- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #134.781
Canımcımm Süpersinn
Şimdii İşaret Parmağa Geç. Onu Sonuna kadar sok. Daha sonra tekrar orta Parmak yapıcaksın.
Ondan sonrada 2 parmağa Geçiceksin. Bu 2 parmakta İşaret ve orta parmak yanyana sokucaksın tatlımm
Beraycım 1. olmana hiç şaşırmadım ama çok sevindim ben bile gururlandım valla tebrik ederim canım
canm benm ck ıyı enerjii verıyosunn :) yaaasımdı odaya gecıorum o zaman ısaret parmagı sonra orta parmak sonraaaaa ıkısı bırlıkte ayrıntıları anlatcam hemen
kızlar şimdi apartı yerleştiriyorum yarım saat sonra pnse geçcem inş dua edin nolurrrrrrrrrrrrrr
çıkıyorum şimdi ama takip ediyorum burayı
:)) çok şekersin bilmiyorum neredeyim diyo ama yaptım işte tebrikler canım gerçekten buda önemli bir başlangıç inşallah yendiğin günüde görürüz..
cecemmmmmm sımdı ne yapmalıyımmm o kadr ısteklıyım kı sımdı ne yapmalıyım adım adım sler mısın bıde gerıdekı sayfaları okudum arkadaslardan bırı es denemesı yapamams parmaga alıstıgı ıcın yapamams bende ole olmam dımı
rhat ol canım sen çokiyi gidiyorsun bu hastalıkda parmak denemesini başarmak bile çok büyük birşey herşey adım adım olacak canım benim bende daha parmak denemesindeyim aparat hazırladım kulak çöpünden peçete sarıp streçledim tam orta parmak genişliğinde oldu onu yapabilirsem 2 parmak büyüklüğünde ayarlıcam sende böyle bir aparat ahzırla parmağınla yapmışsın gibi düşün ve ona alışmaya bak inş. aynı anda beraber yenicez canım sıkma canını :)
berayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :)
çok uzun zamandır bütün yazılanları hiç aksatmadan okuyorum, birbirinize verdiğiniz destekleri hayranlıkla takip ediyorum:)önceleri yazıp yazmama konusunda çok tereddüt ettim, okumanın yeterli olacağını düşündüm fakat birilerinin beni yüreklendirmesine cidden çok ihtiyacım var çünkü o yazdığınız parmak, aparat kelimeleri bile bacaklarımı sıkarak oturmama neden oluyor...malesef aynı sorunu yaşıyorum. evleneli 5 ay oldu, ilk zamanlar ara ara denemelerimiz oluyordu, ama her defasında olmayınca artık o da azalmaya başladı. eşimi ev arkadaşım gibi görüyorum. ilk başlarda eskiden kalma alışkanlığın verdiği rahatlıkla bu durum çok rahatsız etmese de artık etmeye başladı sankibu konuda sizlerden de destek almak adına yazdım. vereceğiniz önerilere şimdiden teşekkürler:)
kızlar şimdi apartı yerleştiriyorum yarım saat sonra pnse geçcem inş dua edin nolurrrrrrrrrrrrrr
cevabın için teşekkür ederim öncelikle. ilk olarak ayna alıp inceleme kısmını tamamladım ve kendi vücudumdan aslında ne kadar uzak olduğumu fark ettim, fakat diğer aşamalara hala geçemedim bu gidişle de geçemeyecekmişim gibi geliyor bazen... eşim çok sakin, çok anlayışlı artık gülüp geçiyor ''senden başka bu kadar nazlı var mıdır acaba'' diye. (aslında o zamanlar hemen bu siteyi açıp, yazılanları okutasım geliyor, bak benim gibi bir sürü kişi var diye:)) bu jel sürmeyi denicem fakat hangi markanın jeli olabilir bu konuda bilgim yok. sanırım marka ismi vermek de yasak. rica etsem özelden yazar mısın
şuan apartı aldım ya çok gerginim birde üstüne wc ye gidesim geldi:))
şuan apartı aldım ya çok gerginim birde üstüne wc ye gidesim geldi:))
Canım Bunu kendinee yapmaa biraz sakin ol. Sen başardın zatenn.
Yaptın yapacağını artık kov gitsinn. Vajinismus Diye Bişey Kalmasın Hayatındaa
Penise Otururken Ikınarak oturr bak nasıl kayıp gidiyorr. Acı Filan da yokk
ben de acaba kayganlaştırıcı jel mi ben onu eczaneye gidince nasıl isterim diye düşünüp duruyordum. valla çok sevindim buna:) hemen yarın ilk işim bundan almak olacak. bakalım inşallah bizler de yeni yıla girmeden buraya güzel haberlerle gelirizzz
ben de acaba kayganlaştırıcı jel mi ben onu eczaneye gidince nasıl isterim diye düşünüp duruyordum. valla çok sevindim buna:) hemen yarın ilk işim bundan almak olacak. bakalım inşallah bizler de yeni yıla girmeden buraya güzel haberlerle gelirizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?