- 3 Ekim 2012
- 1.243
- 10
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #134.581
ecrinx canım mesajını aldım yenı uye oldugum için mesaj atamıyorum allah razı olsun çok güzel bilgi vermişşin peki kulak çöpünü sokunca orası zedelenır ve ya kızlık zarı patlar mı olabılır mı
kızlar napmalıyım sımdı yuzuk parmagının ortasına kdr gelmek ıyı bı gelısmemı of bılmıorum napcagımı orta parmaga ne zaman baslamalıyım ne zmn haazır olcam blmıorum bana yardm edın akıl verın ne bılım bı kocum olsun
kızlar napmalıyım sımdı yuzuk parmagının ortasına kdr gelmek ıyı bı gelısmemı of bılmıorum napcagımı orta parmaga ne zaman baslamalıyım ne zmn haazır olcam blmıorum bana yardm edın akıl verın ne bılım bı kocum olsun
bana cevap vericek kmse ykmu
apartı bu sefer çok rahat aldım ama çok az emla sürdüm çok işime yaradı:))apartla 15 dk gezdim evin içinde.emlanın etkisi geçince duş alıp apartı yerleştirip yine biraz gezinip pnse geçmeyi düşünüyorum:))hadi destek olun bana:)))
canım sana çok ciddiii ve gerçek bi cesaret vereyimmii???? senin o iki gündür denediğin aparatı varya hani içinde tutup dolaştığınnn....işte ben oaparatı sadece bir kez ve zarrrr zoorrrr aldımm alır almazda çıkartıp eş denemesi yaptık ve olduu...düşünn....sen hayli hayli yaprsınnn seninki artık rahat alır p...si..
ay inş ya çok heycanlandım olacak sanki.cecemmde yapacaktı dönmedi daha...hem bu akşam olmazsa yarın topiğe giremem cecemm kızacam dedi:)))
kızlar merhaba kocacığım uyuyakaldı ben de dayanamadım buraya attım kendimi :) ne var ne yok
hoş geldin caınmm....ne yapalım kızları gerdeğe göndermeye çalışıyoruzz:))))sağdıçlık yapıyoruzz
eş denemesi yaparken apartı çıkarım hemen pnsi mi alayım nasıl yaptınız
iyi geceler kizlar ben deneyim dedim aparati cikartim ama pns alamiyorum aparati daha mi kalinlastirmaliyim sizcedenemeye giden biri vardı kızlar cecemmiydi
Canim nasil bir aparat yaptin dolasabiliyorsunapartı bu sefer çok rahat aldım ama çok az emla sürdüm çok işime yaradı:))apartla 15 dk gezdim evin içinde.emlanın etkisi geçince duş alıp apartı yerleştirip yine biraz gezinip pnse geçmeyi düşünüyorum:))hadi destek olun bana:)))
bana cevap vericek kmse ykmu
iyi geceler kizlar ben deneyim dedim aparati cikartim ama pns alamiyorum aparati daha mi kalinlastirmaliyim sizce
Canim nasil bir aparat yaptin dolasabiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?