- 3 Ekim 2012
- 1.243
- 10
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #135.081
kızlarrr ya bişeyyy danışmak istıyorumm bennn sızleree şimdii ben eşimle penis denemesınee geçiceğim zaman içimdee çok degişk bişeyyy oluyoo yaaa anlamıyorumm sankıı olmick gibiiii egzersizde
fln öyle degilim penis demesine geçiceğm akşamıı tuaff olutyorumm benn off bunu atLatmak ıstıyuorumm bunu
Canim oncelikle giristeki o basinc agri ve duvara toslama hissi tamamen yonle ilgili ay ben bi ara ic kismi sadece oraya kadar mi diye dusunmustum aslinda ordan itibaren yapimasi gereken p...sin yonunu popoya dogru ittirmk o kadarkızlar herkese iyi akşamlar. ben yaklaşık 3 hafta kadar önce burada sizlere egzersizler hakkında soru sormuştum. 4 aylık evliyim. daha önce bu siteyi bulmadan önce ne yapıcağıma dair hiç bir bilgim yoktu. burada parmak egzersizlerini öğrenince denedim. aparatla çalışmadım hiç ama bazı yorumlar okumuştum sadece parmakla çalışıp da yenen arkadaşları. ben de aparatsız olarak denedim. 2 parmağı rahat alıyorum. zaten ilk denememde de almıştım hemen. 3 parmak da biraz zorlanıyorum ama onu da zorlayınca acısa bile oluyo. yalnız sizin çalışmalarınız galiba uzun sürüyor. ben saatlerce çalışmıyorum. sadece girdirdikten sonra bırakıyorum. bugün eşimle denedik. daha önce hiçbir şekilde ucu bile girmemişti. bugün çok az,(sadece 2cm kadar belki) girdi.açıkçası ben buna biraz sevindim çünkü daha önce hiç girmemişti bile. Ama o kadar az girdi ki, çok şaşırdım orada tıkanıp daha fazla ileri gidemedi. burada okuduklarım mesela yarıya kadar girip, zorlandıklarını söylemişti. yani nasıl olur da o kadarcık girer, devamını getiremez anlamadım. biraz zorlayınca dayanılmaz bir baskıyla beraber acı hissettim. zorlamaya, dayanmaya çalıştım ama sanki oradan sonra gidilecek hiç bir yer yoktu. olmayınca da daha fazla acısına dayanamadım, bıraktık. sonra eşim bir de yönünü bulmak için 2 parmağını girdirdi. pembemsi bi kan oldu parmağı. kızlık zarı mı diye düşündüm ama o kadar başta değildir heralde de mi zar, o olamaz yani değil mi??? biraz uzun oldu ama o kadar sıkıntılıyım ki, herşeyi bi anda sormak istiyorum. bir de bizim şsyle bi sorunumuz var. eşimde denemeden sonra olmayınca yumuşama oluyo. normalde bana dokunmaya başladığı anda sertleşme olup, çok uzun süre sert kalabilmesine rağmen o işe sıra gelip de olmadığı zaman yumuşuyo ve bi daha uzun süre sertleşemiyo. bu nedenle denemelerimiz daha fazla devam edemiyo.
bana cevap verirseniz, yorum yaparsanız çok memnun olurum arkadaşlar.
