Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

maşallah epey yol almışsın.. bundan sonrası çok kolay olacak emin ol.. soruların hiç cahilce değil emin ol hepimiz aynı yollardan geçtik.. bak şimdi hiç merak etme p... gideceği yolu buluyor.. Allah vergisi işte :))) birde orası öyle bir yapıdaki her şeyin şeklini alıyor şunu unutma orası onun için yaratılmış ve oradan kaç kilo çocuk çıkıyor... egzersizlerde ilerledikçe göreceksin ki tabir doğru olursa mağara gibi..

haklısın canım ama küçüklüğümden beri hep bana ve çoğumuza da belki; zar patlayacak kan gelecek çok acıyacak gibi şeyler söylendi ve bu bilinçaltımızda yer etti inşallah penisle denemem de bu kadar kolay olur hala bu kadar kolay mıymış yani diye düşünüyorum süper ya

çok sağol canım sizlerin sayesinde valla umarım p...s de bu kadar kolay olur ya :26:

kaygılarını korkularını at fırlat gitsin onları...merak etme bol jel,,derin nefes ve ıkınma püf noktaları gerisi de aynı egzersizdeki gibi..yendiğinde de aynı şeyleri söyleyeceksin bumuymuş diyeceksin bunca zaman yapamadığımız,,hepimiz dedik bunu emin ol:))))

çok sağol canım sizlerin sayesinde valla umarım p...s de bu kadar kolay olur ya :26:

bana nasıl inanırsın bilmiyorum yemin etsem olur mu?? p... le yapmak egzerizlerden daha kolay ve daha zevkli çünkü insan başardığını görünce mutlu oluyor... hiç acı yok..yapınca göreceksin.. hiç korkma.. şu önceden duyduğun hurefeleride düşünme artık bizi bu hale getiren onlar değil mi zaten?

Karamsarcigim o kadar alistimki karamsar olmana ama bakiyorumda artik yavas yavas atiyosun karamsarligi uzerinden :)bu arada kendine hedef koymanada cok sevindim

ya aslında aklımın köşelerinde hala karamsarlık umutsuzluk var ama geri plana atmaya çalışıyorum...sizlerin sayesinde:))eşim geldi o yatınca tekrar egzersiz yapayım diyorum böyle şeyleri çok düşünüp yazayımki diğer düşüncelere yer kalmasın onun için hergün burası açık bazen üye bazen ziyaretçi olarak takip ediyorum:)))

ay canımm cidden içim rahatlıyo burda sizin sayenizde benim şimdiki tereddütüm penisin o daracık yere nasıl birden gireceği ama dediğin gibi bu da bi hurafe. ben bu illetle yüzleşeli 3 sene oldu kızlar koca üç sene..evli değilim ben ama uzun bi ilişkim bu yüzden bitti...çok üzüldüm ağladm..ama yapacak bir şey yoktu... denedim olmadı olmadı olmadı.. parmaktan ilerisine gidemedim işin aslı.
ama burada yazılanlar sayesinde resmen çok şey öğrendim. tek engel kendimiziz.

inşallah o zevki ben de tadıcam canım amin. destekleriniz için çok teşekkür ederim

kızlarrrrr kesinlikleeee bendeee katılıyorummmmm)))

merhaba arkadaşlar. Ben yeni evliyim. Ilk 2 günki denememiz başarısızlikla sonuçlandı.Biraz kanamam oldu. Ve şimdi tek parmak içeri girebiliyor. Ama o girişteki bölge çok dar, canım yanıyor. Bu kadar zor bir şey olduğunu hiç tahmin etmemiştim. Eski öneri ve yazıları okuyup ben de egzersiz yapacağım sanırım. Iyi geceler.

nasıl yani oldumu aldınmııı...kızzzz ozaman gelin oldunn senn????doğrumu anladımmmm...hemen bizi aydınlatt merakla bekliyorumm el cevaaaapppp:))))

p.... 3te 2sini aldım ama git gel yapamadık. ikinci kez yine aldım ama yine git gel yapamadık.
Sizin gelin olma kriteriniz ne? girmesi yeterliyse ben gelin oldum ve yarışmayı kazandımmmm:)

nasıl yani oldumu aldınmııı...kızzzz ozaman gelin oldunn senn????doğrumu anladımmmm...hemen bizi aydınlatt merakla bekliyorumm el cevaaaapppp:))))

p.... 3te 2sini aldım ama git gel yapamadık. ikinci kez yine aldım ama yine git gel yapamadık. Yarın denemeye karar verdik.
Sizin gelin olma kriteriniz ne? girmesi yeterliyse ben gelin oldum ve yarışmayı kazandımmmm:)

p.... 3te 2sini aldım ama git gel yapamadık. ikinci kez yine aldım ama yine git gel yapamadık.

3 de 2 si girmişse tamamdır....gitgele gelinde ben vajinismusu yendikten sonra yanlış hatırlamıyosamm 6. denemede felan yapabilmiştim....benim gelin kriterlerimdesinnn girmesi yeterli yaniii gitgel zamanla oluyor canımmm önemli olan p...s i içine alabilmen kiiiii seeennnn bunuuuuu başarrrmışşsııınnnn

ozaman gelin halayını çekmekde bana düşeeeeeeeeeeerrrrrrrr,,haydi hayırlı olsunnn tatlımmm niye kimse halay çekmiooo kızlaaarrrrrrrrrrr kaçırdınız sanırım haberiiiiiii

Ayy, çok teşekkür ederim.
Gelin oldum benn:)
Başardımmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…