- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #134.821
kızlar ya eşim deneyelim dio ama moralimi çok bozdu hiç içimden gelmiyo ve apartı çıkardım tekrar yerleştirip yapmak zor geliyo ne yapayım sizce
arkadaşlar bende tüm yazdıklarınızı okudum...benim sorunum da canım yanacak korkusu....sadece pns in başını alabiliyorum ama daha fazla ilerleyemiyorum canım yanacak diye....ne yapacağım bilmiyorum...acımaması için ne yapmalıyım...yazın lütfen
kızlar ya eşim deneyelim dio ama moralimi çok bozdu hiç içimden gelmiyo ve apartı çıkardım tekrar yerleştirip yapmak zor geliyo ne yapayım sizce
Merhaba Canımm..
Öncelikle doktora hiç gittinmi ?? Gidip Fiziksel Muayene oldunmu ??
Olduysann Doktor ne dedi ??
her şey normalmiş....ama canım yanacak korkusu devaam etmemi engelliyor....sert bir yere çarpıyor içerde sanki
canım benim çok teşekkür ederim inan cesaret veriyorsun yarından itibaren denemeye başlayacağım....canııımmmm çok sağol :))Sert Bir yere Filan çarpmıyor canım..
Öyleyse Hemen Egzersizlere Başlayalım tatlımm..İlk Kulak Çöpüyle Başlıyoruz.
İlk Önce aynanın karşısına Geç. Bacaklarını sonuna Kadar ayır.
Vajinanı Ellerinle aç. Vee Bolcaa Ikınn Ikındığın zaman Orda Bir deliğin açıldığını göreceksin..
Ve delik açıldığı zaman 1 tane Kulak Çöpünü deliğe doğru derin derin nefes alarak ve yine ıkınarak Sokmaya başlaa.
Kulak Çöpünü İçine aldığındaa oraya bişeylerin girebildiğini göreceksin vee. Kendinee güvenin gelicek..
Şimdi Benim Bu dediklerimi aynen Uygulaa. Bu siteyide bırakma. En kısa süredee yeneceğinden eminimm
canım benim çok teşekkür ederim inan cesaret veriyorsun yarından itibaren denemeye başlayacağım....canııımmmm çok sağol :))
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Ohhh Ohh Ohhhh..
Tebrik ederimm Canımmm Benimm Nasıll sevindim anlatamam..
Bravo Kız sanaa. Başardınn artık gelin oldunn. Süpersinnnnİlk Halayını Ben Çekim o zamann.
Hadi Halaylarr sanaa gelsinnn Hobaaaaaaaaaaa:123::123::123::123::119::119::119::119::119:
yaaa çok mutluyum anlatamam tabi gelgit olmadı ama oda olur zamanla dedik...
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
yaaa çok mutluyum anlatamam tabi gelgit olmadı ama oda olur zamanla dedik...başarı hikayemi yazmak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuum
sizlerii böylee gördukceeee çok mutluu oluyorum :))) kendimm içn çok üzülüyorum
yaa eşim bekliyo burda kalıp anlatmak yazmak istiyorum ama gerdek geceside yalnız bırakılmazki:))
ama inanın kızlar gerçekten acı yoooooooooooooooooooooooooooook
yarın yazarım uzun uzun
öpüyorum sizi kocaman
üzülmekkkkkkk yok karamsar bile başardı ya başardı inanamıyorumdüşünsene forumun karamsarı yendi bu illeti bizde başarıcaz inşallah üzülmek yok canım kararlı olegzersiz önemli gerçektennnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?