- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #134.441
evet nerdensın cnm sen
aynen canım bendede var o merak :)
kızlar ya dün gece 10cm lik apartı aldım ya sanki hallettim sanıyorum.keyfim çok yerinde şimdi güzel bi kahvaltı yapayım sonra kendimi şımartmak için kuaföre gidip saçımı kestircem ve boyatcam:)kendim boyadım hiç güzel olmadıda.ya bu akşam eş denemesi yapmak istiyorum ama olmayacak die korkuyorum
Vandayım canım ben sen nerdesin
kızlar ya ben hepinizi çok merak ediyorum sizde de oluyo mu öyle kiminle konuşuyom merak ediyom işte konuyla alakasız oldu ama paylaşmak istedim hepiniz çok içtensiniz merak etmemek elde değil özellik şu yardım meleklerini merak etmemek elde değil
canım sakın korkma bak bende eş denemesi yapıcam bu gecehadi sabaha bakalım 2 mizde kurtulmuş olarak gelelim halaylarımız çekilsin olmazmı bu gece aklına ben geleyim deki cecemm de yapıcak yapmalıyım de bende öyle dicem hadi canım sabaha güzel haberler verelim birbirimize
canım sakın korkma bak bende eş denemesi yapıcam bu gecehadi sabaha bakalım 2 mizde kurtulmuş olarak gelelim halaylarımız çekilsin olmazmı bu gece aklına ben geleyim deki cecemm de yapıcak yapmalıyım de bende öyle dicem hadi canım sabaha güzel haberler verelim birbirimize
canlarım hadi bakalım yapın bu gece bende aynen cecemin dediği gibi cuma günü burda dedimki ben haftasonu yapcam dedim ve çok şükür pazar günü gelin oldum yaparken de burdakiler aklımdaydıyapcam dedim onlara yapmalıyım deyip kendimi gaza getirdim ve yaptım bugün ikinci deneme mi yapcam inş sorunsuz olur biraz korku var acaba olacak mı yine diye ama bakalım
demekki tek merak eden ben değilmişim
kılzarr bende aralık btmeden denıcemm ama banda destek olunnnnnnnnnnnnnnn
kılzarr bende aralık btmeden denıcemm ama banda destek olunnnnnnnnnnnnnnn
care1 canım bu havada ne camı sildin sen kar yağmur soğuk hı söyle bakayımbu işi yok temizlik yaptım ettim diye ertelemek yok canım ben ne düşündüm biliyonmu dedimki bugün benim düğünüm ve ben bu gece gerdeğe giricem böyle tertemiz yaptım kafamdaki herşeyi sanki bugüne kadar hiç sorun olmamış gibi yeni sayfayla yeni bakış açısıyla giricem bu işe ilkkez deniyormuş gibi kafamdaki güzel faydalı bilgilerle giricem bu işe ve başarıcammm İNŞALLAHHHHH dua edin sizlerde böyle düşünün biticek bu iş deyin ve bugün yada yarın deyin gerçekten iyi geliyor hı ben heyecanlımıyım evet hemde çok heyecanlıyım çünkü bir ilki yaşıcam hem kocişimi mutlu edicem hem kendimi Allah ım yardım etsin inş. yenersem gecenin kaçı olursa olsun dayanamam gelir yıkarım burda ortalığı ay inşallah inşallahhhhhhh:78::124::124::124:
care1 canım bu havada ne camı sildin sen kar yağmur soğuk hı söyle bakayımbu işi yok temizlik yaptım ettim diye ertelemek yok canım ben ne düşündüm biliyonmu dedimki bugün benim düğünüm ve ben bu gece gerdeğe giricem böyle tertemiz yaptım kafamdaki herşeyi sanki bugüne kadar hiç sorun olmamış gibi yeni sayfayla yeni bakış açısıyla giricem bu işe ilkkez deniyormuş gibi kafamdaki güzel faydalı bilgilerle giricem bu işe ve başarıcammm İNŞALLAHHHHH dua edin sizlerde böyle düşünün biticek bu iş deyin ve bugün yada yarın deyin gerçekten iyi geliyor hı ben heyecanlımıyım evet hemde çok heyecanlıyım çünkü bir ilki yaşıcam hem kocişimi mutlu edicem hem kendimi Allah ım yardım etsin inş. yenersem gecenin kaçı olursa olsun dayanamam gelir yıkarım burda ortalığı ay inşallah inşallahhhhhhh:78::124::124::124:
daha ne bekliyosun dene bu akşam bekleme erteleme bak kızlar senden sonra geldi seni geçecekler ben geçtim bazılarını burda gelin haberlerini gördükçe bende olmak istiyorum bu mutluluğu tatmak istiyorum dedim ve çok şükür tattım ve çok kolay bişey aslında biz büyütüyoz ben yendikten sonra sızlandım durdum bumuydu yani bu kadar bunun için mi bekledim deyip durdum sizde aynı şeyleri yaşamayın lütfen biraz cesaret haydi kızlarrr
canım biz kadınların ruhunda var merak zaten:) bunca zamandır derdimizi paylaşıyoruz birbirimizin dertleriyle dertlenip sevinçleriyle seviniyoruz ama birbirimizi hiç tanımıyoruz çok gizem var merak etmemek eldemi:)ben konuştuğum herkesi kafamda canlandırıyorum hayali kahramanlar oldu bir sürü :)
hadi bakalım sende aramıza katıl bende tam düğün tarihimin 6. ayında yendim aynı tarih diye kendimi şartladım bugün o günmüş gibi düşündüm ve yendim haydi sıra sende Allah yardımcın olsun.
inş kızlar 31 aralığa kadar halledelim ya sizde nasıl bilmiyorum ama ben bir buçuk yıldır sanki hiçbişeyden zevk almıyorum.eşimle tatile bile gitmiyoruz evliliğim sanki hep yarım...inş bu akşam hallederim çünkü haftasonu biyerlere gitmeyi düşünüyoruz ve gittiğim yerde mutlu olmak istiyorum diğerlerinin yanında kendimi eksik hissetmek istemiyorum...cecemm halledelim bu akşam hadi kızlar cesaretlenelim kötü şeyleri kafamızdan atalım ve halledelimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?