- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #134.801
inş. canım umudunu kaybetme:)
yapmıyorum kızlar şuan ağlıyorum eşim moralimi çok bozdu...ben apartla geziyorum evin içinde bak görüyosun ne kadar deniyorum bende çok istiyorum ama olmayadabilir ozaman sinirlenme dedim.tamam anlaşıldı yapmıyoruz bu akşam dedi ya ben okadar uğraşıyorum anlamadı.yatıyorum kızlar ben moralim çok bozukkkkkkkk
ya işin ilginç yanı ben bu durumu ilk zaman hiç sorun etmedim ki, hatta hoşuma bile gidiyordu içten içe :) çünkü birbirimize alışınca olur nasılsa diyordum. ama artık alışması kalmadı ki dün 5. ayımıza girdik akşam dışarıda güzel bir yemekle kutladık bunu sonrasında eve geldik yattık uyuduk. evet bir şeylerde terslik var ve bu durum gün geçtikçe rahatsız etmeye başladı beni. o yüzden başarana kadar gece- gündüz bu yazılanları okuyup, uygulamaya kararlıyım
ben üştte hiç yapmadım yapamam gibi geliyor şence naşıl olur daha mı kolay
,Evett Canım bencee çok daha kolayy. Zor gibi Görünüyor ama inan öyle değil..
Rahatça Kayıp gidiyor. Püff Noktasıı otururken Ikınmakk
,
ya beraycım ben hem eşim e yüzüm dönük hem sırtım dönük denedim ama olmadı yani çok zorlandım yani pnsi o deliğe yerleştiremedim bile sanki deliğin yerini unuttum yerleştirdim gibi oldu odagitmedi rahat olmama rağmen delik küçücük kaldı sanki nasıl olcak bu iş ya yoksa evet üstte olmak daha kolay vajina daha düzgün şekil alıyor takılması mümkün olmuyor o şekil ve ilk yenenler için iyi bir pozisyon ama nasıl olcak işte o ucunun girmesini bana tarif edermisin canım..:26:
Canımm nasıl anlatabilirim. Poponun çok az daha önündee. Dudakların arasındaa.
Bazen hemen bulamayabilirsinn. Bir kaç kere dene. Hemen yılmak yok.
Vajina girişine yerleştir. Dik bir Şekildee Bolcaa Ikınarakk Rahatça alırsın canımm..
Ben de bulamiyotum deligi ayna olmayinca bylamiyorum sanki kapanmis gibi dusunuyorum;( pns asamasini henuz yenemedim cildiracagimCanımm nasıl anlatabilirim. Poponun çok az daha önündee. Dudakların arasındaa.
Bazen hemen bulamayabilirsinn. Bir kaç kere dene. Hemen yılmak yok.
Vajina girişine yerleştir. Dik bir Şekildee Bolcaa Ikınarakk Rahatça alırsın canımm..
bende gelin oldum :) dün gece itibariyle.. :) darısı bekarların başına..
eşim kalıplı biri ben ise küçüğüm ona göre biraz bacaklarımı açınca dik durmuyor pn si o ilk aşamada nasıl almam gerekiyorki dizlerimi yatağa koyunca mesafe kalmıyor
bacağımı az kaldırsam yukarı ozaman hiç olmuyor bacaklarım titriyor
Ben de bulamiyotum deligi ayna olmayinca bylamiyorum sanki kapanmis gibi dusunuyorum;( pns asamasini henuz yenemedim cildiracagim
canım bendede acaba duygusu oluyor belkı sendede aynı sey oluyordur doktor sayesınde yenenlere doktorun tavsıyesı hergun mutlaka yapınkı alısın demıs dene bakalım bende gun gun rahatlıyorum.
teşekkür ederim arkadaşım hergün denicez o zaman
evet canım hergun fazla mesaı napalım :)
bne geldimm sonunda gelebildim kaynanacığım sağolsun sabahtan geldi çarşıya götürdü beni yeni eve girebildim...
