- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #134.841
offfffffffffffffffffffff allahım offfffffffffffffffffffffff
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
64: :64
64:64 süpersin karamsarr süperr...ama ben parmak denemesi bile hüsran biliyomusunn (( eşim yapmak istemiyo çıldıracam az kaldıı ( seni canı gönüldenn tebrik ediyorum ve anlatmanı bekliyorumm
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Yaaaa cooooooookkkkkk sevindiiiiiiimmmmmm :)) kocamann tebriklerrrr sanaaa hadiiii halaya bu halay kacmazzzz
çalsın davul zurnalarrrrrrrr
oynasın bütün dostlarrrrrrr
sevincimiz bitmesiiiiiiiiiiinnnn
gönlümüzde halaylarrr64:
Darisi cecem yasemin sendrom care elab ve ismini hatirlayamadigim arkadaslara karamsar yendiyse herkes yener durmak yok yilbasina kadarrr
canım ben yandim pazar günü seninle aynı gündü galiba yine de halay çekelim
dün gece yine olmadı aslında çok hazırdım ama bütün gün ikimiz de stres yaptık galiba, başardıktan sonraki gün olmayınca eşim bu seferkinde streslendi birbirimizede yansıttık galiba,artık yoruldum gerçekten başka bir işime elim gitmiyor ders çalışmam lazım ama böyle de olmuyor, birkaç gün erteledik bu işi ama gerçekten yoruldum artık onun için çok üzülüyorum
dün gece yine olmadı aslında çok hazırdım ama bütün gün ikimiz de stres yaptık galiba, başardıktan sonraki gün olmayınca eşim bu seferkinde streslendi birbirimizede yansıttık galiba,artık yoruldum gerçekten başka bir işime elim gitmiyor ders çalışmam lazım ama böyle de olmuyor, birkaç gün erteledik bu işi ama gerçekten yoruldum artık onun için çok üzülüyorum
Canimmm niye uzuluyosun elbette olacak demekki biraz daha zamana ihtiyacin var bende dun 4.yu yaptim biraz ara vermistik o yuzden korktum acikcasi o sirada televzyonda acikti programdaki soruya oyle bi odaklanmsm ki hic hissetmedim bile sende oyle yap baska seyler dusunmeye calis
ilginc ilan penisin biraz incesini sokuyorum ama pns olmuyor oturarak mi daha rahat ama o zaman da vajiyi bulamuyirum sanki cokkk mutsuuzum bir sene oldu ben hala ayniyimAnladım Canım.Bolca Jel Kullanıyosun değilmi ??
İlla ki Penis kalınlığında aparatla yapmak zorunda değilsin. Penisten 2-3 cm daha küçük olabilir.
Bu sorun Çıkarmazz.Rahat Olmayı unutmaa.. Nefes Egzersizleri ve ıkınarak yapmayıda unutmaa
Aparatı sokucamm diye Vajinanı tahrişte etme sakınn. Çok zorlamaa.
elab sen napıosun canım nasıl gidior gelin olmak :))
Kizlar cok mutsuuzm olmek istiyotum gelin olamiyorum yapamiyoum
ama olmuyor;((( abu topicte ya-pa-mı-yo-rum yok yapmak zorundasın kendin için eşin için yuvan için canım böyle dersen zaten yapamazsın beynine yapacam sinyalleri göndermelisin karamsar olma bir karamsar gitti diğeri mi geliyo ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?