- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #135.041
sizin adetlerde zormuş ama oda eşinin kardeşi sonuçta yabancı biri değil ki garip geliyo bana böyle şeyler ama adet sonuçta uyulması lazım sanırım allah kolaylık versin valla
bana çok zor gelirdi böyle şeyler
Eee Kızlaarr Anlatınn yaa ?? Ne Var ne Yok ??
herkese iyi akşamlar mesai bitti ben kaçıyorum umarım sabaha yeni gelinlerimizle uyanırız benimde ikinci denemem başarılı geçer umarım dua edin herkese bol şanslar
herkese iyi akşamlar mesai bitti ben kaçıyorum umarım sabaha yeni gelinlerimizle uyanırız benimde ikinci denemem başarılı geçer umarım dua edin herkese bol şanslar
:) care care, canım nolcak senin bu eşinle çekişmen böyle
arada kaçırdığım yerler olmuş :) canım gerçektin adet bittikten sonra çok geniş oluya. ben ilk yarıya kadar aldığımda adetimin bittiği gün denemiştim. ve hiç sıkıntısız bi şekilde olmuştu. zaten yarıya kadar aldıktan sonra gerisi geliyo Allah ın izniyle:) ihmal etme ve o gün deneme yap mutlaka
:)))))))))))))))))))) enn sonunda ben onu öldurcenn ve galibiyet benım olcakkk oda inat bendee inatttt :))))))))))))
tamam canımcım zaten ben baya cesaretliyim bu konuda inşallah olucak hiç yapamam diye düşünmüyorum yani:) bu arada eşim ilk deneyeceğimiz zaman bana gelinliiğini gysene dedio da kendini kaptrdı işte burdaki listeyi gösteriyorum bazen yeni gelin diyoruz ya yenenlere
:) aman aman sinirlerine hakim ol :) inadın panzehiri tatlı dil, kendini hazır hissediyosan bi de bunu dene erteledikçe en güzel günleriniz heba oluyo biz de çok denedik ve olmadı aslında eş denemesi de bi tür egzersiz. nasıl aparatları kalınlaştırdığımızda ilkinde sorun yaşıyorsak ama sonrasında alıyorsak penis de öyle ilkinde alamazsın belki ama o da aparat gibi alışa alışa olcak. inşallah o kadar alışması gerekmeden yerini beğinirde ilkinde olur :) ama azmeden vajili muradına erdi :) tutmazsa bu taktik o zaman egzersize devam et canım hatta istersen mevcut aparatını 1-2 cm kalınlaştırarak da deneyebilirsin yılbaşına kadar olmazsa...
tamam canımcım zaten ben baya cesaretliyim bu konuda inşallah olucak hiç yapamam diye düşünmüyorum yani:) bu arada eşim ilk deneyeceğimiz zaman bana gelinliiğini gysene dedio da kendini kaptrdı işte burdaki listeyi gösteriyorum bazen yeni gelin diyoruz ya yenenlere
vaaaaaaaaaaayyyyyy romantizme bakar mısınızzzzz
giy tatlım sende eşini kıracağına kafanı kır daha iyi ama değil miii
canımm biz denemiştık bır süreee öncee yarısnı aldım ama belrlı bır yerden sonra gtmedii canımm yaaa
haa ben kaçırmışım o kısmını canım. ben de çok takıldım orda care ben nasıl aldım biliyo musun zfrynkp nin başarı öyküsündeki penis yönü ve yön tarifi sayesinde almıştım ilk tamamını aldığımda. bu vesileyle bi kez daha teşekkür ediyorum zfyrnkp sana :) o sayfayı bul ve oku derim ben sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?