Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlaaaarrrrrrrrr eşimle az önce konuştuk dediki hala korkuyormusun şuan hayır dedim ama o an gelince bilemem dedim)))parmağını korkmadan sokuyorsun üzerinde tırnağın var içi kemik emin ol gerçekten kendini kasmasan daha kolay herseyden olucak dedi efetttttt yaaaaa çokkkk haklı sanki içim biraz daha rahatladııııııııı))))))

hadi canım göreyim seniiiiii bende yarın akşammm inşallahh eş denemesi yapıcamm Allah ımmmm kızlar ne olur bol dua edinnn olsun bitsinnnnnnnn artık buuu off acaip bi hareket geldi bana duramıyom:124::124::124::124::124::124::124:

canım devlet hastanesine gidiyorum paralı değil maddi imkanm yok xaten bi kerede dr a gidip danısayım dedim yapamıyorum inanki sizlere özeniyorum ama olmuyo bu siteye güvenmezmiyim yaa güvenmessem neden sorayım sizlere ask olsun ( sadece cok tırsagımm

bir sez sormak istiyorum: ilişki tam gerçekleşmese de kan ne kadar süre devam eder? Bizim 2. Günümüzde hala denemeden sonra bile azıcık kan lekesi geliyor parmağa. Acaba girişte yara veya tahriş olmuş olabilir mi, normal mi bu ?

canım bizimde ilk denememizde p..s in yarısını alabilmiştim ve zar yırtılmıştı bende kanama damla damla az bir şekilde 3 4 gün sürmüştü sonra temelli kesiliyor meraklanma yani normalmiş doktora sordum:)

evham yapmama gerek yok o zaman, teşekkür ederim. :)

evet yok canım ilk ilişkilerde kanama olursa 1 gün ara verip yapılması daha uygun oluyormuş öyle söyledi doktorum bizde ozamanalar öyle denemelerde bulunmuştuk işte hoş bişiy yapamadıkda ya :) ama rahat ol yani sorun yok canım zorlamayın yeterli 1 gün ara verin sonra deneyin sonra 1 gün daha ara verin öyle kaybolup gider...

canım benimm güvenmekten kastımm odeğil amacım kırılman da değil ve asla üzülmende değil..üzdüysem seni helal et hakkını..

ücretliyse boşuna verme diye demiştim....sen nasıl rahat ediceksen öyle yap canımm,,önemli olan senin rahat olman tabiikii ve yenmen ..nerde ne şekilde olursa olsunn yeterki yen sende kurtul...inşaallah güzel haberlerlede sitede bizi sevindirsin...

Canım kusura bakma sıklıkla giremiyorum siteye o nedenle yeni gördüm mesajını...üzüldüm bebişine...umarım sağlıklı ilişkilerin ve sonrasında sağlıklı bebişlerin olur...

Ben seni hatırlıyorum, balayınızdan bahsetmiştin sanırım...ama yenenlerle ya da egzersizde ilerleyenlerle konuşuyoduk galiba daha çok yenemeyen en eski senle ben, belki bir kaç kişi daha kaldık... parmak egzersizi mi aparat mı deniyosun? benim 7cm. aparat oluyo ama 8'e geçemiyorum bir türlü gerçi çalışıyorum o nedenle egzersize pek vaktim olmuyor...

sağol canım evet çok şükür yendim

Canım çok sevindim adına, allah başka dert göstermesin...darısı da bizlerin başına:13:

Ben pek sık giremiyorum siteye de sen aparat mı parmak eg. mi yapıyordun? ne aşamadaydın ve hangi pozisyonda yendin birazcık anlatırmısın ben 7cm.' den 8' e geçemiyorum bir türlü, eşimle de denedik hafta sonu o da olmadı öyle yani umutsuzluğa kapılmaya başladım galiba...

Yenen diğer arkadaşlar da biraz bahsederse çok seviniriz hepnizi çoook tebrik ediyorum

ilk başta umutsuzlukk- olmayacak-ben yapamam gibi sana yakışmayan cümleleri atıyosun canımm..

vajinismusu yenen herhes istikrarlı kararlı oldukları için yendiler....en önemlisi ertelememen gerekiyor...her ne koşulda olursa olsun erteleme!!!!işten geldiğinde yarım saat de olsa egzersiz yap aralık verirsen hem soğursun hemde arka arkaya yaptığından daha zor yaparsın....hergün egzersiz yapsan ve kendine inanıp güvensen ki 7 cm iyapmışsınn sana en fazla 1 hafta diyorumm... 1 hafta kendini programla sonra rahat et 1 hafta nedirkiii geriye kalan günlerde rahat etmek varken.....sakın erteleme eve gittiğin gibi..temel ihtiyaçların arasına al ve hergün düzenli olarak egzersizlerini yap....resim paylaşıcam onlara bak... yönünü iyi kavraki egzersizlerin rahat olsunn...bol bol jel + derin nefes + ıkınarak ve yönü doğru yaparak kolayca kurtulabilirsinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…