- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #134.881
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kullan kullan canım faydasını inş sende görceksin..bepanthen "krem" yazıor reçetemde (merhem bide plus yazan var onlar değil) apartın başına emla bir cm fln geri kalanına bepanthen sürüodum emla yakıor sonra zmanla yakmamaya başladı ama ilk günler baya yakıordu.sonra önden bişeyler yaşayıp penisi hemen alıosun zaten
bugun tekrar denryecegom ikinacagompenis kadar aparat yapmana gerek yok canım ben yüzüm eşime dönük şekilde yenmiştim bazıları sırtı dönük yeniyo yani o sana kalmış hangisinde rahat edersen
bugun tekrar denryecegom ikinacagom
hımm sen aparatta kullanıyon yani ben hiç kullnmadım bende parmağımı ucuna emla sürüyom azcık vaji girişine birazda parmağımı içine doğru ittiriyom birazda oraya sürüyom sonra jel faln evet emla yakıyo hata bazen benim sonraki gün bile yanıyo
Layganlastiricilarda yakiyor gibi tavsiye edecegin varmi kendome guvrbim geldi allah raxi olsun bugun deneyecegim tekrardancanıım yırtılacak bişey yok Allah vajinayı ona göre yaratmış penisin şeklini alıyo canım çocuk çıkıyo ordan bunları düşün korkma
Ben de bulamiyotum deligi ayna olmayinca bylamiyorum sanki kapanmis gibi dusunuyorum;( pns asamasini henuz yenemedim cildiracagim
Layganlastiricilarda yakiyor gibi tavsiye edecegin varmi kendome guvrbim geldi allah raxi olsun bugun deneyecegim tekrardan
doktor vermişti aparatı bana olsun parmakda aynı şey emladan sonrada biraz bepanthen sürersin tahriş geçene kadar..ewet başalrken ve bittikten sonra yanıordu benim ama sonra hiç yanmadı sürmeme rağmen sonrada baktım bunun faydası artık yok dedim kendi kendime bıraktım 15 gün sonra fln ama ..
Yapiyirum uc parmagimi sokuyorym aParat sokuyotum ama pns olmuyorcanım ben yeneli 10 gün oldu.ve egzersize ilk başladığım zamanlar deliği görmek için saatlerce uğraştım ama göremedim.ve inanki hala görmüş değilim.bende orası kapalı ben farklıyım diye düşünüp üzülüyodum ama hiç biri doğru değil.bunları düşünüp moralini bozma sakın.egzersiz yapıyormusun peki
peki en kolay oturarak mi oluyor ben oturunca kanlar akicak gibi dusunuuorum;(
sağol canım bilgiler için bakalım artık bugün 2. deneme yapabilirim tahrişim geçti çünkü hadi hayırlısı
hımm sen aparatta kullanıyon yani ben hiç kullnmadım bende parmağımı ucuna emla sürüyom azcık vaji girişine birazda parmağımı içine doğru ittiriyom birazda oraya sürüyom sonra jel faln evet emla yakıyo hata bazen benim sonraki gün bile yanıyo
Canım artık yendin sen bence emla kullanmayı bırazk sadece kayganlaştırıcı kullan... 1-2 ay sonra kayganlaştırıcıyada ihtiyacın kalmayacak gerçi
uyuşturucu şeyler kullanma alışkanlık yapmasın sonra
Ben kiz degilim narkozla gitti;( yirtilacakta oyle olacaj diye dusunuyorum
hadi bakalım canım yaparsın yapar yarın yine sorarım ben :) bende bugün bebiş denemelerine devam edeyim :)
Yapiyirum uc parmagimi sokuyorym aParat sokuyotum ama pns olmuyor
alışkanlık yapmıor canım bence öle olsa doktor vermezdi hiç yapamayıp moralini bozmaktansa alışana kadar emla kullanmak mantıklı zaten penise alışınca kendi kendine bırakıosun emlanın artık işe yaramadığını düşünüosun tabi herkez kendi bilir ama ben yardımcı olmaya çalışıorum
Canım artık yendin sen bence emla kullanmayı bırazk sadece kayganlaştırıcı kullan... 1-2 ay sonra kayganlaştırıcıyada ihtiyacın kalmayacak gerçi
uyuşturucu şeyler kullanma alışkanlık yapmasın sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?