- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #134.301
merhaba arkadaşlar uzun süredir bu illet yüzünden hayata küsme modundaydım denemeydi egzersizdi yapmıyordum, parmakla sorunum olmasa da uzun süredir yapmadığım için bişi olmayacak diye düşünüyordum :18: az önce duştayken söyledikleriniz aklıma geldi ''yön yanlış'' valla birden bi deli cesareti orta parmağımı sokayım dedim pat diyeilk sadece bi boğum girdi yine o yanma ve acı hissi ... ıkınıyorum olmuyo kasmıyorum kendimi ama ilerlemiyo! birden moralim bozulacakken dedim elbola sakin ol kendine gel forumda yazılanları hatırlaaaaaa ''popoya doğru'' tekrarladım kendi kendime veeeee bi parmağı olduğu gibi aldım 5-6 kez gel git bile yaptım kayganlaştırıcı olmadan vs anlık bi kararla tabi tırnak olayı yüzünden acıdı biraz :/ orda bi zara mara da rastlamadım soktuğumda açıkçası bizim korkumuz kaygımız sanırım bunlar hep çok umut doluyum şu an sayenizde arkadaşlar
yalnız bi sorum olacak parmakla kendimiz yön bulabiliyoruz hissediyoruz ya penisle nasıl başarıcaz bunu? bi de şimdi direkt penis sonuçta kalın bişi ya orası nası genişlicek bi anda acaba ay çok cahil sorular oldu ama bilmiyorum ondan sordum
Canımmm ben de düşünüyordum egzersizlere devam etsem mi diye aynı yere takılmışızne diyorsun yapsak mı egzersiz iyice alışmak rahat rahat yapmak istiyorum canım
Ayy, çok teşekkür ederim.
Gelin oldum benn:)
Başardımmm:)
p.... 3te 2sini aldım ama git gel yapamadık. ikinci kez yine aldım ama yine git gel yapamadık.
Sizin gelin olma kriteriniz ne? girmesi yeterliyse ben gelin oldum ve yarışmayı kazandımmmm:)
Ayy, çok teşekkür ederim.
Gelin oldum benn:)
Başardımmm:)
sus kız yarışmadan öncede gelin olmuşsun sen zatenn sus neyse tmm tmm hadi tebrikler
Bir haftadır burayı takip ediyorum. Burdan çok şey öğrendim. Nefes, kegel, parmak, aparat egzersizlerini hep burdan duydum. Başaranların anlatımlarından güç aldım. Şurada oluşan kardeşlik nefes oldu bana. Kimseyle paylaşamıyordum sorunu. Burada seni anlayan birilerine içini dökmek bile çok şey kazandırıyor insana. İyiki varsınız.Hepinize minnettarım.
hadi kızlar gaza gelelim valla ben geldim bende yarın eş denemesi yapayım diyorum ya 31 aralığa kadar olmazsa çok moralim bozulur toparlayamam bidaha.hadi kızlar gaza gelelim.hey millet yılbaşına kadar gazlayın bizi:))))))))))
hadi kızlar gaza gelelim valla ben geldim bende yarın eş denemesi yapayım diyorum ya 31 aralığa kadar olmazsa çok moralim bozulur toparlayamam bidaha.hadi kızlar gaza gelelim.hey millet yılbaşına kadar gazlayın bizi:))))))))))
listeden ilk çıkan sen oldın tebrik ediyorum seni çok sevindim darısı bizim başımıza.tecrübelerini anlatırmısın.ya bu arada benim pc ile pek aram yok halay çekmek için nereye basıyosunuz ben bilmiyorumda:))))))))))))))))))999
veriyorum gazıııı ennnnnnn ennn enn ennnnn dütt dütt çekilin yoldan karamsarr geliyorrr:118::124::124::124::124: Bu işi bitmiş sayıyoruz arkadaşlar bu işşş 31 aralığa kadar bitmiş oalcak yok öyle kuru kuru yarışa katılmak bugün se bugün denicen yarınsa yarın son güne bırakmaaaa seniii benden önce bekliyorum ona göreee hadiii canlarım hadiiii
veriyorum gazıııı ennnnnnn ennn enn ennnnn dütt dütt çekilin yoldan karamsarr geliyorrr:118::124::124::124::124: bu işi bitmiş sayıyoruz arkadaşlar bu işşş 31 aralığa kadar bitmiş oalcak yok öyle kuru kuru yarışa katılmak bugün se bugün denicen yarınsa yarın son güne bırakmaaaa seniii benden önce bekliyorum ona göreee hadiii canlarım hadiiii
Biz eşimle burdan öğrendiğimiz tüm egzersizleri bir hafta yoğun bir şekilde çalıştık. Önce Anestol krem aldık. Onunla başladık parmak egzersizine. Ondan önce dokunamıyordum bile. Karşıma ayna alıp dakikalarca izledim, oyunlar oynadım. Tek parmak, iki parmak derken, ruj denedik. Sonra rimele geçtik. Sonra eşimin parmakları. Daha sonra tarak sapı. Buradaki tavsiyeler üzerine pre. takıp kullandım aparatları. Ve ben üstteyken denedik. Ve gelin oldum galiba. 2/3'ü girdi, çıkardık tekrar denedik, yine aynı oranda aldım. Ama hala inanamıyorum. Yarın iyice denemeden, git-gel yapmadan inanamayacağım da. Girdiğinde gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Galiba ikisini de yaptım. Darısı başınıza, dualarım sizinle.
Biz eşimle burdan öğrendiğimiz tüm egzersizleri bir hafta yoğun bir şekilde çalıştık. Önce Anestol krem aldık. Onunla başladık parmak egzersizine. Ondan önce dokunamıyordum bile. Karşıma ayna alıp dakikalarca izledim, oyunlar oynadım. Tek parmak, iki parmak derken, ruj denedik. Sonra rimele geçtik. Sonra eşimin parmakları. Daha sonra tarak sapı. Buradaki tavsiyeler üzerine pre. takıp kullandım aparatları. Ve ben üstteyken denedik. Ve gelin oldum galiba. 2/3'ü girdi, çıkardık tekrar denedik, yine aynı oranda aldım. Ama hala inanamıyorum. Yarın iyice denemeden, git-gel yapmadan inanamayacağım da. Girdiğinde gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Galiba ikisini de yaptım. Darısı başınıza, dualarım sizinle.
bacakların yorulmuyomu ben ençok ondan sıkıntı çekiyorum diz çökünce olmuyo(boyum kısa)wc de gibi olunca dayanamıyorum duramıyorum ayakta
ya bende ifadeler neden yazmıyooooooo
YAAAAAAA ANLATAMAMMMMMM NASIL SEVİNDİMMMMMMM HALAYLARRR SANAAAAA GELSİNNNNN DUALARIN BİZİMLE OLSUNNNNN BİZLERDEEEEEEEE GELİNNN OLALIMMMMMMM))))) )))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?