Ve o leke kizlik zari olabilirkızlar herkese iyi akşamlar. ben yaklaşık 3 hafta kadar önce burada sizlere egzersizler hakkında soru sormuştum. 4 aylık evliyim. daha önce bu siteyi bulmadan önce ne yapıcağıma dair hiç bir bilgim yoktu. burada parmak egzersizlerini öğrenince denedim. aparatla çalışmadım hiç ama bazı yorumlar okumuştum sadece parmakla çalışıp da yenen arkadaşları. ben de aparatsız olarak denedim. 2 parmağı rahat alıyorum. zaten ilk denememde de almıştım hemen. 3 parmak da biraz zorlanıyorum ama onu da zorlayınca acısa bile oluyo. yalnız sizin çalışmalarınız galiba uzun sürüyor. ben saatlerce çalışmıyorum. sadece girdirdikten sonra bırakıyorum. bugün eşimle denedik. daha önce hiçbir şekilde ucu bile girmemişti. bugün çok az,(sadece 2cm kadar belki) girdi.açıkçası ben buna biraz sevindim çünkü daha önce hiç girmemişti bile. Ama o kadar az girdi ki, çok şaşırdım orada tıkanıp daha fazla ileri gidemedi. burada okuduklarım mesela yarıya kadar girip, zorlandıklarını söylemişti. yani nasıl olur da o kadarcık girer, devamını getiremez anlamadım. biraz zorlayınca dayanılmaz bir baskıyla beraber acı hissettim. zorlamaya, dayanmaya çalıştım ama sanki oradan sonra gidilecek hiç bir yer yoktu. olmayınca da daha fazla acısına dayanamadım, bıraktık. sonra eşim bir de yönünü bulmak için 2 parmağını girdirdi. pembemsi bi kan oldu parmağı. kızlık zarı mı diye düşündüm ama o kadar başta değildir heralde de mi zar, o olamaz yani değil mi??? biraz uzun oldu ama o kadar sıkıntılıyım ki, herşeyi bi anda sormak istiyorum. bir de bizim şsyle bi sorunumuz var. eşimde denemeden sonra olmayınca yumuşama oluyo. normalde bana dokunmaya başladığı anda sertleşme olup, çok uzun süre sert kalabilmesine rağmen o işe sıra gelip de olmadığı zaman yumuşuyo ve bi daha uzun süre sertleşemiyo. bu nedenle denemelerimiz daha fazla devam edemiyo.
bana cevap verirseniz, yorum yaparsanız çok memnun olurum arkadaşlar.
ayberk-ece teşekkür ederim. işte ben o yönü nasıl bulacağımı bilmiyorum. burada okuduklarım genelde kadın üstte. ama eşim pek istemiyo benim üstte olup elimle dokunup onu yönlendirmemi. kendisi üstte oluyo. yönü tam olarak bi açıklayabilir misin? yani mesela kadın yatar vaziyette, erkek üstte iken girdikten sonra aşağı doğru mu gitmesi gerekiyo(yani yer çekimi yönünde mi?) yoksa düz şeklide mi devam etmesi lazım.
bi de bu kan ne olabilir? zardan değildir heralde. çünkü o kadar çok girmedi. acaba tahriş oldup da duvarlarında mı kanama oldu ki?
ARALIK AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;
YENİ GELİNLERİMİZ:119::119::119:
çekirdeKK
pap
karamsarrr
Kızlar forumun en karamsarı karamsarrr bile yendiyse kimse kendine yenemeyecek gözüyle bakmasın
Halaylar 3 gelinimize
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]YENİ GELİNLERİMİZ [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]1.sonoz[/td]
[td]5 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.guliran[/td]
[td]9 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.nerminkara[/td]
[td]9 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.seker86 [/td]
[td]11 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5.mevlana [/td]
[td]14 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.ayberk_ece [/td]
[td]16 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.kumtanesi09 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.sidal20 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.zfyrnkp[/td]
[td]18 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10.katarsis_[/td]
[td]21 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]11.pelinata_[/td]
[td]23 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]12.deryauner[/td]
[/tr]
[tr]
[td]13.mufim[/td]
[/tr]
[tr]
[td]14.hopefor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]15.gurbetnazli26[/td]
[/tr]
[tr]
[td]16.elab[/td]
[/tr]
[tr]
[td]17.çekirdeKK[/td]
[td]24 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]18.pap[/td]
[td]25 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]19.karamsarrr[/td]
[td]26 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]EGZERSİZ YAPANLAR [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.best_[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.senem8183[/td]
[td]8 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5.azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.yaseminA[/td]
[td]Eş 2 parmak [/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10.care1[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]11.cecemm[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]12.diyar6635 [/td]
[td]iki parmak ilk boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]13.tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]14.petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]15.minel_[/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]16.mermaidsmyrna[/td]
[td]Orta parmak [/td]
[/tr]
[tr]
[td]17.gncemr[/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]18.hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]19.seiss [/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]20.gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]21.dudubudu[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[/table]
EYLÜL: 22 GELİN
EKİM: 16 GELİN
KASIM: 15 GELİN
kızzz sana nasıl sevindim nasıl sevindim ben anlatamamm hep sen aklımdaydın ya dedim bu kız bu karamsarlıkla yenerse herkez yener ve başardın öyle ışık oldunki bana anlatamam ve bak anlattığın hikayen bana birşey öğretti eşinin üstünde bacaklarını naltına yastık koyman çünkü bedne öyle denediğimde bacakboyu yetmiyordu wc gibide olmuyordu ama bu dediğin süpermişbayıldım tez zamanda bende denicem inşallah ben sendne oldu moldu acıdı şöyle oldu aman öldüm bittim gibi şeyler bekliyodum e sende buakdar rahatlıkla bahsediyorsun püüü bizlereeeee çokkk çok çok tebrikediyorum seni kısa zamanda bebişinde olur inşallah öpüyorum canım..
