- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #135.181
pap, saliaa ve sendrom sizlerin de gözünüz aydın, geçmişler olsun, Allah bi daha yaşatmasın, siz yoksunuz ama sabah görürsünüz, sıra geldilara :)
kızlarrrr ben geldim 3 gündür giremiyorum önce yenen arkadaşları tebrik ediyorum inşallah allah böle sıkıntılar göstermesin bi daha. offf kızlar yaa ben pazar günü yendim bahsetmiştim ptesi kahverengimsi akıntı geldi sonra salı günü geçti tabi hiç bir şey yok şu an ama bi daha yapamayackmışım gibi hissediyorum ve o akıntıdan sonra şu an parmak egzersizi fln da itici geliyor niye böle oldum ben ya eşimi yaklaştıramıyorum şu an.istiyorum çok istiyorum ama o bel ağrısı ve akıntı bütün dengemi sarstı. sanki yapamayacak gibi hissediyorum nolur bana biri yardım etsin başarı öykümü yazamıyorum yendiğime de sevinemiyorum offff offff((((((
Cok sirinsin yaa :)))
Bende bu gece ikincisini deneyecektim ama misafirim var ya off pazar yendim daha yapamadim kapanacak orasi
canımm benimmmm bak boşuna sıkıntı yapmışsınnn olmuştu aslında:))))ama olsunn şimdi kendinde inandığına göre senin de içine sine sineeeeee şöyleeee güzzellll bi halay çekelimmmmmm senin halayını ikinci kez çekiyorum bennnn ama bu sefer seninde onayınlaaa hoppaaaaaaaa
canım aynı gün yenmiştik hatırlarsan, ben de çok yaşadım bu duyguyu hatta sonraki denemelerimizde biraz zorlandım, ama bu sabah pozisyon değiştirdik ve kocam gitgel bile yaptıinan canım hiç acı yok sıkıntı yok sadece kendini kasmaman lazım. zaten sen anlarsın kendini sıktığını ve kastığını o anlarda bekle önce ve rahatlat kendini sanki o anda o durumda değilmişsin ki bi bırak kendini anlayacaksın ama canın yanmayacak hele de hissedince girdiğini o zaman diceksin ki tamam oldu bitti bu iş çünkü bana da aynısı oldu kızlar hepsi sagolsun halayı mı çekti ama ben bırak başarı öykümü yazmayı halay bile çekemedim.eğer ağrın devam ediyosa geçmesini bekle daha rahat olursun. kocanı yaklaştırmıyorum demişsin üzülme canım eğer isteksiz oluyosan bu içinde bulunduğun anın stresinden. ben normal de böyle bi sıkıntı yaşamazken denemelerde acaip isteksiz oluyoddum ertesi günde yapmadığım için pişman oluyodum. bu durum gerginlikten oluyo, biliyorum kolay değil ama kendini rahatlatmaya çalış ve olmıcak yargısını atmaya çalış aklından tatlım
Selamn aleykum kızlaarrr, azıcık uzun olacak baştan söyleyimben 4kasımda evlendim ilk gün tabiki de boş geçirdik sonraki bi gün de resmen tecavüz gibi bişeydi Hiç kanamayan yerden bi kan akmış ki oluk oluk üç gün regl gibi kanamam oldu sonra hiç yapmadık tabii, o ilk hafta içinde de burayı ve hastalığımın ne olduğunu öğrenmiş oldum.
Egzersiz olduğunu kesin tedavi edildiğini öğrenince eşim başla artık sorumsuz olma diyip duruyodu. On gün kadar önce mumla 8cm aldm, ertesi gün regl oldmneyse geçen gün de 10 cm alabiliemiym diye kalınlaştırdım -bu arada orta parmağımı zor da olsa alıyodum ve gittiğim doktorlar da birleşme olduğu için vajili saymıyorlardı beni :'( -bugün bi gaza geldim bi parmak iki parmak derken üç parmağı alabildim.. Eşime anlatınca deneyelim dedi, ben daha egzersiz yapayım başka gün olsun desem de bende dayanamdım ;D öyle böyle oynarken pe.ise bebe yağı sürdüm sırtım eşime dönük bi kaydı ki fırt diyeee
Buraya üyeliği öğlen aldım birine danışıyım bana gaz versinler derken kendi gazımla kendim yendim..Amaa sabah görenlerden halay isterim bende çok özeniyoruummm ( Neyse çok kolay olduğunu söyleyerek sözlerimi bitireyim eyvallah canlarım iyi ki tanıdım burayı :))
canım çok çok tebrik ederimgördünmü istedikten sonra hepsi oluyo.bir haftaya kalmaz gelinsin inş:))gelişmeleri bildirirsin
Kızzzzzzzllllllllllaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr halayımaaaa davetlisiniz !!!!!!!!!! Hadi bir de Sendrom halayı çekinnn
deli kız :) kapanmaz korkma ama biz 2. ertesi gün yaptık üçüncüyü kocam dinlensin diyebugün sabah yaptık :) kapanlıyo ama çook az gerginlik oluyo ama yersiz bi gerginlik ço yersiz çünkü inan bana hiç sıkıntı olmuyo. bunu da ola ki gerginlik hissedecek olursan hissetme diye yazdım :)
Bu arada ziyaretçiler de dahil kimse yok sitede bi tek ben varımheyyyyyyyytttttttttt siteyi ele geçirdim :)
Çook uzattım dimisizin yerinize ben vurayım kafama ama napıyım çok doluydum. Bugünü çok beklediiiiiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?