- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #135.141
Egzersizlero tamamkadim pns deneme asamasindayiz denemek istemiyir hic;(((Canım bazen böyle tatrtışmalar olması normal keşke olmasa ama insan yıpranıyor ve sonuç ortada...
sen elinden geleni yapıyorsan egzersizlerini yapıyor ve bunları eşinle paylaşıyorsan o da azmini görüyor , ilerlemeni görüyorsa eşinde sakinleşecektir.
artık bu hastalığı yeneceğini onun da kafasına sok
sen azimle başaracaksın hepimiz gibi
hiç üzülme, sakinleş, yarında egzersilerine devam et eşinle de aşama aşama paylaş yaptıkalrını onda göster mutlaka,
zaten sonra ki aşamalarda eşli egzersiz yapacaksınız
herşey yoluna girecek
hepimiz gibi sende yeneceksin sadece biraz zamana ihtiyacın var
Kızzzzzzzllllllllllaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr halayımaaaa davetlisiniz !!!!!!!!!! Hadi bir de Sendrom halayı çekinnn
bittimi oldumu hahayyyyy memnuniyetle halay çekilir
Kızzzzzzzllllllllllaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr halayımaaaa davetlisiniz !!!!!!!!!! Hadi bir de Sendrom halayı çekinnn
Egzersizlero tamamkadim pns deneme asamasindayiz denemek istemiyir hic;(((
Vallahi biter bitmez buraya koştum
Kzlar esimle kavga ettik beni cok kirdi sanirim bu hasraligi artik yeneneyecegim esimi de uzmemem lazim o baskasiyla evlenmeli ben ona cocuk bile veremetecim;(( yasamak istemiyorum artkkk;((((((((
katılıyorumbenim eşimin gerginliği anca kendi parmağıyla denediğinde gtmişti ondan sonra o da başladı yeniceğine çok inanıyorum demeye egzersizlerini eşinin yanında yap her türlü ilerlemeni görsün. hadi üzme kendini
Egzersizlero tamamkadim pns deneme asamasindayiz denemek istemiyir hic;(((
Denedik olmadı, dedim artık olmayacak ben yapamycam falan filan sonra bir de ben üstte denedim oldu canım çok acıyodu hafif bi yanma hissettim o kadar bütün acım yön sorunundan dolayıymış Allahıma şükürler olsun umudumu gerçekten kestiğim anda Rabbim yardım etti onun izniyle başardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?