Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

KIZLARRRRRRRR;(((( aslından üzülmek istemiyorum amaaaa okadar duygusalıümkiiiii anlatamammmm ;((( dün gece duşumu aldım bi güzel sıcak sıcak sonrada eşim geldi uzun süre ön işleri yaşadık( malum evliliğimiz birbucuk yılı geçti gevşemeye çalışıyorum ama olmuyo çok zaman alıyo sonuçta eşinin teni senin tenin oluyo o ilk zamanki dokunduğu gibi olmuyo tabi bidee korku oluyo)sonra ecrinin cadıkedinin ve diğer tüm yardım eden arkadaşlarımın(ALLAHIM RAZI OLSUN) dediklerini düşündüm derin derin nefes aldım bikaç kez sonra ıkındım bi bacağımı kırdım diğerini ayakta tutarak ikimizde o anda sadece üçünün girdiğini hissettik o anda tam ilerlicem kendimeede okadar cesaret verdim eşimin pns indi ;(((( sonra tekrar kendine geldi ama ben hem yorulmuş hemde cesaretimi toplayamazdım;(diyorum ara vermeyelim hadi ama dinlenmem lazım bugün diyo anlatıyorum bak sıcağı sıcağına devam edelim bügünde diyorum anlamıyo beni daha çok uzaklaştırıyo;((

Kizlar ben bakkal mumunu sokuyirm pns sokamiyoum hergun kalinlastiriyorum mumu.birde garip olan mumun hemen hemen hepsini alabiliyorum boy olarak ama en olarak alamiyorum ne yapmaliyim esimde dalga gecmeye basladi benimle

kizlar ben bakkal mumunu sokuyirm pns sokamiyoum hergun kalinlastiriyorum mumu.birde garip olan mumun hemen hemen hepsini alabiliyorum boy olarak ama en olarak alamiyorum ne yapmaliyim esimde dalga gecmeye basladi benimle

canımmmm rahatlatmalısın kendini gün boyu kendini hazırla diceksinki sen başardınmı hayır ben sadece tek sefer egzersiz yaptım oda orta parmak ama mesela hiç acımadıya eş denemesinde korkum hiçmi hiç kalmadı ama eşimi ikna edemiyorum şimdideee;((( ))

denemeye giden biri vardı kızlar cecemmiydi

Hopoferrrrrr bendim denemeye dün gidennnn aslında az önce uzun uzun yazdımmmmm ;(( tam oluyordu eşimin pns indi bi süre sonra tekrar toparlandı ama bu defada ben asırı yorulmuştum;((( şimdi sıcağı sıcağına devam edelim ben hazırım hadi diyorum yok bugün dinlenmesi gerekliymiş ya soğutma beni diyorum ama dinlemiyor;((((

canım olur öyle şeyler, o kadar çok uğraşıyoruz ki alana kadar normal yani onlara da hak vermek lazım onlar da geriliyo, üst üste hergün yaptıysanız normal. izin ver eşine bi gün en azından böyle olunca ikiniz birden üzülürsünüz, sen de bu arada egzersiz yap. uzaklaşılmaz böyle şeylerden, eşin sen bu durumdayken uzaklaştı mı senden. kendini de eşini de yıpratma tatlım, bu sürede kendinizi toplarsınız

Canim ben de bir sizi hissediyorum tahris olmus gibi o yuzden canim aciyor

canımbeniiiiiim, az önce yazdım sana, zorlama daha fazla vardır bi bildiği, kolay mı. ben bugün de yapmak istedim ama hissettirmedim çünkü yapalım bir an önce diye nerdeyse hergün yaptık, pestili çıktı kocacığımın :) bugün dinlensin istedim ben. hem özlersiniz de birbirinizi :) daha kolay olur herşey

Haklısın cnm çokkkk haklısın inşallah en yakın zamanda yenicemm

canım gncemir e de yazdım, vardır bi bildikleri :) öyle yap sen de belki o da olmamasından çekiniyordur senin de dediğin gibi inan bana onlar da umutla bekliyorlardır yenmenizi. moralini bozcak bişey yok... yarına kadar sağlam bi egzersiz yaparsın ne eşini ne de kendini hayal kırıklığına uğratmamış olursun tatlım hem bu arada sen de psikolojik olarak rahatlarsın gevşet biraz kendini

öyle tabi de çok hazırlamıştım kendimi yarın gelin oldum diyecektim((vardır bi hayır ne diyeyim.şimdi cecemmi bekliyorum inş yapar müjdeli haberi verir bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…