Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yapmıyorum kızlar şuan ağlıyorum eşim moralimi çok bozdu...ben apartla geziyorum evin içinde bak görüyosun ne kadar deniyorum bende çok istiyorum ama olmayadabilir ozaman sinirlenme dedim.tamam anlaşıldı yapmıyoruz bu akşam dedi ya ben okadar uğraşıyorum anlamadı.yatıyorum kızlar ben moralim çok bozukkkkkkkk

inş. canım umudunu kaybetme:)

ya işin ilginç yanı ben bu durumu ilk zaman hiç sorun etmedim ki, hatta hoşuma bile gidiyordu içten içe :) çünkü birbirimize alışınca olur nasılsa diyordum. ama artık alışması kalmadı ki dün 5. ayımıza girdik akşam dışarıda güzel bir yemekle kutladık bunu sonrasında eve geldik yattık uyuduk. evet bir şeylerde terslik var ve bu durum gün geçtikçe rahatsız etmeye başladı beni. o yüzden başarana kadar gece- gündüz bu yazılanları okuyup, uygulamaya kararlıyım

canım ya çok üzüldüm keşke demeseydin eşine böyle birşey çünkü sen zaten hazırdın yapıcaktın ve eşinide utandırıcaktın yani eşin madem bukadar aksi denedikten sonra olur olmaz konuşurdunuz ne diyeceğimi bilemedim çok kızdım bende

bende yeneli iki gün oldum canım,yapılamayacak bişey değilmiş bunu yenince anlıyosun...darısı başına:)

Evett Canım bencee çok daha kolayy. Zor gibi Görünüyor ama inan öyle değil..

Rahatça Kayıp gidiyor. Püff Noktasıı otururken Ikınmakk
,

ya beraycım ben hem eşim e yüzüm dönük hem sırtım dönük denedim ama olmadı yani çok zorlandım yani pnsi o deliğe yerleştiremedim bile sanki deliğin yerini unuttum yerleştirdim gibi oldu odagitmedi rahat olmama rağmen delik küçücük kaldı sanki nasıl olcak bu iş ya yoksa evet üstte olmak daha kolay vajina daha düzgün şekil alıyor takılması mümkün olmuyor o şekil ve ilk yenenler için iyi bir pozisyon ama nasıl olcak işte o ucunun girmesini bana tarif edermisin canım..:26:

Kizlar iyi gceler bugun aparati pns ile ayni kaliklikta ayarladim bir kez soktum ama canim cok acidi pns asamasina gecemiyorum uygun pozisyonu mu bulamiuorum bilmiyorum ama yeni yila gelin olarak girmek istiyorum bu gece de huzunle bitti benim icin;(((

Canımm nasıl anlatabilirim. Poponun çok az daha önündee. Dudakların arasındaa.

Bazen hemen bulamayabilirsinn. Bir kaç kere dene. Hemen yılmak yok.

Vajina girişine yerleştir. Dik bir Şekildee Bolcaa Ikınarakk Rahatça alırsın canımm..

eşim kalıplı biri ben ise küçüğüm ona göre biraz bacaklarımı açınca dik durmuyor pn si o ilk aşamada nasıl almam gerekiyorki dizlerimi yatağa koyunca mesafe kalmıyor

bacağımı az kaldırsam yukarı ozaman hiç olmuyor bacaklarım titriyor

Son düzenleme:
Ben de bulamiyotum deligi ayna olmayinca bylamiyorum sanki kapanmis gibi dusunuyorum;( pns asamasini henuz yenemedim cildiracagim

Tatlım wc yapar gibi otur o şekilde dene birdee..

Eşin bacaklarını dümdüz tutsun. Hafif bile ayırsa oturmakta zorluk çekersin.

kızlar ya eşim deneyelim dio ama moralimi çok bozdu hiç içimden gelmiyo ve apartı çıkardım tekrar yerleştirip yapmak zor geliyo ne yapayım sizce

arkadaşlar bende tüm yazdıklarınızı okudum...benim sorunum da canım yanacak korkusu....sadece pns in başını alabiliyorum ama daha fazla ilerleyemiyorum canım yanacak diye....ne yapacağım bilmiyorum...acımaması için ne yapmalıyım...yazın lütfen

Ahh be karamsarcıgım bu boyle olmadı ama
Ya hem sana kızdım hem de eşine
Sana yine bi an karamsarlıga dustun ve esıne oyle dedın dıye kızdım, eşine ise seni anlayışla karşılamadığı için kızdım
Sen artık bu olayı kafanda bitirdin bu gece yapacagına hepimiz emindik keşke pes etmeyip eşini zorlasaydın denemek için

Anladım Canım.Bolca Jel Kullanıyosun değilmi ??

İlla ki Penis kalınlığında aparatla yapmak zorunda değilsin. Penisten 2-3 cm daha küçük olabilir.

Bu sorun Çıkarmazz.Rahat Olmayı unutmaa.. Nefes Egzersizleri ve ıkınarak yapmayıda unutmaa

Aparatı sokucamm diye Vajinanı tahrişte etme sakınn. Çok zorlamaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…