Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımm rahat ol...kendini eğer egzersizden farklı bişey yapıyor moduna sokarsan tabii gerilirsinn....bunun farkı yokki egzersizden hatta tek farkı var oda egzersizden daha kolay olmasıı:))))p...si denerkende her şeyiyle egzersiz yapar gibi dene..rahatolll...

kızlar herkese iyi akşamlar. ben yaklaşık 3 hafta kadar önce burada sizlere egzersizler hakkında soru sormuştum. 4 aylık evliyim. daha önce bu siteyi bulmadan önce ne yapıcağıma dair hiç bir bilgim yoktu. burada parmak egzersizlerini öğrenince denedim. aparatla çalışmadım hiç ama bazı yorumlar okumuştum sadece parmakla çalışıp da yenen arkadaşları. ben de aparatsız olarak denedim. 2 parmağı rahat alıyorum. zaten ilk denememde de almıştım hemen. 3 parmak da biraz zorlanıyorum ama onu da zorlayınca acısa bile oluyo. yalnız sizin çalışmalarınız galiba uzun sürüyor. ben saatlerce çalışmıyorum. sadece girdirdikten sonra bırakıyorum. bugün eşimle denedik. daha önce hiçbir şekilde ucu bile girmemişti. bugün çok az,(sadece 2cm kadar belki) girdi.açıkçası ben buna biraz sevindim çünkü daha önce hiç girmemişti bile. Ama o kadar az girdi ki, çok şaşırdım orada tıkanıp daha fazla ileri gidemedi. burada okuduklarım mesela yarıya kadar girip, zorlandıklarını söylemişti. yani nasıl olur da o kadarcık girer, devamını getiremez anlamadım. biraz zorlayınca dayanılmaz bir baskıyla beraber acı hissettim. zorlamaya, dayanmaya çalıştım ama sanki oradan sonra gidilecek hiç bir yer yoktu. olmayınca da daha fazla acısına dayanamadım, bıraktık. sonra eşim bir de yönünü bulmak için 2 parmağını girdirdi. pembemsi bi kan oldu parmağı. kızlık zarı mı diye düşündüm ama o kadar başta değildir heralde de mi zar, o olamaz yani değil mi??? biraz uzun oldu ama o kadar sıkıntılıyım ki, herşeyi bi anda sormak istiyorum. bir de bizim şsyle bi sorunumuz var. eşimde denemeden sonra olmayınca yumuşama oluyo. normalde bana dokunmaya başladığı anda sertleşme olup, çok uzun süre sert kalabilmesine rağmen o işe sıra gelip de olmadığı zaman yumuşuyo ve bi daha uzun süre sertleşemiyo. bu nedenle denemelerimiz daha fazla devam edemiyo.

bana cevap verirseniz, yorum yaparsanız çok memnun olurum arkadaşlar.

Kimsecikler yok mu ne kimse bos durmuyo ne guzel biraz once esim yapmak istedi ama ben istemedim canim hic istemedi bugun nazlaniyim biraz dimi ama

Canim oncelikle giristeki o basinc agri ve duvara toslama hissi tamamen yonle ilgili ay ben bi ara ic kismi sadece oraya kadar mi diye dusunmustum aslinda ordan itibaren yapimasi gereken p...sin yonunu popoya dogru ittirmk o kadar

Ve o leke kizlik zari olabilir

ayberk-ece teşekkür ederim. işte ben o yönü nasıl bulacağımı bilmiyorum. burada okuduklarım genelde kadın üstte. ama eşim pek istemiyo benim üstte olup elimle dokunup onu yönlendirmemi. kendisi üstte oluyo. yönü tam olarak bi açıklayabilir misin? yani mesela kadın yatar vaziyette, erkek üstte iken girdikten sonra aşağı doğru mu gitmesi gerekiyo(yani yer çekimi yönünde mi?) yoksa düz şeklide mi devam etmesi lazım.
bi de bu kan ne olabilir? zardan değildir heralde. çünkü o kadar çok girmedi. acaba tahriş oldup da duvarlarında mı kanama oldu ki?

Kizlik zari bildigim kadariyla cok geride degil ama tahriste olmus olabilir.
Arkadaslar yonle ilgili resimleri paylasmisti ama bende vajiyi altta yendim yani esim ustte bende yatar vaziyette ama kesinlikle duz degil dedigin gibi yer cekimi yonune gore yani asagi dogru ilerlemesi gerek duz gittigi zaman tosluyo

canım ya ismimi orda görmek çok güzel:))))))Allah herkese nasip etsin o listenin en başında olmayı

evet canım ben öyle bi çözüm buldum ve rahat oldu çok şükür.gerçekten acımadı bak ben söylüyosam inan:))aslında eşim yarıya kadar olunca inandım dediya bende öyle bende yapacağıma pek inanamıyodum:))bak sen rahat yaparsın çünkü istekli ve cesaretlisin bak 31 aralık son!!!

teşekkürler cevap için. şimdi çıkmam gerek ama sorularıma başka cevap veya yorum yapan arkadaşlar olursa sonra okuyabilirim. ve çok mutlu olurum. çünkü herkesin tecrübesi ve önersi faydalı olabilir. herkese iyi geceler.

canım umutsuz olmak yok umutsuz olmak karamsar olmak benim işimdi:))ya sen eş parmağı yapıyosun ben onu hala yapamam çok ii durumdasın bence

ya niye sen kalıyosun sen bizden daha kolay yapacaksın gör bak.eğer yılbaşına kadar olmasın konuşmam seninle artık yazmam!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…