Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok şükür canım atlattınız bu zorlu günleri inşallah bugünden sonra herşey istediğin gibi olur çok mutlu oldum bizler içinde dua etmeyi unutma ne olur...

maşallah süpersiniz gerçekten 7 sene sonrası bunu birkerede başarmış olmanız muhteşem sizi tebrik ediyorum inşallah devamıda gelicek ve sizinde yendim yazılarınızı okuduğumuz günler gelicek umudunuzu kaybetmeyin hepberaber yenicez inş..

inşallahh yenicem tabiki allahıma bin şükürr..sizlerden allah razı olsun ....tabi canım direk bi eşimle yenmek bu olayı ilk denemede süperdii..benim için daha çok gaz geldii:))))

inşallahh yenicem tabiki allahıma bin şükürr..sizlerden allah razı olsun ....tabi canım direk bi eşimle yenmek bu olayı ilk denemede süperdii..benim için daha çok gaz geldii:))))

İnşallah darısı ben ve tüm yapamayan arkadaşların başına , ben de adetliyim bitmesine az kaldı bittiği gibi devam edip buraya rapor vericem Allahımdan en büyük dileğim çocuk sahibi olmak çok endişeleniyorum çocuk konusunda, yaş 30u geçti herkes ne zaman diye soruyor bunaldım iyice... Allah bir an önce bu sorunu aşmayı nasip etsin isteyenlere bebiş gelsin...

Son düzenleme:

canım çok çok tebrik ederimgördünmü istedikten sonra hepsi oluyo.bir haftaya kalmaz gelinsin inş:))gelişmeleri bildirirsin

kızlar 2. denemeye gidiyorum ama hafif gerginlik var ya sakinleştirin öle gideyim

kızzz döverim valla seni şuna bak yapmış etmiş başarmış halen neler diyo şuna bakın hele şimdide bebiş gelir bebiş içinde karamsarlık başlamasın bak Allah söyletti bebiş geliyo

git yap işini gel dellendirme bakım beni hadi güzel arkadaşım yapar benimmm

hoşgeldin canım aramıza.öncelikle burayı bulduğun için çok şanslısın bu hastalığı yenmek için önemli bir adım attın.ne durumdasın takip ettinmi daha önce sayfayı?egzersiz hiç denedinmi

hayır hiç denemedim inşallah yarın başlığcam önce serçe parmak sonra iaret parmağım v sonra iki parmak.en sonda aparat.Tek bildiğim şuanda bunlar sizden gelen desteklerle yenicem inşallah

hayır hiç denemedim inşallah yarın başlığcam önce serçe parmak sonra iaret parmağım v sonra iki parmak.en sonda aparat.Tek bildiğim şuanda bunlar sizden gelen desteklerle yenicem inşallah

emin ol burayı takip edip egzersizlere devam edersen yeneceksin.ben buraya ilk geldiğimde egzersz bile yapaamam diyordum.arkadaşlar sağolsun egzersizde yaptım ve yendim çok şükür.sende başarırsın egzersizleri ihmal etme aşama aşama ilerlersin.bende parmak egzersiziyle başardım.hijyen için prez. yada eldiven kullanmalısın.birde kayganlaştırıcı jel.hadi bakalım başarılar

haklısın canım ya bu karamsarlık nereye kadar dimi:) valla sana helal olsun henüz yenmeyen arkaaşlardan en pozitif sensin.herkese örnek oluyosun.en yakın zamnda yeneceksin inşallah.ben sana çok inanıyorum güzel haberler alıcaz senden yakında inşallah:)

Selamn aleykum kızlaarrr, azıcık uzun olacak baştan söyleyim ben 4kasımda evlendim ilk gün tabiki de boş geçirdik sonraki bi gün de resmen tecavüz gibi bişeydi Hiç kanamayan yerden bi kan akmış ki oluk oluk üç gün regl gibi kanamam oldu sonra hiç yapmadık tabii, o ilk hafta içinde de burayı ve hastalığımın ne olduğunu öğrenmiş oldum.

Egzersiz olduğunu kesin tedavi edildiğini öğrenince eşim başla artık sorumsuz olma diyip duruyodu. On gün kadar önce mumla 8cm aldm, ertesi gün regl oldm neyse geçen gün de 10 cm alabiliemiym diye kalınlaştırdım -bu arada orta parmağımı zor da olsa alıyodum ve gittiğim doktorlar da birleşme olduğu için vajili saymıyorlardı beni :'( -bugün bi gaza geldim bi parmak iki parmak derken üç parmağı alabildim.. Eşime anlatınca deneyelim dedi, ben daha egzersiz yapayım başka gün olsun desem de bende dayanamdım ;D öyle böyle oynarken pe.ise bebe yağı sürdüm sırtım eşime dönük bi kaydı ki fırt diyeee

Buraya üyeliği öğlen aldım birine danışıyım bana gaz versinler derken kendi gazımla kendim yendim.. Amaa sabah görenlerden halay isterim bende çok özeniyoruummm ( Neyse çok kolay olduğunu söyleyerek sözlerimi bitireyim eyvallah canlarım iyi ki tanıdım burayı :))

vealeykümüsselaamm canımmm sabahı beklemeden ben sana şöyle bir halay çekeyimm...tebrikderim seni veeee

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar gitgelde oldu ya ben neden bu kadar karamsarım olmayacak die düşünüyorum hep.aldıktan sonra bekledim rahatladım biraz sonra gitgel yaptım ya tamamen gelin oldum şimdi.hopeför bende senin gibi emin olamıyodum ama artık eminim.eşimde çok şaşırdı hala yaptıkmı gerçekten dio:))

bu arada kızlar yarın sabah şehir dışına gidiyorum pazar döncem inş olmayabilirim gittiğim yerde net bulursam girerim
ama aklım hep sizde olacak.cecemm oyalanmak yok devam....eğer döndüğümde yapmamış olursan konuşmicam senle!!!tabi regl durumu farklı
hadi kızlar yasemina best care1 ve diğerleri döndüğümde gelin olun:))ismini yazamadıklarım kusura bakmayın benim isim hafızası sıfır ama hepiniz aklımdasınız

Son düzenleme:
çiçek rose ve zealea...
geçen hafta mesajın geldi cevap veremedim yine kızmadin inşallah ben hiç iyi değilim olmuyo dilatörlerin hepsi oluyo 1 2 3 4 ama bi eksik var her denemede olacak mı diye düşünmekten adam konsatre olamıyo p.... Sert....yo hep hüsranla sonlanıyo

Son düzenleme:

oh be çok şükür dimi insan farkına varıyo kenddide hissedince, güle git gel canım

pap, saliaa ve sendrom sizlerin de gözünüz aydın, geçmişler olsun, Allah bi daha yaşatmasın, siz yoksunuz ama sabah görürsünüz, sıra geldi lara :)

:) canım çok sevindim. az kaldı hatta çok az kaldı :) aynı azim ve istekle devam yola...

Canım yaa çookkkk sevindim, her ne kadar yazmasam da hepinizi tanıyorum artık mutluluğunuz benim de mutluluğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…