karamsarrr bu da sana özel halay sen de hakettin bunu
forumun en karamsarı karamsarrr gelin oldu oleyyyyy
evet canım reglim şu an 2 gün sonra bitcekmerak etme bi bitsin başlıcam hemen:) ben en son eşimin iki parmağıyla mumu bikaç cm kalınlaştırarak almıştım o yüzden rahatımda yılbaşında yapamassam diye umutsuzlandım. eşim de çok heveslendi bekliyoruz yanii o günü dört gözle
emla anestezik bir krem,sürdüğün zaman yakıyor ve fiyat olarak pahallı.yanlış anlamazsan nacizane fikrim onun yerine anestol pomad kullanabılırsın o da ılk basta yakıyor ama emlaya göre daha az tabı bana göre:) fıyat olarak da daha uygun ayrıca.aslında anestezık kremler çözum degıl ama psikolojık olarak acı hıssetmyeceğini düşünmek rahatlatıcı olabılır.buarada tabı öyle ahım şahım bir uyuşma bekleme hayal kırıklıgına ugrama:) bir de bu tür anestezik krem kullanırken eşin prez. kullansın yoksa o da uyuşur:)[/QU
merhaba arkadaşım bende de sorun var ilişkiye girememe sorunu bu anestol pomad kremi kullansam olurmu?bide tam uyuşturuyormu ne olursun çok yardıma ihtiyacım var yardım edin
evet yarışa girmiştik birde yarıştan çekirdekk yendi karamsar yendii..
sen ben best birde gncmr tam hatırlamıyorum o vardı ben denedim olumsuz oldu tabi yılbaşına kadar daha var yine denerim
ee şimdi deneme sırası senle best de deneyinde sizde çıkın artık yarıştan canım ben tek kalayım başlatan ben kalan ben
emla anestezik bir krem,sürdüğün zaman yakıyor ve fiyat olarak pahallı.yanlış anlamazsan nacizane fikrim onun yerine anestol pomad kullanabılırsın o da ılk basta yakıyor ama emlaya göre daha az tabı bana göre:) fıyat olarak da daha uygun ayrıca.aslında anestezık kremler çözum degıl ama psikolojık olarak acı hıssetmyeceğini düşünmek rahatlatıcı olabılır.buarada tabı öyle ahım şahım bir uyuşma bekleme hayal kırıklıgına ugrama:) bir de bu tür anestezik krem kullanırken eşin prez. kullansın yoksa o da uyuşur:)[/QU
merhaba arkadaşım bende de sorun var ilişkiye girememe sorunu bu anestol pomad kremi kullansam olurmu?bide tam uyuşturuyormu ne olursun çok yardıma ihtiyacım var yardım edin
Canim anestol kullanabilirsin ama arkasimizinda dedigi gibi tamamen uyusturmuyo sadece agri hissini azaltiyo ben yendim ama hala kullaniyorum
ben saçımı kestrdim dün pişmanmıyım neyim anlamadım
herkese iyi akşamlar mesai bitti ben kaçıyorum umarım sabaha yeni gelinlerimizle uyanırız benimde ikinci denemem başarılı geçer umarım dua edin herkese bol şanslar
eminim sen ikinciyide rahatlikla yaparsinbende ikinciyi denicem inş olur ya hafif heycanla gerginlik arası bi haldeyim
canım ben o kremleride denedim olmuyo daha çok kasıyosun kendini.egzersileri düzenli yap hiç ihtiyacın olmayacak
eminim sen ikinciyide rahatlikla yaparsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?