- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #134.641
kızlar kendisi yok ama bugün cadıkedinin doğum günü, nasılsa okur... canım doğum günün kutlu olsun. ömrün bereketli olsun, gülüşlerin tatlı yanaklarında belirsin hep, elini uzattığın, kalbinin istediği her dileğin senin olsun. yolun, yüreğinin elini tuttuklarıyla aydınlansın
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
günaydın karamsarrseni takip ediyorum bayadırr..olmadı heralde dimi dün akşam..bende bu akşam parmak egzersizi yapacam ama kendime güvenim hiç yok napcz biz bu illeti yaa ((
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
günaydın karamsarrseni takip ediyorum bayadırr..olmadı heralde dimi dün akşam..bende bu akşam parmak egzersizi yapacam ama kendime güvenim hiç yok napcz biz bu illeti yaa ((
yapcaz inş olacak.dün akşam deneyecektim ama eşim istemedi((bu akşama kaldı artık.bende senin gibiydim hatta yapamayınca ağlardım eşimi arardım falan.böyle tam bir buçuk yıl geçti egzersiz yapmak için düşünmek yok hadi hemen sere parmakla başla.sen düşünüp bekledikçe kimse gelip yapmayacak sadece zaman kaybetmiş olacaksın
karamsar benim favorim sensin dün akşam olmadıysa bu akşam olacak inş. sana güveniyorum:)
canım lafa atlladım ama:) bu illeti yeneceksiniz başka yolu yok... Güven senin içinde, kendine güvenmek zorundasın, çünkü bunu yenmenin en önemli unsuru bu. Yapacağına inanmazsan olmaz, inanacaksın bir kere iki kere üç kere dört kere beş kere olmadı mı yeniden yeniden deniceksin sakın ama sakın aksatmayın. Ertelediğiniz hergün umutsuzluk çökecek üstünüze, unutmayın çaba varsa sonuç da vardır
ölede benim tam 7 senem bitti artık tahamül sınırım yok biliyomusun( ve işin kötü tarafı kendi parmağımı dokunamıyorum bile oraya,o yüzden eşimle deniycem allah sınıyo galiba beni ama gücüm yok artık..
ölede benim tam 7 senem bitti artık tahamül sınırım yok biliyomusun( ve işin kötü tarafı kendi parmağımı dokunamıyorum bile oraya,o yüzden eşimle deniycem allah sınıyo galiba beni ama gücüm yok artık..
lütfen bana yardım edin iki gün önce yine ilişkiye girebildim tam olarak bu şefer gerçekten yendim dedim ama dün akşam yine kaştım açmadım olmadı neden böyle oluyor ne yapmam gerek yardım edin lütfen çok fazla yazmadım okumakla yetiniyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?