanmadım ama onuda aşıcam az ara vereyim dedim 1 2 saat sonra tekrar denicem çamaşır falan yıkamıştım onlar serilcekti ya ondan uğraşmadım aparatla belkide olacak uzun süreli uğraşmam gerek onun için olmaması için bir neden yok
sen ben ve karamsar yıl başına kadar yenmeliyiz canım eskilerin hepsi yendi başka varmı hatırlamıyorum şimdi ama yeniler geldi valla biz ço kgeride kaldık
ya benim 2 ay olcak foruma geleli , benden sonra gelenler yendi ben hala böleee
benimde 2 buçuk ay oldu canım ama ben rahatsızlık geçirdim 1 buçuk ayı öyle gitti yeni yeni toparlandım işte sımsıkı sarıldım egzersizlere gün aşırı nerdeyse kegel yapıyorum ve parmak egzersizi günde 2 saat yapıyorum duşa girdikçe yapıyorum beynimin yarısından fazlası hazır bu işe ya neyse bakıcaz artık..
evet bencede yenmeliyiz birbirimizi gazlayalım.hatta yarışalım bakalım kim önce bitirecek die.belki daha hızlı biter yaaaa bu yıl bitiyo gelin olmalıyııııııııııııııııııııııııııııııııııııız.
evet kesnlikle yarışa girmeliyiz böyle birbirimize gaz verirsek ancak bu iş olur yoksa 2013 üde bulacak hadi kızlarrrr31 aralık son gece katılmak isteyenler katılsın yarışa:124::124::124::124:
Bugün egzersiz yapamadım. Sebebi de çok komik, yerini bulamadım aynada :S Dün yapmıştım ama bugün bulamadım. Çok mu saçma benim derdim kızlar bulamıyorum ya bulamıyorum BULAMIYORUM
ben varım hadi kızlar yarışırken daha güzel olur:))
kimse yarışa girmiyomu ya
ben yarışırdım ama güvenmiyorum kendime çok saçma bir durumdayım aslında şu an senden daha karamsarım(((((
kimse yarışa girmiyomu ya
benimde 3 ayı geçti evliyim canım sen daha erken bulmuşsun burayı inşallah tez zamanda halledicez şimdi doktora gittinmi bir sorun varmı yokmu diye? ve ilişkide ne derece sıkıntı çekiyorsun hiçmi alamıyorsun yoksa alıyorsunda devammı edemiyormusun biraz anlatırmısın gören arkadaşlarda yardımcı olacaklardır...
ben yarışırdım ama güvenmiyorum kendime çok saçma bir durumdayım aslında şu an senden daha karamsarım(((((
ne odlu canım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?