Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben senle gunesi bulmaya geldim
urkme
kalbine gunesi asmaya geldim
tukenme
sana yepyeni türküler verdim
uzak dağların ötesinden gelen
sana yepyeni çiçekler verdim
kapıyı aç bulutlar girsin
gülmeyi bilen çocuklar geldi
tükenme
ac kapiyi
yeni ufuklar getirmis
gulmeyi bilen cocuklar
bak
cocuklarin ellerinde guzel gunler var
guzel gunler...

hadi kızlar tükenmeden bitmeden güzel günlere...

kızlar kendisi yok ama bugün cadıkedinin doğum günü, nasılsa okur... canım doğum günün kutlu olsun. ömrün bereketli olsun, gülüşlerin tatlı yanaklarında belirsin hep, elini uzattığın, kalbinin istediği her dileğin senin olsun. yolun, yüreğinin elini tuttuklarıyla aydınlansın

aa cadıkedimizin doğum günü kutlu olsun o zamannnnnnn

günaydın karamsarr seni takip ediyorum bayadırr..olmadı heralde dimi dün akşam..bende bu akşam parmak egzersizi yapacam ama kendime güvenim hiç yok napcz biz bu illeti yaa((

yapcaz inş olacak.dün akşam deneyecektim ama eşim istemedi((bu akşama kaldı artık.bende senin gibiydim hatta yapamayınca ağlardım eşimi arardım falan.böyle tam bir buçuk yıl geçti egzersiz yapmak için düşünmek yok hadi hemen sere parmakla başla.sen düşünüp bekledikçe kimse gelip yapmayacak sadece zaman kaybetmiş olacaksın

lütfen bana yardım edin iki gün önce yine ilişkiye girebildim tam olarak bu şefer gerçekten yendim dedim ama dün akşam yine kaştım açmadım olmadı neden böyle oluyor ne yapmam gerek yardım edin lütfen çok fazla yazmadım okumakla yetiniyorum ama

günaydın karamsarr seni takip ediyorum bayadırr..olmadı heralde dimi dün akşam..bende bu akşam parmak egzersizi yapacam ama kendime güvenim hiç yok napcz biz bu illeti yaa((

bak normalde çok karamsarım ben takip ettiysen farketmişsindir.ama dünden beri olumsuz şeyleri düşünmemeye çalışıyorum ve hep burda oluyorum sağolsun arkadaşlarda düşündürmüyo:))sende düşünme daha fazla zaman geçirme hadi

ölede benim tam 7 senem bitti artık tahamül sınırım yok biliyomusun( ve işin kötü tarafı kendi parmağımı dokunamıyorum bile oraya,o yüzden eşimle deniycem allah sınıyo galiba beni ama gücüm yok artık..

canım lafa atlladım ama:) bu illeti yeneceksiniz başka yolu yok... güven senin içinde, kendine güvenmek zorundasın, çünkü bunu yenmenin en önemli unsuru bu. yapacağına inanmazsan olmaz, inanacaksın bir kere iki kere üç kere dört kere beş kere olmadı mı yeniden yeniden deniceksin sakın ama sakın aksatmayın. ertelediğiniz hergün umutsuzluk çökecek üstünüze, unutmayın çaba varsa sonuç da vardır

öle tabi haklısınızz.burdakiler hepside çok iyi arkadaşlarr sağolsunlarr..ama diyorum ya buraya yazmaya bile çekiniyodum bugün ilk..ama sessizden takip ediyorum hepinizidee..allah yardım etsin hepimizee..aslında öncekine göre biraz daha cesaretlendim..gündüz işde kendimi hazırlıyorum gazı veriyorum ama iş bitip eve gidince ve o ana gelince herşey bitiyor bende ( yeni işde anestol krem aldım emla aldım hep buradakilerin reçetelri bunlar iyiki varsınız ne diyimm

canım seni burda herkes çok iyi anlar ama en iyi ben anlarım. bizim 6. yılımız. Allah kocamdan sonsuz kere razı olsun hiç bunun sıkıntısını yaşatmadı bana birgün bile yüz eğmedi, ama bebek istiyoruz. herşeyi, herkesi bırak kendin için adım atmalısın, çünkü önce sen mutlu olcaksın ki eşini mutlu edebilesin. biliyorum yok acı yok sızı yok demek ordan rahatlatmıyo birebir tecrübe etmedikten sonra ama bunun tek yolu cesaret edip ilk adımı atmakta... ömrünün geri kalanında herşeyin normale dönduğu, yataktan huzurlu kalktığını böyle bi sıkıntın olmadığını düşün:) sana tarif edemem bunun hazzını :))))

bak gaza getirmek için söylemiyorum gerçekten yapabilirsin ben ilk başlarda burda herkes egzersiz dio ya herkes egzersizlemi yapıyo dedim ne gerek var dedim ama olmadı egzersiz gerçekten önemli.yeterki iste.birde ben ilk gece ilişkiye girdim okadar zor ve acı olduki anlatamam onu unutmam zaman aldı.kararlı ol yaparsın.7 sene önce evlenmediğini şimdi evlendiğini düşün ben hiç yapamazken bi akşamda yüzük orta ve iki parmak aldım.düşün ben orda bi delik olduğuna bile inanmıyodum.doktora gitmiştim bi ara doktor kendin için yap dedi ben hep eşim için istiyorum diyodum şuan daha ii anlıyorum burda başaranlar ne kadar mutlu olduğunu anlatıyo biz neden yaşamayalım o mutluluğu....

olmaz çünkü hala her denemende acabaları yaşıyosunn.....şunu anla şunu bil ki sen vajinismus değilsin artıkk...birkez yapabildiysen olay bitmiştir...her defasında niye kendini yıpratmak için bu çaba ....valla kendinizi olmayacaklara şartlandırdığınız kadar olacak artık bittii deseniz gerçekten gidecek hayatınızdan....

Lütfen!!!birdaha kesinlikle kendinize acı cektirmeyinnn...insan kendine bunu nasıl yapar ya olmadı olmayacak yok yokk ben yapamıcam diye diyeee resmen kendi psikolojinizi bozuyosunuz cicimm...ben bunu başardım deyip bi silkeleninn.... Daha fazrklı nasıl yaparım diye düşünün....herşey kendi elinizde siz nekadar kendinize güvenirseniz okadar yenersiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…