Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruzzzzzzzzz asla cahil sorular değilllllll emin ol birebir yazdıklarımı yazıyorsun düşündüklerimizde çünkü en iyi biz birbirimizi anlıyoruz

Canımmm ben de düşünüyordum egzersizlere devam etsem mi diye aynı yere takılmışız ne diyorsun yapsak mı egzersiz iyice alışmak rahat rahat yapmak istiyorum canım

kızlarrrrr ben ilk denemeden sonra hiççç egzersiz yapmadımmm bol jelledim ve p...s denedim hep.. tavsiye ederim nedenmİ?
çünkü kendinizi şartlamanıza sebep olabilir,,hep egzersizle alabileceğiniz egzersiz olmadan alamayacağınız kanısına varırsınız...ben önermiyorumm şöylekiiii önce egzersizsiz deneyinnnn olursa elinizi sürmeyin egzersize,,şayettt olmazsa ısrarlara rağmen ,ozaman önce egzersiz yapar sonra p...s yaparsıınız..

p.... 3te 2sini aldım ama git gel yapamadık. ikinci kez yine aldım ama yine git gel yapamadık.
Sizin gelin olma kriteriniz ne? girmesi yeterliyse ben gelin oldum ve yarışmayı kazandımmmm:)

listeden ilk çıkan sen oldın tebrik ediyorum seni çok sevindim darısı bizim başımıza.tecrübelerini anlatırmısın.ya bu arada benim pc ile pek aram yok halay çekmek için nereye basıyosunuz ben bilmiyorumda:))))))))))))))))))999

sus kız yarışmadan öncede gelin olmuşsun sen zatenn sus neyse tmm tmm hadi tebrikler

Bir haftadır burayı takip ediyorum. Burdan çok şey öğrendim. Nefes, kegel, parmak, aparat egzersizlerini hep burdan duydum. Başaranların anlatımlarından güç aldım. Şurada oluşan kardeşlik nefes oldu bana. Kimseyle paylaşamıyordum sorunu. Burada seni anlayan birilerine içini dökmek bile çok şey kazandırıyor insana. İyiki varsınız.Hepinize minnettarım.

hadi kızlar gaza gelelim valla ben geldim bende yarın eş denemesi yapayım diyorum ya 31 aralığa kadar olmazsa çok moralim bozulur toparlayamam bidaha.hadi kızlar gaza gelelim.hey millet yılbaşına kadar gazlayın bizi:))))))))))

yeni gelinken ne güzel büyümeden atlattın canım güzel güzel kocişinin yanına git alıştır artık kendini sonra gel sen bize anlat

veriyorum gazıııı ennnnnnn ennn enn ennnnn dütt dütt çekilin yoldan karamsarr geliyorrr:118::124::124::124::124: bu işi bitmiş sayıyoruz arkadaşlar bu işşş 31 aralığa kadar bitmiş oalcak yok öyle kuru kuru yarışa katılmak bugün se bugün denicen yarınsa yarın son güne bırakmaaaa seniii benden önce bekliyorum ona göreee hadiii canlarım hadiiii

MORALİMİZİİİİ BOZMAKKKKK YOKKKKKKK SAKINNN SAKINNNNNNN)))))))))) bizde gelin olucazzzzzz mutluluğumuzu burda bizi en iyi anlayanlarda destek olan yalnız bırakmayanlarda paylaşıcazzzzzzzzz herzamannnn pozitiffff düşünüyoruzzzz azzz kaldııııı bizimden halayımızzzzzzııııııı çekiceklerrrrr bennn sadece orta parmağımı alıyorum şuanda ama oraya parmağım girdi ve hiç hissetmedimyaaaa tüm korku herşey bitti gitti bendeeeeee bu gece eşşşş denemem varrr az sonra öncesindeeee sıcacıkkk bi duşşşşş ))))

Biz eşimle burdan öğrendiğimiz tüm egzersizleri bir hafta yoğun bir şekilde çalıştık. Önce Anestol krem aldık. Onunla başladık parmak egzersizine. Ondan önce dokunamıyordum bile. Karşıma ayna alıp dakikalarca izledim, oyunlar oynadım. Tek parmak, iki parmak derken, ruj denedik. Sonra rimele geçtik. Sonra eşimin parmakları. Daha sonra tarak sapı. Buradaki tavsiyeler üzerine pre. takıp kullandım aparatları. Ve ben üstteyken denedik. Ve gelin oldum galiba. 2/3'ü girdi, çıkardık tekrar denedik, yine aynı oranda aldım. Ama hala inanamıyorum. Yarın iyice denemeden, git-gel yapmadan inanamayacağım da. Girdiğinde gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Galiba ikisini de yaptım. Darısı başınıza, dualarım sizinle.

effettttt cecemmmmmmmmmm tammm gazzzzzzzzzz hepimizzzzzz gelin oluyoruzzzz asılllll düğünümüzzzzzzeeee azıcıkkkk kaldııııı))))

haklısın ben bu akşam eşimi yatırayım tekrar egzersiz yapcam inş.uyumak yok...yeterince vakit kaybettik öyle yarın başlarım yok hemen hadi herkes iş başına.erteleme hastalığından krtulalııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım

bacakların yorulmuyomu ben ençok ondan sıkıntı çekiyorum diz çökünce olmuyo(boyum kısa)wc de gibi olunca dayanamıyorum duramıyorum ayakta

Canımmmmmm hani yorum yazarken altta ifadeler çıkıyoryaaaaaa işteeee TAMMM altında fazlası yazıyor oraya tıkladığında tümü çıkıyor ama halay için : 64 : yapıcaksın iki nokta 64 iki nokta ama bitişik olacaklar ben bitişik yazmadım sonra ifade çıkar anlatamam diye umarım anlatabilmişimdirrrr))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…