Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba Canımm..

Öncelikle doktora hiç gittinmi ?? Gidip Fiziksel Muayene oldunmu ??

Olduysann Doktor ne dedi ??

kızlar ya eşim deneyelim dio ama moralimi çok bozdu hiç içimden gelmiyo ve apartı çıkardım tekrar yerleştirip yapmak zor geliyo ne yapayım sizce

sakınn moralini bozma hemen gitt aparatını yerleştir bi 10 dk derin nefes al eşinde yanında olsun onu çıkarır çıakrmazda hemen eş denemesi yapın hadi canım benim üzülme bak oda üzülmüşki istemiş ne olur topla kendini bugün olması gereken gün sakınnn yarına bırakma sakınnn

kızlar ya eşim deneyelim dio ama moralimi çok bozdu hiç içimden gelmiyo ve apartı çıkardım tekrar yerleştirip yapmak zor geliyo ne yapayım sizce

Kızıyorumm artık bendeeee..

Naz Yapıcak Durumdaa değilsin tatlımmm.. Tabi ki Gidip Yapıcaksınn..

Bitir Artık Şu İşi !!

her şey normalmiş....ama canım yanacak korkusu devaam etmemi engelliyor....sert bir yere çarpıyor içerde sanki

Sert Bir yere Filan çarpmıyor canım..

Öyleyse Hemen Egzersizlere Başlayalım tatlımm.. İlk Kulak Çöpüyle Başlıyoruz.

İlk Önce aynanın karşısına Geç. Bacaklarını sonuna Kadar ayır.

Vajinanı Ellerinle aç. Vee Bolcaa Ikınn Ikındığın zaman Orda Bir deliğin açıldığını göreceksin..

Ve delik açıldığı zaman 1 tane Kulak Çöpünü deliğe doğru derin derin nefes alarak ve yine ıkınarak Sokmaya başlaa.

Kulak Çöpünü İçine aldığındaa oraya bişeylerin girebildiğini göreceksin vee. Kendinee güvenin gelicek..

Şimdi Benim Bu dediklerimi aynen Uygulaa. Bu siteyide bırakma. En kısa süredee yeneceğinden eminimm

canım benim çok teşekkür ederim inan cesaret veriyorsun yarından itibaren denemeye başlayacağım....canııımmmm çok sağol :))

canım benim çok teşekkür ederim inan cesaret veriyorsun yarından itibaren denemeye başlayacağım....canııımmmm çok sağol :))

Ne demek canım benimm seve seve yardım ediyorumm

Takıldığınn,sormak istediğin sorular olursa Buraya Hiç çekinmeden yazz. Mutlaka Bir Arkadaşımız sana yardım eder..

Burada senin gibi Olan O kadar Arkaşımız var ki. Yalnız Değilsinn Bunu Bil Kuzucummm

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Ohhh Ohh Ohhhh..

Tebrik ederimm Canımmm Benimm Nasıll sevindim anlatamam..

Bravo Kız sanaa. Başardınn artık gelin oldunn. Süpersinnnn İlk Halayını Ben Çekim o zamann.

Hadi Halaylarr sanaa gelsinnn Hobaaaaaaaaaaa:123::123::123::123::119::119::119::119::119:

yaaa çok mutluyum anlatamam tabi gelgit olmadı ama oda olur zamanla dedik...başarı hikayemi yazmak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuum

Son düzenleme:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu biliyodummmmmmmmmmmmmm süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kız beni güldürdünnnn nasıl mutlu oldum anlatamamm ay ayy ayy sende yendinn süpersinnnnnnnnn sana süper halay çekiyorummmmmmm durmaksızınnnnnnnnnnnnnnn ay delirdim inan çok mutlu oldum aklı msendeydi nasıl mutlu oldum nasıll kocaman öpüyorum canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sizlerii böylee gördukceeee çok mutluu oluyorum :))) kendimm içn çok üzülüyorum

üzülmekkkkkkk yok karamsar bile başardı ya başardı inanamıyorum düşünsene forumun karamsarı yendi bu illeti bizde başarıcaz inşallah üzülmek yok canım kararlı olegzersiz önemli gerçektennnn..

yaa eşim bekliyo burda kalıp anlatmak yazmak istiyorum ama gerdek geceside yalnız bırakılmazki:))
ama inanın kızlar gerçekten acı yoooooooooooooooooooooooooooook
yarın yazarım uzun uzun
öpüyorum sizi kocaman

yaa eşim bekliyo burda kalıp anlatmak yazmak istiyorum ama gerdek geceside yalnız bırakılmazki:))
ama inanın kızlar gerçekten acı yoooooooooooooooooooooooooooook
yarın yazarım uzun uzun
öpüyorum sizi kocaman

tmm canım koşş sen kocanla güzel keyifli bir uyku çekk yarın bol bol konuşuruz öpüldünn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…