ve iş denemelere gelince dün saat 10 da bi denedik 1 buçuk saat hiç olmadı zangır zangır titreme tuttu beni anlatamam bi anda ama bende hata çok heyecanlıydım çok hırslandım oda bana buna patladı titremem baya geçmedi eşim dahi korktu ama ben nasıl azer bülbül misali zangır zangır titriyorum duramadım sonra eşim bana sarıldı uyuduk öyle..
gece 4 de uyandık bi anda ve deneyelim dedim eşime tekrar başladık varya dediğiniz her pozisyonu denedim kapı duvar sanki çekiliyorum parmağımı deniyorum giriyo pns girmiyo ilk deliği dahi bulamadım ilk defa yabancı bi cisimle deniyordum çünkü hep parmakla denediğimden yönü rahat kavrıyordum ama demekki aparat şartmış benim gibi hastalara, neyse yine olmadı...
ve uyuduk sabah 10 da kalktık ve tekrar denedik bu sefer vucudum çok gevşemiş rahatlamıştım olcak gibi hisettim ve başladık yine uzun uğraşlardan sonra ben eşimin üstünde yüzüm ona dönük yarısını alabildim o bile beni havalara uçurdu ama devam edemedim arkadaşlar orda bişiy oldu geri attım kendimi ve bidaha cesaret edemedim halbuki atmasam geri biraz ıkınarak otursam olacaktı yok istemsiz geri attım kendimi yani sonuç yarıya kadar girmiş olması kahroldum anlatamam mahvoldum hayal kırıklığı parmaklara göre pns gerçekten çok kalın geldi sanki girse kenarlardan yırtılma olacak oakdar yani öyle hisettim korktum pazartesiye kadar denemelere devam bakalım çok üzgünüm....ve çok kötüyüm...
yılmak yok canım ne olur olacak emın ol ben bıle yaptıktan sonra ohoooooo sen cok rahat yaparsın
bende gelin oldum :) dün gece itibariyle.. :) darısı bekarların başına..
amaninnnn durun pullu mendılımı alamda gele tey tey teyyyyyyyy
kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrr :)) yarım saat önce once serce sonra tekrar yuzuk parmagı veeeeeeeeeee orta parmaga gectımm
orta parmakta baya ılerledım o bosluga gelebıldımm bılmıorum neredeyım ama oo kdr rahat yaptm kı zorlanmadan sadece sık sık nefes aldımmmmmmmmmm ama sımdı ustatlarıma soruyorum sımdı ne yapmalıyım
simdide ısaret ve orta parmakta sıra ama bolca jel surmeyı unutma
Canlarımm aranızda bana Hala Oy vermeyenlerr Varmıı acabaa ??
canım ben coktan verdım bu arada tekrar tebrık ederım
Beraycim mumu kalinlasrirdim pnsle ayni kalinliga getirdim bir kere soktum cnm acidi yaoamadim pns denemesi yaptik bugun olmadi esim cok yzuldu yeni yila kadar gelin olmak istiyorum mum calismasi dun gayet iyiydi bugun kalinlastiryom dedim biraz ama yapamadim ne yapmam lazimTatlım egzersizde ne aşamadasınn ??
yapmıyorum kızlar şuan ağlıyorum eşim moralimi çok bozdu...ben apartla geziyorum evin içinde bak görüyosun ne kadar deniyorum bende çok istiyorum ama olmayadabilir ozaman sinirlenme dedim.tamam anlaşıldı yapmıyoruz bu akşam dedi ya ben okadar uğraşıyorum anlamadı.yatıyorum kızlar ben moralim çok bozukkkkkkkk
Beraycim mumu kalinlasrirdim pnsle ayni kalinliga getirdim bir kere soktum cnm acidi yaoamadim pns denemesi yaptik bugun olmadi esim cok yzuldu yeni yila kadar gelin olmak istiyorum mum calismasi dun gayet iyiydi bugun kalinlastiryom dedim biraz ama yapamadim ne yapmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?