- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #135.161
Bu topiğe gireli 1 hafta olmadı, öğrendiğim 2-3 şeyle başardım bunu. Çok zor bir şekilde birleşme oluyordu ama anlatamayacağım derecede canım yanıyordu ve bir daha yapmak istemiyordum. Hiçbir zaman bunu yapamayacağıma inanmıştım. Sonra buraya geldim işte, vajina yönünü falan öğrendim ne şekilde yapılması gerektiğini. Ama adet olduğum için deneyemedim, adetim bugün bitti. Dedim eşime hadi deneyelim, birleşmemiz hep ben üstte iken oluyordu çünkü canım yandığı anda kendimi çekebiliyordum eşim üstte iken hiç alamadım çok korkuyordum ama yönü öğrendiğim için bir cesaret geldi ilk defa eşim üstteydi. Ama yine canım çok acıdı ağlamaya başladım dayanamıyorum çünkü o acıya. Dedim bırak ben yapamycam. O an aklımdan neler neler geçiyor, boşanmayı bile düşündüm ben niye evlendim eşimi bekletiyorum falan diye. Sonra bir de üstte deneyeyim dedim, canım biraz acıdı ama dayanılmayacak kadar değildi. Sonra biraz olduğum şekli değiştirdim bir baktım hiç acı yok sadece hafif yanma var o da bir önceki denemeden kalan acıdan olsa gerek. İnanamadım, dokundum baktım bendeydi tamamı :) biraz devam ettik hiçbişey hissetmedim hala inanamıyorum ne kadar kolaymış boşu boşuna boşanmaya bile varabilirdi bu durum. Çok şükür Rabbime... ve sonsuz teşekkürler hepinize...
bayanlarrr özellikle karamsarr,,bengeldimm karamsar senden allah razıolsun ,,ben oraya hiç elimi bile süremezken bu akşam ilk önce bir parmak bir boğum sonra orta parmağın tamamı vee veee en son iki parmak ama yarıya kadar...şuan neler hissettiğimibilemezsinizz...7 yıl sonra ilk defa huzurlu rahat bi şekilde uyuyacam inanamıyorum kendime ya eşim oldu bak oldu derken bile inanamadım...allahım şükürler olsunn..sizlerden allah razı olsun sizlerle karşılaştım bana bu güveni verdinizz..tüm herşey gönlünüzce olsunn..birgün buraya bunları benimde yazabileceğim hiç aklıma gelmezdi...sizleri seviyorumm ...karamsarr elini öpmeye gelecemm :) inşallah artık geriside olur eşim bi akşamda bu kadar ilerleme yeter dedii..onu sonra deneyelim dedii..öpüyorum siziii iyi gecelerrr:))))
maşallah süpersiniz gerçekten 7 sene sonrası bunu birkerede başarmış olmanız muhteşem sizi tebrik ediyorum inşallah devamıda gelicek ve sizinde yendim yazılarınızı okuduğumuz günler gelicek umudunuzu kaybetmeyin hepberaber yenicez inş..
inşallahh yenicem tabiki allahıma bin şükürr..sizlerden allah razı olsun ....tabi canım direk bi eşimle yenmek bu olayı ilk denemede süperdii..benim için daha çok gaz geldii:))))
bayanlarrr özellikle karamsarr,,bengeldimm karamsar senden allah razıolsun ,,ben oraya hiç elimi bile süremezken bu akşam ilk önce bir parmak bir boğum sonra orta parmağın tamamı vee veee en son iki parmak ama yarıya kadar...şuan neler hissettiğimibilemezsinizz...7 yıl sonra ilk defa huzurlu rahat bi şekilde uyuyacam inanamıyorum kendime ya eşim oldu bak oldu derken bile inanamadım...allahım şükürler olsunn..sizlerden allah razı olsun sizlerle karşılaştım bana bu güveni verdinizz..tüm herşey gönlünüzce olsunn..birgün buraya bunları benimde yazabileceğim hiç aklıma gelmezdi...sizleri seviyorumm ...karamsarr elini öpmeye gelecemm :) inşallah artık geriside olur eşim bi akşamda bu kadar ilerleme yeter dedii..onu sonra deneyelim dedii..öpüyorum siziii iyi gecelerrr:))))
kızlar 2. denemeye gidiyorum ama hafif gerginlik var ya sakinleştirin öle gideyim
hoşgeldin canım aramıza.öncelikle burayı bulduğun için çok şanslısın bu hastalığı yenmek için önemli bir adım attın.ne durumdasın takip ettinmi daha önce sayfayı?egzersiz hiç denedinmi
hayır hiç denemedim inşallah yarın başlığcam önce serçe parmak sonra iaret parmağım v sonra iki parmak.en sonda aparat.Tek bildiğim şuanda bunlar sizden gelen desteklerle yenicem inşallah
kızzz döverim valla senişuna bak yapmış etmiş başarmış halen neler diyo şuna bakın hele şimdide bebiş gelir bebiş içinde karamsarlık başlamasın bak Allah söyletti bebiş geliyo
git yap işini gel dellendirme bakım benihadi güzel arkadaşım yapar benimmm
Selamn aleykum kızlaarrr, azıcık uzun olacak baştan söyleyimben 4kasımda evlendim ilk gün tabiki de boş geçirdik sonraki bi gün de resmen tecavüz gibi bişeydi Hiç kanamayan yerden bi kan akmış ki oluk oluk üç gün regl gibi kanamam oldu sonra hiç yapmadık tabii, o ilk hafta içinde de burayı ve hastalığımın ne olduğunu öğrenmiş oldum.
Egzersiz olduğunu kesin tedavi edildiğini öğrenince eşim başla artık sorumsuz olma diyip duruyodu. On gün kadar önce mumla 8cm aldm, ertesi gün regl oldmneyse geçen gün de 10 cm alabiliemiym diye kalınlaştırdım -bu arada orta parmağımı zor da olsa alıyodum ve gittiğim doktorlar da birleşme olduğu için vajili saymıyorlardı beni :'( -bugün bi gaza geldim bi parmak iki parmak derken üç parmağı alabildim.. Eşime anlatınca deneyelim dedi, ben daha egzersiz yapayım başka gün olsun desem de bende dayanamdım ;D öyle böyle oynarken pe.ise bebe yağı sürdüm sırtım eşime dönük bi kaydı ki fırt diyeee
Buraya üyeliği öğlen aldım birine danışıyım bana gaz versinler derken kendi gazımla kendim yendim..Amaa sabah görenlerden halay isterim bende çok özeniyoruummm ( Neyse çok kolay olduğunu söyleyerek sözlerimi bitireyim eyvallah canlarım iyi ki tanıdım burayı :))
Kızzzzzzzllllllllllaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr halayımaaaa davetlisiniz !!!!!!!!!! Hadi bir de Sendrom halayı çekinnn
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar gitgelde oldu ya ben neden bu kadar karamsarım olmayacak die düşünüyorum hep.aldıktan sonra bekledim rahatladım biraz sonra gitgel yaptım ya tamamen gelin oldum şimdi.hopeför bende senin gibi emin olamıyodum ama artık eminim.eşimde çok şaşırdı hala yaptıkmı gerçekten dio:))
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar gitgelde oldu ya ben neden bu kadar karamsarım olmayacak die düşünüyorum hep.aldıktan sonra bekledim rahatladım biraz sonra gitgel yaptım ya tamamen gelin oldum şimdi.hopeför bende senin gibi emin olamıyodum ama artık eminim.eşimde çok şaşırdı hala yaptıkmı gerçekten dio:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?